fbpx

Heli Heiskanen

Psykologi, kouluttaja ja tietokirjailija

Heli Heiskanen 2021, kuvaaja Petros Kondilis

Kuka olen?

Olen psykologi, kouluttaja ja tietokirjailija Heli Heiskanen. Olen kirjoittanut tietokirjat Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään, Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä ja Erityisherkän lapsen kanssa sekä tehnyt rentouttavia äänitteitä Uuden alku ja Kotona omassa kehossa.

Tarjoan yksityishenkilöille suunnattua koulutusta verkkokursseina sekä livenä Helsingissä ja Kreikassa, esimerkiksi Tunteiden puhdistuskuuri -verkkokurssi tunteiden käsittelyyn sekä kurssit Aito minä: Itsensä rakastaminen, Aito minä: Uskalla rakastaa, Herkkien hyvinvointikurssi, Erityisherkän lapsen kanssa -viikonloppukurssi ja Intuitiivisen hoitamisen koulutus.

Näen ihmisyyden kokonaisvaltaisesti ja yhdistän työssäni psykologian ja ihmisen henkisen kasvun ymmärrystä, kehon ja mielen harjoituksia, luovaa ilmaisua ja tietoisen läsnäolon harjoituksia.

Lisäksi teen tilauskoulutusta yrityksille ja organisaatioille erityisherkkyydestä ja työhyvinvoinnista eri paikkakunnilla ja etäyhteyksien välityksellä. Yksilöllistä psykologin konsultaatiota sekä työnohjausta teen etävastaanottona puhelimen tai videopuhelun välityksellä.

Liittymällä sivun alaosasta postituslistalleni saat ajankohtaiset tiedot palveluistani suoraan sähköpostiisi. Lähetän viestejä noin kerran pari kuussa.

Lämpimin terveisin,
Heli

Työkokemuksestani

Valmistuin psykologiksi vuonna 2003 ja siitä lähtien olen toiminut psykologina sekä työhyvinvoinnin ja itsetuntemuksen kouluttajana. Erikoistuin työterveyspsykologiaan vuonna 2005 ja siitä alkaen olen toiminut myös yrittäjänä.

Ensimmäisten 10 vuoden aikana työskentelin työterveyspsykologina Suomen Terveystalon lääkäriasemalla ja johdin perustamaani integroidun terveydenhoidon hyvinvointikeskusta (Origonova) Jyväskylässä. Vuodesta 2013 alkaen olen liikkunut vapaasti ja keskittynyt psykologi- ja koulutuspalveluihini sekä kirjoittamiseen.

Julkaisin ensimmäisen tietokirjani Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään joulukuussa 2016 sen sen jälkeen Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä vuonna 2021 ja Erityisherkän lapsen kanssa vuonna 2022. Lisäksi olen tehnyt rentoutusäänitteitä.

Psykologiurani aikana olen auttanut ihmisiä tuhansissa yksilötapaamisissa, pitänyt toista sataa tilauskoulutusta mm. työhyvinvoinnista ja ohjannut lukuisia työnohjausryhmiä esimerkiksi opettajille, sosiaali- ja terveysalan henkilöstölle sekä esimiehille.

Lisäksi olen suunnitellut ja ohjannut toista sataa yksityisille henkilöille suunnattua koulutusryhmää kokonaisvaltaiseen ja henkiseen hyvinvointiin, erityisherkkyyteen, itsetuntemukseen ja henkiseen kasvuun liittyen mm. Löydä herkkyyden voima, Herkkien hyvinvointikurssi, Herkän lapsen tukeminen, Miesten itsetuntemuskurssi, Avaa tunnelukkosi, Uskalla elää, Aito minä -kurssit ja Intuitiivinen hoitamisen koulutus.

Näistä edelleen jatkuvat Aito minä -kurssit, Herkkien hyvinvointikurssi ja Intuitiivisen hoitamisen koulutus ja uusia kursseja tulee. Kehityn jatkuvasti ihmisenä ja uudistan samalla työtäni intuition ja inspiraation mukaan.

Olen ollut intohimoisen kiinnostunut ymmärtämään ihmisyyttä, ihmissuhteita ja ihmisenä kehittymistä alakouluikäisestä alkaen. Työni kautta jaankin sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä.

Haluan auttaa ihmisiä tuntemaan ja hyväksymään itsensä sellaisina kuin ovat ja kehittymään ihmisinä kohti omaa aitoa itseään ja täyttä potentiaaliaan.

Tietoinen hyväksyvä läsnäolo (mindfulness) on yhtenä punaisena lankana työssäni. Yhdistän psykologiaa ja henkisen kasvun ymmärrystä mahdollisimman puhtaassa ydinmuodossa, sitoutumatta mihinkään yksittäiseen teoriaan tai ideologiaan. Näin ollen palveluni sopivat kaikille kiinnostuneille elämänkatsomuksesta riippumatta.