fbpx

Erityisherkän lapsen kanssa + lahja, Heli Heiskanen

26,00  sis.alv.

Kun tilaat tämän kirjani verkkokaupastani, saat lahjaksi rentouttavan äänitteen herkälle lapselle ja aikuiselle.

Aistiiko lapsi herkästi muiden mielialoja?
Onko hän tunnollinen ja pohtiiko hän syvällisiä kysymyksiä?
Rasittuuko hän melusta ja hakeutuu mieluummin omaan rauhaan?

Kuinka ymmärtää ja tukea erityisherkkää lasta – ensimmäinen suomalainen kirja lasten erityisherkkyydestä. Erityisherkkä lapsi kokee asiat syvästi ja kokonaisvaltaisesti, liikuttuu helposti ja on empaattinen. Herkät lapset ovat kovilla tämän päivän elämänmenossa, jossa tehokkuus, suorittaminen, kiire ja häly ovat arkipäivää.

Tämä kirja auttaa käytännönläheisesti tukemaan herkkää lasta kasvamaan onnelliseksi ja tasapainoiseksi aikuiseksi. Kirjasta saat tukea myös vanhemman itsetuntemukseen ja hyvinvointiin sekä herkän aikuisen omien lapsuuden kokemusten tarkasteluun.

Herkkyys on suuri lahja, jota kannattaa vaalia, jotta sen parhaat puolet saa valjastettua käyttöön.

Lue lisätietoa kirjasta, kirjoittajasta ja lukijoiden palautteita alta (arviot-välilehdeltä). Tilaa samalla aiemmat kirjani Herkkyyden voima – opas omannäköiseen elämään ja Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä. Tästä linkistä löydät kaikki kirjani ja äänitteeni.

Tuotetunnus (SKU): origonova103 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , GTIN: 9789523754256

Noin viidesosa ihmisistä on synnynnäisesti erityisherkkiä, ja yleensä ainakin toinen herkän lapsen vanhemmista on erityisherkkä. Herkkä lapsi haastaa vanhempansa kohtaamaan myös oman herkkyytensä ja kehittymään vanhempana.

Kirjoitin tämän kirjan:

 • herkän lapsen vanhemmalle, kasvattajille ja läheisille
 • aikuiselle erityisherkälle, joka haluaa tarkastella lapsuuden kokemuksiaan
 • kaikille, jotka tunnistavat erityisherkkyyttä itsessään tai lähipiirissään

Pyrin katsomaan herkän lapsen kokemusmaailmaa sisältä päin ja ymmärtämään, miten erilaiset olosuhteet ja toimintatavat vaikuttavat lapseen. Jotta jokainen lapsi tulisi nähdyksi ja arvostetuksi sellaisena kuin hän on.

Kirjassa on myös runsaasti vertaiskertomuksia, joissa erityisherkät ihmiset kertovat omista lapsuuden kokemuksistaan sekä herkän lapsen vanhemmuudesta.

Heli Heiskanen on toiminut psykologina ja kouluttajana vuodesta 2003 alkaen. Vastaanotollaan, työnohjauksissaan ja koulutuksissaan hän on auttanut tuhansia asiakkaita ja perheitä tunnistamaan erityisherkkyyden ja tekemään siitä voimavaran. Hän tarjoaa koulutusta ja työnohjausta erityisherkkyydestä kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille sekä eri alojen esimiehille. Katso lisätietoa yksityishenkilöiden koulutuksista tästä, psykologin etävastaanotosta tästä ja ammattilaisten koulutuksista sekä työnohjauksesta tästä.

Kustantaja Minerva. ISBN 9789523754256. 207 sivua, kovakantinen.

5 arviota tuotteelle Erityisherkän lapsen kanssa + lahja, Heli Heiskanen

 1. Herkän lapsen äiti

  Tosi hyvä kirja ja erittäin tarpeellinen! Ihanaa tekstiä, helppolukuista ja täyttä asiaa kuitenkin. Tykkään tosi paljon ihmisten omista kertomuksista. Teksti soljuu hyvin niiden kanssa ja rytmittää sopivasti tekstiä. Tykkään siitä, kun asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä. Ohjaa siihen, että otetaan asiat asioina, tehdään mitä pitää tehdä, ja kaikki on hyvin, rauhoittavaa!

 2. Herkän tytön äiti

  Huippuhyvä kirja! Olet käsitellyt aihetta kyllä niin laajasti ja monelta kantilta kuin ikinä on mahdollista. Olen nimittäin itse näitä asioita tosi paljon miettinyt ja käytännössä elänyt oman tyttöni kanssa. Monta kertaa lukiessani ajattelin, että olipa hyvin sanottu tai että juuri noin!

 3. Aikuisen herkän pojan isä

  Tämä kirja on saanut minut miettimään kaikkia elämän matkalle sattuneita erityisherkkiä ihmisiä, eikä niitä tarvitse kaukaa hakea. Mutta myös omaa vanhemmutta, vaikka siitä onkin jo aikaa. Tällä jälkiviisaudella osaisin toimia herkän poikani kanssa toisin. Mutta vaikka tämä onkin historiaa, onhan hän edelleen herkkä poika vaikkakin jo aikuinen. Kirjan tieto auttaa toimimaan paremmin myös aikuisuudessa.

 4. Annika

  Luin kirjasi Erityisherkän lapsen kanssa ja moni palanen loksahti kohdalleen sen seurauksena 6v esikoisemme osalta ja osasimme vihdoin pukea sanoiksi sen mitä olemme useamman vuoden pohtineet. Suuret kiitokset mahtavasta kirjasta!

 5. Satu

  Tykkäsin kovasti kirjasta. Se muistutti tärkeistä asioista ja toi mieleen jotain tilanteita omasta lapsuudesta tai aikuisuudestakin. Ja miten itse vanhempana yrittää ja haluaa huomioida lapsen erityisherkkyyden. Ja toisaalta kirja jälleen kerran muistutti myös siitä, että miten myös itse on tärkeää muistaa oma erityisherkkyys, jotta ei kuormitu liikaa. Se ainakin itsellä aina välillä unohtuu.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.