fbpx

Tilauskoulutus

Heli Heiskanen

Luennot erityisherkkyys ja työhyvinvointi

Teen tilauskoulutuksia eri paikkakunnilla ja mielellään myös etäyhteyksiä hyödyntäen, joka on joustava ja kustannustehokas vaihtoehto niin järjestäjän kuin osallistujien kannalta. Teemana esimerkiksi

  • (Työ)hyvinvoinnin eväitä
  • Stressistä tasapainoon
  • Muutoksessa selviytymisen eväitä
  • Erityisherkän lapsen tukeminen
  • Erityisherkän ihmisen tukeminen
  • Löydä herkkyyden voima

Koulutuksen sisällöstä ja kestosta sovitaan tilaajan kanssa (esim. 1 tunnista 2 päivään tai pidempi koulutussarja). Teema voi liittyä esimerkiksi työhyvinvointiin, erityisherkkyyteen ja/tai itsetuntemukseen. Koulutuksen toteutus voi olla järjestäjän valitsemissa tiloissa tai internet-etäyhteyksien kautta.

Olen työskennellyt psykologina ja kouluttajana vuodesta 2003 alkaen ja työterveyspsykologina vuodesta 2005 alkaen. Olen pitänyt toista sataa tilauskoulutusta yhteensä tuhansille ihmisille eri aloilta niin yritysten, kuntien, valtion kuin yhdistysten kautta sekä messuilla ja muissa tapahtumissa.

Tarjouspyynnöt sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi

Katso alta aiempien osallistujien palautteita.

Tästä voit katsoa puhenäytteen Studio55-haastattelustani (vuodelta 2016), aiheena erityisherkkyys. Katso ohjelma tästä. (Kesto noin 25 min, suositus katsoa noin 5 minuutin kohdalta eteenpäin. Huom. tämä suora tv-lähetys on luonnollisesti jäykempi kuin koulutustilanne.)

Olet niin selkeäsanainen ja osaat esittää asian mielenkiintoisesti.”

Mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä sekä henkilökohtaisessa elämässä että työssä. Hyvin jäsennelty, soljuva, etenevä.”

Todella mielenkiintoista asiaa, paljon uutta tietoa. Laaja asia saatu hyvään kompaktiin pakettiin. Hyvät kuvat selvensivät asiaa.”

Kuvittelin tulevani imemään oppia ainoastaan työkentälle, mutta opin vahingossa myös paljon itsestäni, kiitos.”

Heli Heiskasen luento oli todella hyvä, antoi aihetta miettiä omaa hyvinvointia ja työ-minää eikä pitää asioita itsestään selvinä."

Asiantunteva ammattilainen, joka puhui selkeästi ja kansankielellä asioista sekä antoi konkretiaa parantaa asioita.”

"Todella loistava puhuja, helppo kuunnella ja paljon jäi mieleen.”

"Luennon aikana tehtyjä harjoitteita olen soveltanut jo useamman kerran vapaa-ajallani.