fbpx
Ale!

Uuden alku -meditaatioita, Heli Heiskanen (cd-levy + mp3-versio)

12,00  sis.alv.

Ovh 25 €

Uudistavia ja puhdistavia meditaatioita rentoutumiseen ja läsnäoloon.

1. Läsnäolo hengityksessä (7:34)
2. Kehomeditaatio (12:08)
3. Sateenkaarienkeli (18:17)
4. Kristalliliekki (12:37)
5. Kultainen kaupunki (16:29)

Kokonaiskesto 1:07:05

Tein tämän meditaatiolevyn avuksesi läsnäoloon ja omaksi todelliseksi itseksi tulemiseen. Levyn tilaaja saa halutessaan kaupan päälle mp3-version.

Levy sisältää tietoisen hyväksyvän läsnäolon perusharjoitukset (kappaleet 1.-2.), hoitavan värirentoutuksen (kpl 3.), puhdistavan ja uudistavan mielikuvaharjoituksen (kpl 4.) sekä eheyttävän mielikuvamatkan Kultaiseen kaupunkiin.

Harjoituksen myötä kuulet paremmin intuitiotasi ja teet arkipäivän valintoja sisäisestä viisaudestasi käsin. Askel askeleelta voit oppia elämään yhä enemmän itsesi näköistä elämää ja tuntea oman todellisen itsesi.

Henkinen kasvu ei ole uuden oppimista, vaan vanhan karsimista. Vähitellen sisältäsi pääsee loistamaan puhdas ydin ja sisäinen valosi.

Antoisia levon ja tietoisuuden hetkiä!

Lämpimästi, Heli ♥

Tekstit ja puhe: Heli Heiskanen
Kannet: Ars Mirja Nuutinen
Taivasvalokuva: Heli Heiskanen
Äänityöt: Art of Sound Palvelut
Musiikki: Tmi Olga Kolari

Origonova 2013, 4.painos 2016. Copyright Heli Heiskanen.
(2.painoksesta alkaen levy on uudistettu, entistäkin rauhoittavampi ja lempeämpi kokonaisuus. Kaikki puheet on äänitetty uudestaan ja tekstiä sekä musiikkiakin osittain päivitetty.)

Asiakaspalautteita meditaatiolevyistä:
Levyt ovat aivan ihania! Sanot juuri sen mitä minun tarvitsee kuulla, ja juuri siten, miten minun tarvitsee se kuulla! Olen innoissani! (Kotona omassa kehossa ja Uuden alku -levyjen tilaaja)

Levyt ovat olleet minulle aivan erinomainen hankinta! Niillä on ollut käänteentekevä vaikutus oikeaan suuntaan ohjautumisessa, johon nimenomaan tarvitsin tukea ja apua. Ne ovat käynnistäneet sisälläni prosessin, joka vaikuttaa monella eri tavalla. Levyt ovat tällä hetkellä parhaat aarteeni, ja parasta terapiaa minulle. Olen onnellinen, että minulla on tällainen kotiterapeutti, ja voin rauhassa käyttää sitä milloin itselleni sopii. Lisäksi nautin siitä, että näiden avulla saan olla yksikseni omien asioideni kanssa, ja hoitaa itseäni niin kuin parhaaksi sillä hetkellä koen. Voin keskittyä täysin omiin tarpeisiini, ja hyväksyvästi ottaa vastaan omat reaktioni. Tällainen terapiamuoto tuntuu sopivan tämänhetkiseen tilanteeseeni oivallisesti. Levyillä on juuri sitä, mitä herkkä ihminen tarvitsee! Olen kiitollinen, ja suosittelen lämpimästi muitakin kokeilemaan! (Kotona omassa kehossa ja Uuden alku -levyjen tilaaja)

Miellyttävä monipuolinen kokonaisuus. Levyn voi hyvin kuunnella vaikka kokonaan yhdellä kertaa. Taustamusiikki sopii hienosti teksteihin. Helin ääni on hyvin hoitava ja rauhoittava. Kaikki levyn meditaatiot ovat omalla laillaan ihania. Oma suosikkini on sateenkaarienkeli, joka on mielestäni erityisen voimaannuttava. Kiitos! Nainen 50v.

Uuden alku -cd on nerokas kokoonpano. Olen erittäin vaikuttunut kehomeditaatiosta, se tuli minulle vähän niin kuin yllätyksenä, että se on niin voimallinen. Kristalliliekki on myös minun ehdoton suosikki, siitä tulee niin puhdistava olo! Myös Sateenkaarienkeli on todella lohdullinen ja käyn sitä tankkaamassa säännöllisesti. Oikeastaan en juuri kuuntele muiden Cd-levyjä enää. Olga Kolarin musiikki sopii tähän hienosti ja se luo aivan oman tunnelmansa. Nainen 45v.

Meditaatiolevysi on aivan upea! Sinun äänesi ja taustamusiikki sointuvat hyvin yhteen ja sitä on todella miellyttävä kuunnella. Kahdesta ensimmäisestä harjoituksesta on tullut suosikkejani, teen näitä kehoon keskittymisiä päivittäin ennen töitä tai töiden jälkeen. Ne on todella vapauttavia! Levy on todella hyvä kokonaisuus. Nainen 33v.

Heti huomaan, että oli hyvä hankkia tämä tekemäsi cd. Se antaa erilaisen tavan tehdä näitä meditaatioharjoituksia. Ensin minua hieman häiritsi taustamusiikki, mutta sitten totuin siihen, ja lopulta koin, että se laskee minut kauniiseen, rauhalliseen tunnelmaan. Erityisesti Sateenkaarienkelissä se luo lohduttavan ilmapiirin ylleni, ja kyseinen harjoitus muutenkin on miellyttävä. Kiitos levystä vielä kerran. Suosittelen sitä kyllä ystävilleni. Sinun levysi menee heti asiaan, ja antaa tilaa omalle rauhoittumiselle ja hiljaisuudelle. Mies 35v.

Olen kuunnellut tilaamiani äänitteitä ja ollut niihin erittäin tyytyväinen. Äänesi on mukavan “neutraali”, rauhallinen ja selkeä. (Uuden alku ja Kotona omassa kehossa -äänitteiden tilaaja).

Olen kuunnellut noita levyjä ja vaikka itse olin ensin aika skeptinen, niin olen jo huomannut niiden vaikutuksen siinä, että nukun selkeästi paremmin… uskomatonta!!

Paino 0,089 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.