Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia rakastamaan ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, syventää itsetuntemustasi ja oppia olemaan yhä enemmän oma aito itsesi.

Kun rakastat itseäsi:
* hyväksyt itsesi kaikkine puolinesi
* koet olevasi yhtä hyvä ja arvokas ihminen kuin muutkin
* tunnistat myös, missä asioissa haluat kehittyä
* suhtaudut itseesi lempeästi, ymmärtäväisesti ja kannustavasti
* osaat ja uskallat olla oma aito itsesi eri tilanteissa
* pystyt ilmentämään omia lahjojasi ja vahvuuksiasi
* nautit elämästäsi ja koet syvää tyydytystä ihmissuhteissasi
* muut tuntevat olonsa turvalliseksi ja hyväksi seurassasi

Lähes kaikilla ihmisillä on haasteita itsensä arvostamisen ja hyväksymisen kanssa. Monille itsearvostus on elämän mittainen kasvun haaste ja onneksi siinä voikin kehittyä läpi elämän. Samalla kun itsearvostus ja kyky tuntea rakkautta itseä kohtaan vahvistuu, myös kyky rakastaa ja arvostaa muita paranee.

Tällä kurssilla opetellaan rakastamaan ja hyväksymään oma itse sellaisena kuin se on, koska jokainen meistä on juuri oikeanlainen oma ainutlaatuinen ihminen. Maailmassa ei ole toista samanlaista!

Aito minä: Itsensä rakastaminen -kurssin tapaamisajat:
ke 12.9.2018 klo 17-20
ke 3.10. klo 17-20
ke 7.11.  klo 17-20
ke 5.12. klo 17-20
Tämä kurssi sopii erittäin hyvin jatkokurssiksi muiden kurssieni jälkeen sekä kirjani lukeneille. Aito minä -ryhmään voi osallistua aina kevätkaudeksi ja syyskaudeksi kerrallaan. Kurssin sisältö muuttuu ja elää jatkuvasti, joten siihen voi osallistua halutessaan niin monta syys- ja kevätkautta kuin haluaa.

Aito minä -kurssit ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää itsetuntemustaan, oppia olemaan yhä enemmän oma aito itsensä ja rakastamaan itseä ja muita. Kurssit tukevat ihmisenä kehittymistäsi ja hyvinvointiasi sekä mielen että kehon kautta. Kasvun suunta on kohti omaa aitoa minää: sitä kuka todella olet kaikkien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla. Ryhmässä harjoitellaan myös omien tunteiden, tarpeiden, tahdon ja rajojen tiedostamista sekä ilmaisemista.

Kurssiaika on jaettu tasapainoisesti kokemusten jakamiseen, ryhmästä nousevien kysymysten ja teemojen käsittelyyn sekä itsetuntemusta ja itsensä rakastamista tukeviin harjoituksiin, helppoihin kehollisiin harjoituksiin ja luovaan liikkeeseen sekä hoitavaan rentoutukseen.

Arki-iltakurssin hinta early bird -hinta on 200€ (voimassa 12.8. asti) ja sen jälkeen ilmoittautuneille hinta on 220€ / neljä kurssi-iltaa (voi maksaa 1-2 erässä)
Varaa paikkasi ja täytä ilmoittautumislomake arki-iltakurssille tästä.

Paikka: Helsinki, hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta

Saatat olla kiinnostunut myös Aito minä -viikonloppukurssista, jonka pääteemana rakkaus ja ihmissuhteet. Pääset katsomaan Aito minä: Rakkaus ja ihmissuhteet -kurssia tästä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Alla on palautteita aiemman Aito minä -arki-iltakurssin osallistujilta.

Olen saanut kurssista tukea itseni hyväksymiseen. Kurssi on ollut salliva, rohkaiseva, kannustava, eikä yhtään suorittamiseen johtava. Olen saanut vain olla juuri sellainen kuin olen. Olen löytänyt itsestäni uusia puolia, joita haluan tutkia lisää. Olin jo ennen kurssia tällä (itsetuntemus)matkalla, mutta kurssi vahvisti asioita ja auttoi ymmärtämään niiden merkityksen. Olo on levollinen ja hyvä. Kiitos Heli, olet mahtava ohjaaja ja suunnan näyttäjä.

Niin tarpeellista pysähtyä ja rauhoittua kuuntelemaan itseä tasaisin väliajoin. Rauhoittava ilmapiiri ja syvällinen kokemusten jakaminen muiden kanssa lisäsi itseymmärrystä. Ryhmä tuntui hyvältä ja turvalliselta.

Ihana päästä pohtimaan, pysähtyä hetkeksi, kokonaisvaltaisesti, ”mitä itselle kuuluu” tietyin väliajoin. Ryhmä toi hyvää vastapainoa arjelle ja rutiineille. Heli sanoittaa ja jäsentää hyvin asioita, se tuo selkeyttä omaan ajatteluun.

Tapaamiset ovat olleet oleellinen osa oman aidon minän löytämisessä ”pysyvästi”, vanhat rutiinit ja ajatukset palaavat niin helposti. Pienen häivähdyksen olen nähnyt omasta sisäisestä minästä. Kaikki mikä vahvistaa itsensä rakastamista, on jatkossakin enemmän kuin tervetullutta.

Ihana kurssi! Tämä ryhmän kokoonpano oli juuri se oikea, jokaisella oli juuri niitä asioita käsiteltävänä, jotka oli tarkoitus tuoda tälle ryhmälle jaettavaksi. Itsensä hyväksyminen ja rakastaminen ovat tärkeitä teemoja ja omia kipukohtia. Mitä syvemmälle mentiin, sen paremmin opin myös itsestäni aina vähän lisää ja opin tuomaan asioita esille. Rentoutus ja tanssi – tykkäsin kovasti, kiitos!

0