fbpx
Ale!

Kotona omassa kehossa -meditaatioita, Heli Heiskanen (mp3-versio)

11,00  sis.alv.

Rentouttavia ja hoitavia läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia.

1. Oma tila (9:54)
2. Läsnäolo tunteiden kanssa (14:35)
3. Lepo luonnon sylissä (21:17)
4. Perhosen syntymä (17:06)
5. Kotona omassa kehossa (7:23)

Kokonaiskesto 1:10:15

 

Kotona omassa kehossa -meditaatioita on toinen rentoutusäänitteeni. Tämä on digitaalinen mp3-versio Kotona omassa kehossa -cd-levystä. Lempeiden harjoitusten aikana voit sallia äänen johdattaa Sinua sisäiseen rauhaan, itsesi arvostamiseen ja intuitiosi kuulemiseen.

Äänite sisältää rauhoittavia tietoisen hyväksyvän läsnäolon harjoituksia, tukea tunteiden käsittelyyn, hoitavaa luontoyhteyttä, lempeän matkan sisäiseen olemukseesi ja suojakuorten purkamiseen sekä sisäisen rauhan ja turvallisuuden tunteen vahvistamista.

Tietoinen hyväksyvä läsnäolo helpottaa stressiä ja ahdistusta, tasapainottaa tunteita ja tukee henkistä kasvua. Läsnäolon kannalta kehomme on tärkein kumppani, sen vuoksi yhteys kehoon on keskeisessä osassa kaikissa kappaleissa.

Harjoitukset ovat myös syvästi rentouttavia. Rentoutumisen taito on avain hyvinvointiin ja tasapainoon varsinkin jos elät hektistä arkea, tunnet itsesi jännittyneeksi tai olet erityisen herkkä.

Huomioithan kiitos, että äänitteet ovat tekijänoikeuslailla suojattua materiaalia, joten ne ovat tarkoitettu yksityiseen käyttöösi, eikä niitä ole lupa jakaa.

Tervetuloa kotiin! Kotona on hyvä olla ♥

Lämpimästi,
Heli

Tekstit ja puhe: Heli Heiskanen
Valokuvat:  Heli Heiskanen
Kannet: Ars Mirja Nuutinen
Äänityöt: Art of Sound Palvelut
Musiikki: Tmi Olga Kolari

Origonova 2014, 3.painos 2017, © Heli Heiskanen

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.