fbpx

Heli Heiskanen

Psykologi, kouluttaja ja tietokirjailija

Heli Heiskanen 2021, kuvaaja Petros Kondilis

Kuka olen?

Olen psykologi, kouluttaja ja tietokirjailija Heli Heiskanen. Näen ihmisyyden kokonaisvaltaisesti ja yhdistän työssäni psykologian ja ihmisen henkisen kasvun ymmärrystä, kehon ja mielen harjoituksia, luovaa ilmaisua ja tietoisen läsnäolon harjoituksia.

Työssäni jaan osaamistani ja kokemustani ihmisyydestä, 20 vuoden kokemukseni psykologina ja kouluttajana sekä yli 35 vuoden perinpohjaisen henkilökohtaisen kasvuprosessin tuoman ymmärryksen ihmisenä kehittymisestä, herkkyyden voimasta ja rakkaudesta kohti omannäköistä elämää ja aitoa minää.

Haluan auttaa ihmisiä tuntemaan ja hyväksymään itsensä sellaisina kuin ovat ja kehittymään ihmisinä kohti omaa aitoa itseään, rakkautta ja täyttä potentiaaliaan.

Tarjoan yksityishenkilöille suunnattua koulutusta verkkokursseina sekä livenä Helsingissä ja Kreikassa, esimerkiksi Aito minä -retriitit Kreikassa, Tunteiden puhdistuskuuri -verkkokurssi tunteiden käsittelyyn ja Intuitiivisen hoitamisen koulutus.

Olen kirjoittanut tietokirjat Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään, Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä ja Erityisherkän lapsen kanssa sekä tehnyt rentouttavia äänitteitä Uuden alku ja Kotona omassa kehossa.

Lisäksi teen tilauskoulutusta yrityksille ja organisaatioille erityisherkkyydestä ja työhyvinvoinnista Suomessa, Kreikassa ja etäyhteyksien välityksellä. Yksilöllistä psykologin konsultaatiota sekä työnohjausta teen etävastaanottona puhelimen tai videopuhelun välityksellä.

Liittymällä sivun alaosasta postituslistalleni saat ajankohtaiset tiedot palveluistani suoraan sähköpostiisi. Lähetän viestejä noin kerran pari kuussa.

Lämpimin terveisin,
Heli

Työkokemuksestani

Valmistuin psykologiksi vuonna 2003 ja siitä lähtien olen toiminut psykologina ja kouluttajana. Erikoistuin työterveyspsykologiaan vuonna 2005. Silloin perustin myös ensimmäisen yritykseni ja toimin edelleen yrittäjänä.

Ennen psykologin työtäni olen toiminut monipuolisesti erilaisissa palveluammateissa, valmistunut sosionomiksi (amk) ja työskennellyt sosiaalityöntekijänä. Ensimmäisten 10 psykologi-vuoden aikana työskentelin työterveyspsykologina Suomen Terveystalon lääkäriasemalla ja johdin perustamaani integroidun terveydenhoidon hyvinvointikeskusta (Origonova) Jyväskylässä.

Vuodesta 2013 alkaen olen liikkunut vapaasti ja keskittynyt psykologi- ja koulutuspalveluihini sekä kirjoittamiseen.

Julkaisin ensimmäisen tietokirjani Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään joulukuussa 2016 sen sen jälkeen Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä vuonna 2021 ja Erityisherkän lapsen kanssa vuonna 2022. Lisäksi teen rentoutusäänitteitä ja verkkokursseja.

Psykologiurani aikana olen auttanut yhteensä yli kymmentä tuhatta ihmistä vastaanotollani ja koulutuksissani. Olen pitänyt satoja kursseja sekä tilauskoulutuksena että yksityisille ihmisille.

Tilauksesta olen kouluttanut mm. työhyvinvoinnista ja erityisherkän ihmisen tukemisesta sekä ohjannut lukuisia työnohjausryhmiä esimerkiksi opettajille, sosiaali- ja terveysalan henkilöstölle sekä eri alojen esimiehille.

Kaikille avoimia koulutuksia olen vuosien varrella pitänyt esimerkiksi kokonaisvaltaiseen ja henkiseen hyvinvointiin, erityisherkkyyteen, itsetuntemukseen ja henkiseen kasvuun liittyen

mm. Löydä herkkyyden voima, Herkkien hyvinvointikurssi, Herkän lapsen tukeminen, Miesten itsetuntemuskurssi, Avaa tunnelukkosi, Uskalla elää, Aito minä: Itsensä rakastaminen, Aito minä: Uskalla rakastaa -kurssit ja Intuitiivinen hoitamisen koulutus.

Kehityn jatkuvasti ihmisenä ja uudistan samalla työtäni intuition ja inspiraation mukaan.

Olen ollut intohimoisen kiinnostunut ymmärtämään ihmisyyttä, ihmissuhteita ja ihmisenä kehittymistä alakouluikäisestä alkaen. Työni kautta jaankin sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä.

Tietoinen hyväksyvä läsnäolo (mindfulness) on yhtenä punaisena lankana työssäni. Yhdistän psykologiaa ja henkisen kasvun ymmärrystä mahdollisimman puhtaassa ydinmuodossa, sitoutumatta mihinkään yksittäiseen teoriaan tai ideologiaan. Näin ollen palveluni sopivat kaikille kiinnostuneille elämänkatsomuksesta riippumatta.