Kurssit

Heli Heiskanen

KURSSI

Aito minä: Itsensä rakastaminen

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia rakastamaan ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, syventää itsetuntemustasi ja oppia olemaan yhä enemmän oma aito itsesi.

Monille itsearvostus on elämän mittainen kasvun haaste ja onneksi siinä voikin kehittyä läpi elämän. Itsensä rakastaminen terveellä ja tasapainoisella tavalla ei ole sama kuin itserakkaus. Terveen itsearvostuksen myötä kyky rakastaa ja arvostaa myös muita paranee.

Kun rakastat itseäsi terveellä tavalla:
* Hyväksyt itsesi kaikkine puolinesi
* Koet olevasi yhtä hyvä ja arvokas ihminen kuin muutkin
* Tunnistat myös, missä asioissa haluat kehittyä
* Suhtaudut itseesi lempeästi, ymmärtäväisesti ja kannustavasti
* Osaat ja uskallat olla oma aito itsesi eri tilanteissa
* Pystyt ilmentämään omia lahjojasi ja vahvuuksiasi
* Nautit elämästäsi ja koet tyydytystä ihmissuhteissasi
* Osaat arvostaa myös muita sellaisina kuin he ovat
* Muut tuntevat olonsa turvalliseksi ja hyväksi seurassasi

Kurssilla opit ymmärtämään, miten itsearvostus syntyy ja kehittyy elämän aikana. Pääset tunnistamaan ja purkamaan ehdollistuneita käsityksiä ja uskomuksia siitä, millainen sinun pitäisi olla ollaksesi hyväksytty tai millainen ei saisi olla. Opit näkemään itsesi lempeämmin, hyväksyvämmin ja rakastavin silmin. Opit tervettä itsekkyyttä sekä itsesi kuuntelemisen taitoja. Parhaimmat puolesi ja ainutlaatuiset lahjasi pääsevät enemmän esille. Uskallat olla yhä enemmän oma aito itsesi ja nauttia siitä.

Mitä muuta meidän olisikaan tarkoitus olla kuin oma itsemme? Sehän tuntuu itsestäänselvältä totuudelta, mutta elämän aikana opittujen suojakuorten ja minuuden esteiden jäljiltä matka omaan aitoon itseen on usein pitkä.

Kurssiaika on jaettu tasapainoisesti itsetuntemusta ja itsensä rakastamista tukeviin alustuksiin, kokemusten jakamiseen sekä kehon ja mielen harjoituksiin, luovaan liikkeeseen ja hoitavaan rentoutukseen.

Aito minä -kurssini auttavat syventämään itsetuntemustasi ja tukevat ihmisenä kehittymistäsi sekä mielen että kehon kautta. Kasvun suunta on kohti omaa aitoa minää: sitä kuka todella olet kaikkien tarpeettomien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla.

Heli Heiskanen

Milloin ja missä?

Aito minä: Itsensä rakastaminen -kurssi on Helsingissä pe-su 13.-15.3.2020.

Kurssin hinta on 250€/hlö (sis.alv.24%) ja voidaan maksaa 1-2 erässä. Jos haluat maksaa erissä, sovithan siitä sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi

Ilmoittautuminen

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia rakastamaan ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, syventää itsetuntemustasi ja oppia olemaan yhä enemmän oma aito itsesi.

Kurssi sopii niin naisille kuin miehille, itsetuntemuksessa vasta-alkajille ja voi antaa paljon myös ihmisyyteen pitkään perehtyneille. Ennakkotietoja  tai -taitoja ei tarvita. Tule sellaisena kuin olet!

Kurssi ei sovellu vakavan mielenterveysongelman, voimakkaan kriisin tai akuutin uupumuksen aikana. Jos olet epävarma kurssin soveltuvuudesta, varmistathan asian sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi, kiitos.

Heli Heiskanen

Kouluttaja

Kouluttajana on psykologi Heli Heiskanen. Minulla on yli 15 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni: kurssilla jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä.

Kokemuksia kurssistani

Hyvä ja monipuolinen kokonaisuus! Hyvät harjoitukset. Sain mitä tulin hakemaan. Eheyttävä, uskoa luova, rakkauteen avaava ja luottamusta kasvattava kokonaisuus. Ihana, kiitos Heli!

Sain uusia välineitä itsetuntemukseen ja itseni hoitamiseen. Lämminhenkinen tunnelma ja mukavia ihmisiä.

Loistava kurssi. Ihanasti rentoutuksia ja lepoa sekä harjoituksia ja luento-osuuksia sopivassa suhteessa. Antoi toivoa ja luottamusta omaan kehitykseen.

Ihana reissu itsensä kanssa ja myös ryhmässä! Ensimmäistä kertaa mukana missään ilman suojakuoria. Rankkaa, mahtavaa ja ennen kaikkea yllättävää. Aikamoista tavata itsensä ensi kertaa 🙂

Kokonaisuutena ihana kurssi! Sain valtavasti uusia ajatuksia, oivalluksia, opin itsestäni paljon ja haluan jatkaa tällä tiellä ja jatkaa itseni tutkimista. Odotan innolla ja sydän täynnä lämpöä tulevia kursseja.

Intuitiiviset meditaatiot ihan parasta. Selkeät omaperäiset johdannot. Oma konstailematon tyyli, jonne meidän kaikkien oli turvallista mennä.

Kurssi on ollut salliva, rohkaiseva, kannustava, eikä yhtään suorittamiseen johtava. Olen saanut vain olla juuri sellainen kuin olen. Olen löytänyt itsestäni uusia puolia, joita haluan tutkia lisää. Olo on levollinen ja hyvä. Kiitos Heli, olet mahtava ohjaaja ja suunnan näyttäjä.

Kiitos, olet ihana oma itsesi, loistava esimerkki meille kaikille. Lämpösi tuntuu sydämessäni.