Tilauskoulutus

Heli Heiskanen

Teen tilauksesta luentoja ja koulutuksia

Koulutuksen sisällöstä ja kestosta sovitaan tilaajan kanssa. Teema voi liittyä esimerkiksi työhyvinvointiin, erityisherkkyyteen ja/tai itsetuntemukseen.

  • (Työ)hyvinvoinnin eväitä
  • Stressistä tasapainoon
  • Muutoksessa selviytymisen eväitä
  • Erityisherkän lapsen tukeminen
  • Erityisherkän ihmisen tukeminen
  • Löydä herkkyyden voima

Olen työskennellyt psykologina ja kouluttajana vuodesta 2003 alkaen ja työterveyspsykologina vuodesta 2005 alkaen. Olen pitänyt toista sataa tilauskoulutusta yhteensä tuhansille ihmisille eri aloilta niin yritysten, kuntien, valtion kuin yhdistysten kautta sekä messuilla ja muissa tapahtumissa.

Tarjouspyynnöt sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi

Osallistujien palautteita:
Olet niin selkeäsanainen ja osaat esittää asian mielenkiintoisesti.”
Mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä sekä henkilökohtaisessa elämässä että työssä. Hyvin jäsennelty, soljuva, etenevä.”
Todella mielenkiintoista asiaa, paljon uutta tietoa. Laaja asia saatu hyvään kompaktiin pakettiin. Hyvät kuvat selvensivät asiaa.”
Kuvittelin tulevani imemään oppia ainoastaan työkentälle, mutta opin vahingossa myös paljon itsestäni, kiitos.”
Heli Heiskasen luento oli todella hyvä, antoi aihetta miettiä omaa hyvinvointia ja työ-minää eikä pitää asioita itsestään selvinä. Todella loistava puhuja, helppo kuunnella ja paljon jäi mieleen. Luennon aikana tehtyjä harjoitteita olen soveltanut jo useamman kerran vapaa-ajallani.”
Asiantunteva ammattilainen, joka puhui selkeästi ja kansankielellä asioista sekä antoi konkretiaa parantaa asioita.”

Tästä voit katsoa puhenäytteen Studio55-haastattelustani (vuodelta 2016), aiheena erityisherkkyys. Katso ohjelma tästä. (Kesto noin 25 min, suositus katsoa noin 5 minuutin kohdalta eteenpäin. Huom. tämä suora tv-lähetys on luonnollisesti jäykempi kuin koulutustilanne.)