fbpx

Psykologin vastaanotto

Heli Heiskanen

Heli Heiskanen 2021, kuvaaja Petros Kondilis

Tarjoan puhelimitse tai videopuhelun kautta tapahtuvaa psykologin etävastaanottoa yksilöille, pareille sekä pienryhmissä avuksi esimerkiksi
* haasteisiin ihmissuhteissa, esim parisuhde, vanhemmuus, yksinäisyys, parinhaku
* itsetunnon vahvistamiseen sekä itsetuntemukseen ja ihmisenä kehittymiseen
* stressin käsittelyyn, työssä jaksamiseen ja uupumukseen
* ahdistukseen, masennukseen ja muihin mielenterveysongelmiin
* muutos- ja kriisitilanteisiin, esim menetykset, ero, lapsettomuus
* tunteiden ja menneisyyden kokemusten käsittelyyn
* sekä ylipäätänsä selviytymisen tueksi omassa elämäntilanteessa.

Lisäksi tarjoan erityisherkkyys-konsultointia yksityishenkilöille, esimerkiksi herkkien lasten vanhemmille sekä eri alojen ammattilaisille (esimerkiksi kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset).

Mahdollisuus osallistua myös terapeuttiseen kasvuryhmään, joka on etävastaanotto pienryhmässä.

Aikoja on rajatusti tarjolla, voit tiedustella tilannetta sähköpostitse. Pyrin järjestämään ainakin arviokäynnin sekä mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan jatkotapaamisia. Arviokäynnillä kartoitamme tilannettasi, autan toivomissasi kysymyksissä ja annan suosituksia itsehoitoon ja muihin apukeinoihin.

Voit varata ajan ja kysyä lisätietoja sähköpostitse heli.heiskanen/at/origonova.fi. Ensimmäinen (etä)tapaaminen / arviokäynti on hyvä olla 90min ja sen jälkeen voi olla 60min/kerta. Hinnat ovat 90min/180€, 60 min/120€.

Suosittelen myös tutustumaan kursseihini sekä kirjoihini Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään ja Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä sekä rentoutusäänitteisiini. Asiakaspalautteiden mukaan näistä on ollut suurta apua omaan hyvinvointiin, itsensä hyväksymiseen ja ihmisenä kehittymiseen.

Toivottavasti löydät itsellesi tarvittavan avun!