fbpx

Tilauskoulutus ja työnohjaus

Heli Heiskanen

Teen tilauskoulutuksia ja työnohjausta erityisherkkyydestä ja työhyvinvoinnista eri alojen ammattilaisille (esimerkiksi kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveydenhuolto).

Tulossa ammattilaisille suunnattuja koulutuksia, joihin voi ilmoittautua mukaan:
* Erityisherkän lapsen ja asiakkaan kohtaaminen (verkossa) ke 15.3.2023 klo 9-15, yhden päivän koulutus. Järjestäjänä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan 27.2. mennessä täältä.

* Muutoksessa selviytymisen eväitä (verkossa) alkaen 24.5.2023, neljä 2 tunnin etäsessiota. Järjestäjänä Etelä-Karjalan kesäyliopisto. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu täältä.

Ajanvaraus työnohjaukseen sähköpostitse [email protected] Tapaamiset toteutetaan etänä videoyhteyden kautta. Yksilötyönohjauksen hinnat ovat 90min / 180€ + alv 24% ja 60 min / 120€ + alv 24%. Ryhmätyönohjauksesta pyydä erillinen tarjous.

Tilauskoulutuksen teemana esimerkiksi

  • Erityisherkän lapsen tukeminen
  • Erityisherkän ihmisen tukeminen
  • Löydä herkkyyden voima
  • (Työ)hyvinvoinnin eväitä
  • Stressistä tasapainoon
  • Muutoksessa selviytymisen eväitä

Koulutuksen sisällöstä ja kestosta sovitaan tilaajan kanssa (esim. 1 tunnista 2 päivään tai pidempi koulutussarja). Koulutuksen toteutus voi olla järjestäjän valitsemissa tiloissa tai internet-etäyhteyksien kautta, joka on joustava ja kustannustehokas vaihtoehto niin järjestäjän kuin osallistujien kannalta.

Olen työskennellyt psykologina ja kouluttajana vuodesta 2003 alkaen ja työterveyspsykologina vuodesta 2005 alkaen. Olen pitänyt toista sataa tilauskoulutusta yhteensä tuhansille ihmisille eri aloilta niin yritysten, kuntien, valtion kuin yhdistysten kautta sekä messuilla ja muissa tapahtumissa.

Tarjouspyynnöt sähköpostitse [email protected]

Katso alta aiempien osallistujien palautteita.

Tästä voit katsoa puhenäytteen Studio55-haastattelustani (vuodelta 2016), aiheena erityisherkkyys. Katso ohjelma tästä. (Kesto noin 25 min, suositus katsoa noin 5 minuutin kohdalta eteenpäin. Huom. tämä suora tv-lähetys on luonnollisesti jäykempi kuin koulutustilanne.)

Olet niin selkeäsanainen ja osaat esittää asian mielenkiintoisesti.”

Mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä sekä henkilökohtaisessa elämässä että työssä. Hyvin jäsennelty, soljuva, etenevä.”

Todella mielenkiintoista asiaa, paljon uutta tietoa. Laaja asia saatu hyvään kompaktiin pakettiin. Hyvät kuvat selvensivät asiaa.”

Kuvittelin tulevani imemään oppia ainoastaan työkentälle, mutta opin vahingossa myös paljon itsestäni, kiitos.”

Heli Heiskasen luento oli todella hyvä, antoi aihetta miettiä omaa hyvinvointia ja työ-minää eikä pitää asioita itsestään selvinä."

Asiantunteva ammattilainen, joka puhui selkeästi ja kansankielellä asioista sekä antoi konkretiaa parantaa asioita.”

"Todella loistava puhuja, helppo kuunnella ja paljon jäi mieleen.”

"Luennon aikana tehtyjä harjoitteita olen soveltanut jo useamman kerran vapaa-ajallani.