fbpx

Herkkyyden voima -puurentoutus, Heli Heiskanen (mp3)

5,00  sis.alv.

Tämä on rentouttava äänite (kesto 9’24 min), jonka saat lahjaksi, kun tilaat Erityisherkän lapsen kanssa -kirjan verkkokaupastani. Äänitteen voi hankkia myös erikseen ostamalla tuotteen tästä.

Herkkyyden voima -puurentoutus sopii kuunneltavaksi aina kun kaipaat rauhoittumista ja rentoutumista esimerkiksi heti päiväkoti-, koulu- tai työpäivän jälkeen tai nukkumaan mennessä. Se auttaa pysähtymään tähän hetkeen ja ottamaan aikaa olemiseen ja lepoon.

Tästä näet kirjani Erityisherkän lapsen kanssa, Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään ja Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä.

  • Huomioithan kiitos, että äänite on tekijänoikeuslailla suojattua materiaalia, joten se on tarkoitettu yksityiseen käyttöösi, eikä sitä ole lupa jakaa.

Tämä ohjattu rentoutus on suunnattu kaikenikäisille herkille lapsille ja aikuisille. Perheen pienimmät eivät välttämättä ymmärrä kaikkia sanoja, mutta jokainen voi olla mukana omalla tavallaan ja saada tukea rauhoittumiseen äänen kautta.

Äänitteessä harjoitellaan kuuntelemaan kehon tuntemuksia ja rentoudutaan eläytymällä puu-mielikuvaan. Harjoitus auttaa myös vahvistamaan itsensä ja herkkyyden hyväksymistä sekä herkkyyden voimaa.

Toistuvasti kuunneltuna harjoitus auttaa omaksumaan rentoutumisen ja rauhoittumisen taitoja sekä tukee itsensä ja herkkyyden arvostamista. Nämä ovat tärkeitä taitoja herkän ihmisen hyvinvoinnille ja itsetunnolle.

Rentouttavia kuunteluhetkiä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.