fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Video itsetunnon parantamisesta aikuisena

 

Tervehdys!

Itsetunnon vahvistaminen aikuisena on yksi yleisimmistä aiheista, joihin olen törmännyt työssäni, nyt kun olen ollut reilut 15 vuotta psykologina ja kouluttajana. Myös media on pyytänyt minua tästä aiheesta asiantuntijaksi lukuisia kertoja.

Niinpä päätin tehdä aiheesta tämän videon (kesto 6min), jossa kerron vinkkejä itsetunnon parantamiseen aikuisena kolmen hyvän itsetunnon osa-alueen kautta.

Lähes kaikilla ihmisillä on itsetunnossa vahvistamisen varaa, mutta erityisherkillä saattaa olla vielä enemmän, koska heidän herkkyyttään ei ole välttämättä osattu tarpeeksi ymmärtää ja arvostaa.

Ole hyvä!

Valoisia aikoja ja itsesi hyväksymistä toivottaen,
Heli 🙂

Ps. Jos aihe kiinnostaa syvemminkin, tervetuloa opiskelemaan näitä hyvän itsetunnon osa-alueita eli itsetuntemusta, itsensä hyväksymistä ja ihmisenä kehittymistä kursseilleni, lukemalla kirjani tai kuuntelemalla rentouttavia äänitteitäni. Ks.lisätietoja näistä videon alta.

Tänä syksynä elokuussa 2020 tulossa kaksi kurssia Helsingissä:
Tästä linkistä näet kaikki tulevat kurssit kerralla.
Jos tulee mieleen mitään kysyttävää, laitathan viestiä heli.heiskanen/at/origonova.fi

* Aito minä: Itsensä rakastaminen pe-su 7.-9.8.2020, kun haluat vahvistaa itsetuntoasi terveellä ja tasapainoisella tavalla, tästä linkistä saat lisätietoa ja pääset ilmoittautumaan.

* Aito minä: Uskalla rakastaa pe-su 28.-30.8.2020, kun haluat ymmärtää syvemmin rakkauden ja tunneyhteyden kokemisen haasteita ja löytää lisää uskallusta rakastaa <3 Tästä linkistä saat lisätietoa Uskalla rakastaa -kurssista ja pääset ilmoittautumaan.

* Seuraava Intuitiivisen hoitamisen koulutus alkaa maaliskuussa 2021. Syvällinen matka itsetuntemukseen, henkiseen kasvuun ja intuitiiviseen hoitamiseen. Tästä linkistä näet lisätietoa Intuitiivisen hoitamisen koulutuksesta.

* Verkkokaupastani täältä löydät mm. kirjani “Herkkyyden voima – opas omannäköiseen elämään” sekä rentouttavat äänitteeni “Kotona omassa kehossa” sekä “Uuden alku” (cd- ja/tai mp3 muodossa).
 
Huom. Tarjolla on myös joitakin puhelin-/videopuhelu-konsultaatioaikoja, jos kaipaat minulta henkilökohtaista psykologista apua. Katso tästä linkistä lisätietoa psykologin konsultaatiosta.