fbpx
logo

Verkkokauppa

Heli Heiskanen

Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä, Heli Heiskanen

29,00  sis.alv.

Uutuuskirja nyt saatavana! Omaksi iloksesi, parisuhteen parhaaksi tai lahjaksi itselle tai läheiselle.

Uskalla rakastaa on monipuolinen, syvällinen ja lempeä johdatus läpi rakkauden esteiden ja haasteiden kohti aitoa tunneyhteyttä.

Miksi rakkaus voi ahdistaa ja pelottaa?
Miksi ihminen käyttäytyy toisin kuin sisällä tuntuu?
Miksi voi olla vaikea ymmärtää itseään ja toista?

Puhutteleva ja käytännönläheinen kirja auttaa lisäämään itsetuntemustasi ihmissuhteissa pintaa syvemmältä. Opit ymmärtämään, miten ihmiset peittävät todellista itseään ja mitä arkipäiväisten ristiriitojen pinnan alla tapahtuu. Saat opastusta rakkauden esteiden tunnistamiseen ja purkamiseen.

Sinulle, joka haluat rakastaa ja tulla rakastetuksi aitona itsenäsi.

Huomaa myös aiempi kirjani Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään sekä pakettitarjoukset, jos haluat tilata samalla rentouttavia äänitteitäni (cd- tai mp3-muodoissa). Katso muut kirjat ja pakettitarjoukset verkkokaupan valikoimasta täältä.

Kirja on suunnattu kaikille rakkaudesta ja ihmisenä kehittymisestä kiinnostuneille, parisuhteessa oleville ja sinkuille, jotka haluavat tuntea enemmän rakkautta ja aitoa tunneyhteyttä sekä terapeuteille ja ihmissuhdealan ammattilaisille.

Kirja sopii nuorille (aikuisille) ja aikuisille, jo parisuhdekokemusta omaaville ja parisuhdetta toivoville. Auttaa ymmärtämään aiempia ja nykyisiä parisuhdekokemuksia syvemmin sekä valmistautumaan tulevaan, ettei kaikkea tarvitsisi oppia kantapään kautta.

Miksi on vaikea sanoa, miltä oikeasti tuntuu?
Miksi ihminen ei näytä toiselle, että hän on tärkeä?
Miksi käyttäydyn hankalasti, vaikka en haluaisi?

Ihminen haluaa rakastaa, mutta käytännössä se ei aina ole niin helppoa. Ihmisen sisällä on monia puolia ja esteitä, jotka voivat heikentää parisuhteen onnellisuutta ja vaikeuttaa parisuhteen syntymistä. Kumppanit eivät välttämättä kerro todellisia tunteitaan ja tarpeitaan ja tulee turhia riitoja ja väärinkäsityksiä.

Jotkut oppivat rakkauden ja aidon yhteyden valmiuksia jo lapsuudessaan, mutta moni oppii niitä vasta aikuisena kantapään kautta tai painii toistuvasti samojen ongelmien kanssa.

Heli Heiskanen on toiminut psykologina ja kouluttajana vuodesta 2003 alkaen. Vastaanotollaan ja koulutuksissaan hän on auttanut tuhansia ihmisiä erilaisissa ihmisyyden ja ihmissuhteiden haasteissa. Hänen aiempi kirjansa: Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään.

Kustantaja Origonova (2021). ISBN 978-952-69841-0-0 (nid.), 184 sivua.

Ensimmäisten lukijoiden kommentteja kirjasta:
”Tämä opas on erilainen kuin muut vastaavat, siis monipuolinen, kivet ja kannot kääntävä, lempeä, lohduttava ja auttava.”
”Pareille erittäin hyvä kirja, voi hyvässä hengessä lukea sitä vaikka yhteisenä iltasatuna ja löytää uusia näkökulmia ja hedelmällisempiä tapoja toimia.”
”Hyvällä tavalla purevaa, ajankohtaista, suoraan sanottua, lempeää ja ikivihreää! – Niin hyviä aiheita!”
”Oikein hyvää tekstiä, virtaavaa, lämmintä, kannattelevaa Heliä. Paljon lämmintä ohjausta ja vinkkejä pareille ja sinkuille.”
”Suora, lempeä ja kuin ajatuksia lukeva. Terapeuttista tekstiä.”

“On ihme, jossei selkiydy ihmisyyden ja rakkauden kuviot itse kullekin lukijalle, peruskörmikkäillekin :)”

2 arviota tuotteelle Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä, Heli Heiskanen

  1. Lukija

    Kirja on hyvä ja napakka kokonaisuus. Ja on hyvä, että lähtökohtasi kirjalle on tosielämän havainnot ihmisten taipumuksesta peittää mm banaaleilla riidoilla syvimmät tunteensa, eikä niinkään jokin tietty psykologinen teoria tms teoreettinen tieto. Juuri tuollainen käytännönläheinen selkeä kieli ja lähestymistapa tuo konkretiaa, ymmärrettävyyttä ja samaistumispintaa. Oli kuvaavaa ja konkreettista esim näyttää käytännössä, miltä suorittajan suojakuoren takaa puhuvien keskustelu kuulostaa verrattuna aitoon keskusteluun. Pidin myös kysymyslaatikoista, jotka toimivat sekä kappaleen tiivistäjinä myös hyvinä pohdittavina kysymyksinä. Tosi paljon kirjassa on pohtimisen arvoisia kysymyksiä ja avaimia itsetutkiskeluun.

  2. Jaana-Mirjam Mustavuori, vapaa kirjoittaja, kääntäjä, tietokirjailija

    Hyvin syvällinen ja kattava teos rakastamisen esteistä ja niiden purkamisesta. Elän nyt kolmannessa avioliitossani. Kirjaa lukiessani palaset vain loksahtelivat paikoilleen ja ymmärsin aiempaa paremmin, minkälaisen matkan olen kulkenut hyvän itsetuntemuksen saavuttamiseksi. Työ itsetuntemuksen eteen on kannattanut. Nykyinen suhteeni on hyvä ja tasapainoinen eli oppimista on tapahtunut. Rakkaus voittaa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.