fbpx

Psykologin vastaanotto

Heli Heiskanen

Heli Heiskanen 2021, kuvaaja Petros Kondilis

Tarjoan psykologin etävastaanottoa yksilöille, pareille, herkän lapsen vanhemmille sekä pienryhmissä avuksi esimerkiksi:

* itsetunnon vahvistamiseen, itsetuntemukseen ja ihmisenä kehittymiseen
* haasteisiin ihmissuhteissa, esim parisuhde, vanhemmuus, yksinäisyys, parinhaku
* stressin säätelyyn, työssä jaksamiseen ja uupumukseen
* erityisherkkyyden ymmärtämiseen ja muuntamiseen vahvuudeksi
* ahdistukseen, masennukseen ja muihin mielenterveysongelmiin
* muutos- ja kriisitilanteisiin, esim menetykset, ero, lapsettomuus
* tunteiden ja menneisyyden kokemusten käsittelyyn
* sekä ylipäätänsä selviytymisen tueksi omassa elämäntilanteessa.

Lisäksi tarjoan erityisherkkyys-konsultointia ja -työnohjausta eri alojen ammattilaisille (esimerkiksi kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset).

Olen toiminut psykologina vuodesta 2003 alkaen ja perehtynyt ihmisyyden ymmärtämiseen paitsi ammattini niin myös oman elämäni ja tietoisen ihmisenä kehittymisen kautta jo yli 35 vuoden ajan. Näen ihmisyyden kokonaisvaltaisesti ja yhdistän työssäni psykologian ja ihmisen henkisen kasvun ymmärrystä, kehon ja mielen harjoituksia, luovaa ilmaisua ja tietoisen läsnäolon harjoituksia. Vastaanotolla tulet kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin olet. Autan sinua ymmärtämään tilanteesi syvällisesti ja kokonaisvaltaisesti sekä löytämään käytännön keinoja käsitellä haasteita sekä kasvaa ja kehittyä ihmisenä yhä enemmän omaksi aidoksi itseksesi.

Voit varata ajan ja kysyä lisätietoja sähköpostitse [email protected] Ensimmäinen etätapaaminen / arviokäynti on hyvä olla 90min ja sen jälkeen voi olla 60min/kerta. Hinnat ovat 90min/180€, 60 min/120€. (Yksilötyönohjauksen hintoihin lisätään alv 24%).

Voit kysyä myös mahdollisuudesta osallistua terapeuttiseen kasvuryhmään, joka on etävastaanotto pienryhmässä.

Voit tutustua myös kursseihini sekä kirjoihini Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään, Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä ja Erityisherkän lapsen kanssa sekä rentoutusäänitteisiini. Asiakaspalautteiden mukaan näistä on ollut suurta apua omaan hyvinvointiin, itsensä hyväksymiseen ja ihmisenä kehittymiseen.

Laitathan viestiä, jos haluat kysyä jotain. Toivottavasti löydät itsellesi tarvittavan avun!