fbpx
Ale!

Kotona omassa kehossa -meditaatioita, Heli Heiskanen (cd-levy + mp3-versio)

12,00  sis.alv.

Ovh 25€

Rentouttavia ja hoitavia läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia.

1. Oma tila (9:54)
2. Läsnäolo tunteiden kanssa (14:35)
3. Lepo luonnon sylissä (21:17)
4. Perhosen syntymä (17:06)
5. Kotona omassa kehossa (7:23)

Kokonaiskesto 1:10:15

 

Kotona omassa kehossa -meditaatioita on toinen äänitteeni. Lempeiden harjoitusten aikana voit sallia äänen johdattaa Sinua sisäiseen rauhaan, itsesi arvostamiseen ja intuitiosi kuulemiseen. Levyn tilaaja saa halutessaan kaupan päälle mp3-version.

Äänite sisältää rauhoittavia tietoisen hyväksyvän läsnäolon harjoituksia, tukea tunteiden käsittelyyn, hoitavaa luontoyhteyttä, lempeän matkan sisäiseen olemukseesi ja suojakuorten purkamiseen sekä sisäisen rauhan ja turvallisuuden tunteen vahvistamista.

Tietoinen hyväksyvä läsnäolo helpottaa stressiä ja ahdistusta, tasapainottaa tunteita ja tukee henkistä kasvua. Läsnäolon kannalta kehomme on tärkein kumppani, sen vuoksi yhteys kehoon on keskeisessä osassa kaikissa kappaleissa.

Harjoitukset ovat myös syvästi rentouttavia. Rentoutumisen taito on avain hyvinvointiin ja tasapainoon varsinkin jos elät hektistä arkea, tunnet itsesi jännittyneeksi tai olet erityisen herkkä.

Tervetuloa kotiin! Kotona on hyvä olla ♥

Lämpimästi,
Heli

Tekstit ja puhe: Heli Heiskanen
Valokuvat:  Heli Heiskanen
Kannet: Ars Mirja Nuutinen
Äänityöt: Art of Sound Palvelut
Musiikki: Tmi Olga Kolari

Origonova 2014, 3.painos 2017, © Heli Heiskanen

Asiakaspalautteita meditaatiolevyistä:

Meditaatiot on ollu ihan huippuja! Niin hoitavia ja oon saanu oivalluksia itseni hyväksymisessä niiden kautta. Kiitos!

Levyt ovat aivan ihania! Sanot juuri sen mitä minun tarvitsee kuulla, ja juuri siten, miten minun tarvitsee se kuulla! Olen innoissani! (Kotona omassa kehossa ja Uuden alku -levyjen tilaaja)

Kiitos uudesta levystäsi. Täytyy sanoa, että tämäkin levy on aivan taivaallinen!! Parhaimmat rentoutuslevyt, mitä tähän mennessä on tullut vastaan. Kiitos tuhannesti! (Aiemmin Uuden alku -levyn tilanneen kommentti Kotona omassa kehossa -levystä)

Levyt ovat olleet minulle aivan erinomainen hankinta! Niillä on ollut käänteentekevä vaikutus oikeaan suuntaan ohjautumisessa, johon nimenomaan tarvitsin tukea ja apua. Ne ovat käynnistäneet sisälläni prosessin, joka vaikuttaa monella eri tavalla. Levyt ovat tällä hetkellä parhaat aarteeni, ja parasta terapiaa minulle. Olen onnellinen, että minulla on tällainen kotiterapeutti, ja voin rauhassa käyttää sitä milloin itselleni sopii. Lisäksi nautin siitä, että näiden avulla saan olla yksikseni omien asioideni kanssa, ja hoitaa itseäni niin kuin parhaaksi sillä hetkellä koen. Voin keskittyä täysin omiin tarpeisiini, ja hyväksyvästi ottaa vastaan omat reaktioni. Tällainen terapiamuoto tuntuu sopivan tämänhetkiseen tilanteeseeni oivallisesti. Levyillä on juuri sitä, mitä herkkä ihminen tarvitsee! Olen kiitollinen, ja suosittelen lämpimästi muitakin kokeilemaan! (Kotona omassa kehossa ja Uuden alku -levyjen tilaaja)

Haluan antaa palautetta toisesta levystäsi Kotona omassa kehossa, jota olen parin kuukauden ajan kuunnellut säännöllisesti. Se on ihan korvaamaton! * Oma tila -harjoitus auttaa siihen, kun muiden ihmisten asiat kuormittavat kohtuuttomasti, ja toimii myös hyvänä vahvistajana esim. ennen työhaastattelua. * Läsnäolo tunteiden kanssa -harjoitus sekä Perhosen syntymä -harjoitus ovat auttaneet tosi paljon omassa kipeässä traumaterapian prosessissa. Niissä on jotain niin lohdullista ja hoitavaa, ei sitä osaa selittää. Osaan harjoitukset melkein ulkoa. Vaikeina hetkinä muistan sieltä lauseita, kuten kehosi on viisas, se tietää mitä tehdä tunteiden kanssa tai mikään tunne ei kestä ikuisesti tai hyväksy kaikki mitä tapahtuu, tietän että se on hyvin tarpeellista tässä vaiheessa. Niistä on tullut tosi tärkeitä minulle. * Kotona omassa kehossa -harjoitus on toiminut sellaisena rauhoittavana ja toisaalta keskittymistä parantavana harjoituksena. Auttaa nukkumaan. Tai jos ei ole tarkoitus nukahtaa, auttaa ärsykkeiden keskellä tuntemaan, että minä olen tässä. * Suuri kiitos siis sinulle, olet tehnyt ihan mahtavaa työtä!

Kotona omassa kehossa on hieno levy.. pidän siitä kovasti.. meditaatiot ovat minulle juuri sopivia.. äänesi on hyvin rauhoittava ja puheesi rytmitys sopivan hidas; sydämesi rakkaus tulee kivasti läpi ..pääsen laskeutumaan, koen olevani turvassa. Pääsen flow tilaan ja paineet löysää ..Koen sinun herkkyytesi puheen ja olemuksesi kautta levyltä tuovan sitä samaa minulle poikkeuksellista herkkää energiaa mitä itse edustan; parantavan Rakkauden Tunteen.

Olen kuunnellut tilaamiani äänitteitä ja ollut niihin erittäin tyytyväinen. Äänesi on mukavan “neutraali”, rauhallinen ja selkeä. (Uuden alku ja Kotona omassa kehossa -äänitteiden tilaaja)

Olen kuunnellut noita levyjä ja vaikka itse olin ensin aika skeptinen, niin olen jo huomannut niiden vaikutuksen siinä, että nukun selkeästi paremmin… uskomatonta!!

Paino 0,092 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.