fbpx

Kurssit

Heli Heiskanen

KURSSI

Aito minä: Itsensä rakastaminen

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia rakastamaan ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, syventää itsetuntemustasi ja oppia olemaan yhä enemmän oma aito itsesi.

Itsensä rakastaminen terveellä ja tasapainoisella tavalla ei ole sama kuin itserakkaus. Rakkaus ja myötätunto itseä kohtaan säteilee myös ympärillemme. Terveen itsearvostuksen myötä kyky rakastaa ja arvostaa myös muita parane.

Seuraava ryhmä alkaa syksyllä 2022. Voit osallistua helposti kotoa käsin, koska kurssi järjestetään etänä videoyhteyden kautta. Seuraa ilmoittelua tältä sivulta tai liity postituslistalleni, niin saat ajankohtaiset kurssi- ja kirjatiedot suoraan sähköpostiisi (vain pari viestiä kuussa). Liity postituslistalle tästä.

Monille itsearvostus on elämän mittainen kasvun haaste ja onneksi siinä voikin kehittyä läpi elämän.

Tästä pääset kuuntelemaan 6 minuutin videon, jossa kerron itsetunnon parantamisesta aikuisena.

Kurssilla opit ymmärtämään, miten itsearvostus syntyy ja kehittyy elämän aikana. Pääset tunnistamaan ja purkamaan ehdollistuneita käsityksiä ja uskomuksia siitä, millainen sinun pitäisi olla ollaksesi hyväksytty tai millainen ei saisi olla. Opit näkemään itsesi lempeämmin, hyväksyvämmin ja rakastavin silmin. Opit tervettä itsekkyyttä sekä itsesi kuuntelemisen taitoja. Tämän myötä aito minäsi, parhaimmat puolesi ja ainutlaatuiset lahjasi pääsevät enemmän esille.

Mitä muuta meidän olisikaan tarkoitus olla kuin oma itsemme? Sehän tuntuu itsestäänselvältä totuudelta, mutta elämän aikana opittujen suojakuorten ja minuuden esteiden jäljiltä matka omaan aitoon itseen on usein pitkä.

Kurssiaika on jaettu tasapainoisesti itsetuntemusta ja itsensä rakastamista tukeviin alustuksiin, kokemusten jakamiseen sekä kehon ja mielen harjoituksiin, luovaan liikkeeseen ja hoitavaan rentoutukseen. Katso sivun alalaidasta aiempien osallistujien palautteita!

Aito minä -kurssini auttavat syventämään itsetuntemustasi ja tukevat ihmisenä kehittymistäsi sekä mielen että kehon kautta. Kasvun suunta on kohti omaa aitoa minää: sitä kuka todella olet kaikkien tarpeettomien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla.

Heli Heiskanen

Milloin ja missä?

Aito minä: Itsensä rakastaminen -kurssin seuraava ryhmä on online iltakurssi – alkaa syksyllä 2022.

Tapaamiset ovat videoyhteyden kautta. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ja nettiyhteyden.

Kurssin hinta on 250€/hlö tai pariskunta-/kaverialennus 450€/2hlö, kun ilmoittaudutte samalla ilmoittautumislomakkeella.

Kurssimaksun voi maksaa 1-2 erässä ja eräpäivä on 2 vkoa ennen kurssia.

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, olet sitten itsetuntemuksen alkutaipaleella tai jo pitkäänkin ihmisyyteen perehtynyt. Ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita. Tule sellaisena kuin olet!

Kurssi ei kuitenkaan sovellu vakavan mielenterveysongelman, voimakkaan kriisin tai akuutin uupumuksen aikana. Jos olet epävarma kurssin soveltuvuudesta tai haluat kysyä jotakin, laitathan viestiä  [email protected], kiitos.

Heli-Heiskanen-2021-kuvaaja-Petros-Kondilis.jpeg

Kouluttaja

Kouluttajana on psykologi Heli Heiskanen. Minulla on yli 18 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä.

Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni: kursseillani jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä. Olen myös kirjoittanut tietokirjat Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään, Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä ja Erityisherkän lapsen kanssa sekä tehnyt rentouttavia äänitteitä Uuden alku ja Kotona omassa kehossa.

Kokemuksia kurssistani

Hyvä ja monipuolinen kokonaisuus! Hyvät harjoitukset. Sain mitä tulin hakemaan. Eheyttävä, uskoa luova, rakkauteen avaava ja luottamusta kasvattava kokonaisuus. Ihana, kiitos Heli!
***
Sain uusia välineitä itsetuntemukseen ja itseni hoitamiseen. Lämminhenkinen tunnelma ja mukavia ihmisiä.

Loistava kurssi. Ihanasti rentoutuksia ja lepoa sekä harjoituksia ja luento-osuuksia sopivassa suhteessa. Antoi toivoa ja luottamusta omaan kehitykseen.
***
Ihana reissu itsensä kanssa ja myös ryhmässä! Ensimmäistä kertaa mukana missään ilman suojakuoria. Rankkaa, mahtavaa ja ennen kaikkea yllättävää. Aikamoista tavata itsensä ensi kertaa.

Kiitos Heli, että jaat oppimaasi, todeksi elämäsi asiat ja tiedot. Hienoa olla tällä kurssilla. Kurssi läsnäolevien ihmisten kanssa, läsnäolevan ohjaajan ohjaamana oli kokemuksellinen je eheyttävä.
***
Olen niin kiitollinen, että järjestit tämän kurssin! Tämä on ollut suuri askel eteenpäin omalla henkisen kehityksen tielläni. Pidin “oppiluokkamaisen” opettamisen, jakamisen ja käytännön harjoitusten tasapainosta.

Kiitos ihanasta voimaannuttavasta kurssiviikonlopusta! Tuntui, että sain voimaa itsetuntemukseeni, ilosa, energiaa ja uskoa siihen, että se aito minä on kyllä siellä jossain :) Ihan parasta olivat harjoitukset ja muiden kanssa jaetut kokemukset, kuuntelu ja läsnäolo.
***
Kiitos, olet ihana oma itsesi, loistava esimerkki meille kaikille. Lämpösi tuntuu sydämessäni.

Kokonaisuutena ihana kurssi! Sain valtavasti uusia ajatuksia, oivalluksia, opin itsestäni paljon ja haluan jatkaa tällä tiellä ja jatkaa itseni tutkimista. Odotan innolla ja sydän täynnä lämpöä tulevia kursseja.
***
Intuitiiviset meditaatiot ihan parasta. Selkeät omaperäiset johdannot. Oma konstailematon tyyli, jonne meidän kaikkien oli turvallista mennä.

Hyödyllistä oli kehollisuus, kehominän “oppiminen”, liike, se että liikkeen avulla pystyi vapautumaan – auttoi siihen, että tunnistin itsessäni asioita, joita en aiemmin tiennyt olevankaan (tai joihin ei ollut ollut kosketusta tai ymmärrystä asioista). Kaikki kurssilla oli hyvää ja rakentavaa.

Kurssi on ollut salliva, rohkaiseva, kannustava, eikä yhtään suorittamiseen johtava. Olen saanut vain olla juuri sellainen kuin olen. Olen löytänyt itsestäni uusia puolia, joita haluan tutkia lisää. Olo on levollinen ja hyvä. Kiitos Heli, olet mahtava ohjaaja ja suunnannäyttäjä.

Juuri nyt on sellainen olo, että hyväksyn itseni, haluan pitää itsestäni huolta ja rakastan itseäni. Kokonaisuus oli hyvä, tieto ikäänkuin “imeytyi” harjoituksissa ja yön aikana. Olo on hyvä ja tasapainoinen.