Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia rakastamaan ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, syventää itsetuntemustasi ja oppia olemaan yhä enemmän oma aito itsesi.

Aito minä: Itsensä rakastaminen -viikonloppukurssi on la-su 16.-17.3.2019 Helsingissä
Voit ilmoittautua kurssille tästä.

Monille itsearvostus on elämän mittainen kasvun haaste ja onneksi siinä voikin kehittyä läpi elämän. Itsensä rakastaminen terveellä ja tasapainoisella tavalla ei ole sama kuin itserakkaus. Terveen itsearvostuksen myötä kyky rakastaa ja arvostaa myös muita paranee.

Kun rakastat itseäsi:
* hyväksyt itsesi kaikkine puolinesi
* koet olevasi yhtä hyvä ja arvokas ihminen kuin muutkin
* tunnistat myös, missä asioissa haluat kehittyä
* suhtaudut itseesi lempeästi, ymmärtäväisesti ja kannustavasti
* osaat ja uskallat olla oma aito itsesi eri tilanteissa
* pystyt ilmentämään omia lahjojasi ja vahvuuksiasi
* nautit elämästäsi ja koet syvää tyydytystä ihmissuhteissasi
* osaat arvostaa myös muita sellaisina kuin he ovat
* muut tuntevat olonsa turvalliseksi ja hyväksi seurassasi

Kurssilla opit ymmärtämään, miten itsearvostus syntyy ja kehittyy elämän aikana. Pääset tunnistamaan ja purkamaan ehdollistuneita käsityksiä ja uskomuksia siitä, millainen sinun pitäisi olla ollaksesi hyväksytty tai millainen ei saisi olla. Opit näkemään itsesi lempeämmin, hyväksyvämmin ja rakastavin silmin. Opit tervettä itsekkyyttä sekä itsesi kuuntelemisen taitoja. Parhaimmat puolesi ja ainutlaatuiset lahjasi pääsevät enemmän esille. Uskallat olla yhä enemmän oma aito itsesi ja nautit siitä.

Mitä muuta meidän olisikaan tarkoitus olla kuin oma itsemme? Sehän tuntuu itsestäänselvältä totuudelta, mutta elämän aikana opittujen suojakuorten ja minuuden esteiden jäljiltä matka omaan aitoon itseen on usein pitkä.

Aito minä -kurssit ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää itsetuntemustaan, oppia olemaan yhä enemmän oma aito itsensä ja rakastamaan itseä ja muita. Kurssit tukevat ihmisenä kehittymistäsi ja hyvinvointiasi sekä mielen että kehon kautta. Kasvun suunta on kohti omaa aitoa minää: sitä kuka todella olet kaikkien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla.

Kurssiaika on jaettu tasapainoisesti itsetuntemusta ja itsensä rakastamista tukeviin alustuksiin, kokemusten jakamiseen sekä kehon ja mielen harjoituksiin, luovaan liikkeeseen ja hoitavaan rentoutukseen.

Tämä kurssi sopii niin naisille kuin miehille, erittäin hyvin jatkokurssiksi muiden kurssieni jälkeen sekä kirjani Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään lukeneille, mutta on yhtä lailla avoin muillekin kiinnostuneille.

Kouluttajana on psykologi Heli Heiskanen. Minulla on 15 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni: kurssilla jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä.

Viikonloppukurssin aikaisen ilmoittautujan hintaon 200€/hlö niille, jotka ilmoittautuvat ja maksavat kurssin 15.2. mennessä. 16.2. jälkeen ilmoittautuneille hinta on 220€/hlö.
Varaa paikkasi
ja täytä ilmoittautumislomake kurssille tästä.

Paikka: Helsinki, hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta

Saatat olla kiinnostunut myös Aito minä: Rakkaus ja ihmissuhteet -viikonloppukurssista, katso lisää tästä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Alla on palautteita aiemman Aito minä -arki-iltaryhmän osallistujilta. (Silloin teema oli aito minä, nyt teemana Itsensä rakastaminen)

Kokonaisuutena ihana kurssi! Heli ohjasi hienosti meitä intuitiolla. Saimme jakaa kokemuksiamme, ryhmän kokoonpano oli juuri oikea. Sain valtavasti uusia ajatuksia, oivalluksia, rakkauden kielet lopuksi lävisti hienosti kaiken. Opin itsestäni paljon ja haluan jatkaa tällä tiellä ja jatkaa itseni tutkimista. Odotan innolla ja sydän täynnä lämpöä tulevia kursseja.

Intuitiivinen meditaatio alussa ja lopussa ihan parasta. Selkeät omaperäiset johdannot. Oma konstailematon tyyli, jonne meidän kaikkien oli turvallista mennä. Tämä on auttanut valtavasti, ja auttaa.

Sain uusia välineitä itsetuntemukseen ja itseni hoitamiseen. Lämminhenkinen tunnelma ja mukavia ihmisiä.

Olen saanut kurssista tukea itseni hyväksymiseen. Kurssi on ollut salliva, rohkaiseva, kannustava, eikä yhtään suorittamiseen johtava. Olen saanut vain olla juuri sellainen kuin olen. Olen löytänyt itsestäni uusia puolia, joita haluan tutkia lisää. Olin jo ennen kurssia tällä (itsetuntemus)matkalla, mutta kurssi vahvisti asioita ja auttoi ymmärtämään niiden merkityksen. Olo on levollinen ja hyvä. Kiitos Heli, olet mahtava ohjaaja ja suunnan näyttäjä.

Ihana kurssi! Tämä ryhmän kokoonpano oli juuri se oikea, jokaisella oli juuri niitä asioita käsiteltävänä, jotka oli tarkoitus tuoda tälle ryhmälle jaettavaksi. Itsensä hyväksyminen ja rakastaminen ovat tärkeitä teemoja ja omia kipukohtia. Mitä syvemmälle mentiin, sen paremmin opin myös itsestäni aina vähän lisää ja opin tuomaan asioita esille. Rentoutus ja tanssi – tykkäsin kovasti, kiitos!

Kiitos, olet ihana oma itsesi, loistava esimerkki meille kaikille. Lämpösi tuntuu sydämessäni.

0

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä etsiäksesi