Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia rakastamaan ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, syventää itsetuntemustasi ja oppia olemaan yhä enemmän oma aito itsesi.

Aito minä: Itsensä rakastaminen -viikonloppukurssi on pe-su 13.-15.3.2020 Helsingissä
– aikaisempaa pidempi ja laajempi kokonaisuus
Voit ilmoittautua kurssille tästä.

Monille itsearvostus on elämän mittainen kasvun haaste ja onneksi siinä voikin kehittyä läpi elämän. Itsensä rakastaminen terveellä ja tasapainoisella tavalla ei ole sama kuin itserakkaus. Terveen itsearvostuksen myötä kyky rakastaa ja arvostaa myös muita paranee.

Kun rakastat itseäsi:
* hyväksyt itsesi kaikkine puolinesi
* koet olevasi yhtä hyvä ja arvokas ihminen kuin muutkin
* tunnistat myös, missä asioissa haluat kehittyä
* suhtaudut itseesi lempeästi, ymmärtäväisesti ja kannustavasti
* osaat ja uskallat olla oma aito itsesi eri tilanteissa
* pystyt ilmentämään omia lahjojasi ja vahvuuksiasi
* nautit elämästäsi ja koet syvää tyydytystä ihmissuhteissasi
* osaat arvostaa myös muita sellaisina kuin he ovat
* muut tuntevat olonsa turvalliseksi ja hyväksi seurassasi

Kurssilla opit ymmärtämään, miten itsearvostus syntyy ja kehittyy elämän aikana. Pääset tunnistamaan ja purkamaan ehdollistuneita käsityksiä ja uskomuksia siitä, millainen sinun pitäisi olla ollaksesi hyväksytty tai millainen ei saisi olla. Opit näkemään itsesi lempeämmin, hyväksyvämmin ja rakastavin silmin. Opit tervettä itsekkyyttä sekä itsesi kuuntelemisen taitoja. Parhaimmat puolesi ja ainutlaatuiset lahjasi pääsevät enemmän esille. Uskallat olla yhä enemmän oma aito itsesi ja nautit siitä.

Mitä muuta meidän olisikaan tarkoitus olla kuin oma itsemme? Sehän tuntuu itsestäänselvältä totuudelta, mutta elämän aikana opittujen suojakuorten ja minuuden esteiden jäljiltä matka omaan aitoon itseen on usein pitkä.

Aito minä -kurssit ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää itsetuntemustaan, oppia olemaan yhä enemmän oma aito itsensä ja rakastamaan itseä ja muita. Kurssit tukevat ihmisenä kehittymistäsi ja hyvinvointiasi sekä mielen että kehon kautta. Kasvun suunta on kohti omaa aitoa minää: sitä kuka todella olet kaikkien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla.

Kurssiaika on jaettu tasapainoisesti itsetuntemusta ja itsensä rakastamista tukeviin alustuksiin, kokemusten jakamiseen sekä kehon ja mielen harjoituksiin, luovaan liikkeeseen ja hoitavaan rentoutukseen.

Tämä kurssi sopii niin naisille kuin miehille, erittäin hyvin jatkokurssiksi muiden kurssieni jälkeen sekä kirjani Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään lukeneille, mutta on yhtä lailla avoin muillekin kiinnostuneille.

Kouluttajana on psykologi Heli Heiskanen. Minulla on 16 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni: kurssilla jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä.

Viikonloppukurssin hinta on 250€/hlö (sis.alv.)
Varaa paikkasi
ja täytä ilmoittautumislomake kurssille tästä.

Paikka: Helsingin keskustassa

Saatat olla kiinnostunut myös Aito minä: Uskalla rakastaa -viikonloppukurssista, katso lisää tästä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Alla on palautteita aiempien Aito minä: Itsensä rakastaminen -kurssien osallistujilta

Hyvä ja monipuolinen kokonaisuus! Hyvät harjoitukset. Sain mitä tulin hakemaan. Eheyttävä, uskoa luova, rakkauteen avaava ja luottamusta kasvattava kokonaisuus. Ihana, kiitos Heli!

Sain uusia välineitä itsetuntemukseen ja itseni hoitamiseen. Lämminhenkinen tunnelma ja mukavia ihmisiä.

Loistava kurssi. Ihanasti rentoutuksia ja lepoa sekä harjoituksia ja luento-osuuksia sopivassa suhteessa. Antoi toivoa ja luottamusta omaan kehitykseen.

Ihana reissu itsensä kanssa ja myös ryhmässä! Ensimmäistä kertaa mukana missään ilman suojakuoria. Rankkaa, mahtavaa ja ennen kaikkea yllättävää. Aikamoista tavata itsensä ensi kertaa 🙂

Kokonaisuutena ihana kurssi! Sain valtavasti uusia ajatuksia, oivalluksia, opin itsestäni paljon ja haluan jatkaa tällä tiellä ja jatkaa itseni tutkimista. Odotan innolla ja sydän täynnä lämpöä tulevia kursseja.

Oikein hyvin suunniteltu ja aikataulutetu viikonloppu. Hyvä sisältö! Ihana rento oma itsensä Heli, oma tyyli oikein hyvä. Kiitos voimasta ja viisauksista, joita saimme… oppikoulua jatkamme.

Antoisa, mutta henkisesti rankka kurssi hyvin tärkeästä aiheesta. Kiitos, matka on pitkä, mutta olen oikealla polulla. Olet vahva ja tasapuolinen, reilu ohjaaja, joka luo ympärilleen turvallisen ympäristön.

Kiitos jälleen! Hienot 2 päivää asiaa, harjoituksia, rentoutusta. Sain oppia ja oivalluksia. Syvensin omassa kehossa oloa ja sen kuuntelua. Kiitos Heli, onneksi olet ja teet tätä työstä ammattitaidolla ja sydämellä.

Todella tärkeä ja hyödyllinen kurssi minulle. Koin kehollisesti yllättävän paljon, tämä puoli minusta on ollut paitsiossa.

Intuitiiviset meditaatiot ihan parasta. Selkeät omaperäiset johdannot. Oma konstailematon tyyli, jonne meidän kaikkien oli turvallista mennä.

Kurssi oli antoisa, totuttua Heli laatua ja tyyliä. Miten niin yksinkertaisiin esityksiin ja suht harvoihin otsikoihin saakin mahtumaan niin paljon ihmisyydestä! Sellaista mikä on helppo ymmärtää ja mistä kokee saavansa vastauksia lukuisiin kysymyksiinsä, ja vielä enemmän. Kiitos!

Kiitos kaikesta! Tunteita tuli paljon pintaan ja hyviä asioita opetit meille. Taas tuli kasvettua hieman lisää.

Kurssi on ollut salliva, rohkaiseva, kannustava, eikä yhtään suorittamiseen johtava. Olen saanut vain olla juuri sellainen kuin olen. Olen löytänyt itsestäni uusia puolia, joita haluan tutkia lisää. Olo on levollinen ja hyvä. Kiitos Heli, olet mahtava ohjaaja ja suunnan näyttäjä.

Kiitos, olet ihana oma itsesi, loistava esimerkki meille kaikille. Lämpösi tuntuu sydämessäni.

0

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä etsiäksesi