fbpx

Kurssit

Heli Heiskanen

KURSSI

Intuitiivisen hoitamisen koulutus

Seuraava ryhmä aloittaa kesällä 2023 ja ilmoittautuminen siihen on alkanut. Koulutus sisältää kuusi opintojaksoa noin vuoden aikana. Tilaa esite ja hakuohjeet sähköpostitse [email protected]

Koulutus on yhdistelmä henkisen kasvun matkaa ja intuitiivisen hoitamisen opiskelua. Sen perustana on tietoisen hyväksyvän läsnäolon syventäminen, sydäntietoisuuteen avautuminen, intuition kuuntelun harjoittaminen sekä syvällinen itsetutkiskelu- ja kasvuprosessi.

Koulutuksessa harjoitellaan intuitiivista energiahoitoa, jota voi käyttää itsensä ja läheistensä hoitamiseen. Osa tulee käyttämään koulutuksen antia ammatillisesti ja se soveltuu myös muun hoitotyön täydentäjäksi (esim. hierojat, psykologit, vyöhyketerapeutit) jokaisen omien valmiuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Energiahoito itsessään ei ole virallisen terveydenhoidon menetelmä. Hoitava energia on kuitenkin luonnollinen osa ihmisten välisiä kohtaamisia ja se voi olla osana monenlaista auttamistyötä. Tässä koulutuksessa energiahoitamista lähestytään ja harjoitellaan käytännönläheisestä näkökulmasta yhtenä tapana edistää hyvinvointia ja henkistä kasvua.

Hoitamisen eettisyys, luottamuksellisuus ja hoidettavan kunnioittaminen tuodaan esille olennaisina osina vastuullista auttamistyötä. Koulutus on ideologisesti sitoutumaton.

Koulutus kestää yhteensä reilun vuoden ja rakentuu kuudesta opintojaksosta sekä niiden välissä kotitehtävistä, väliohjauksesta ja raportoitavista hoitoharjoituksista. Jaksot ovat osaksi lähiopiskeluna ja osaksi etäyhteyksien kautta.

Aiempien osallistujien palautteita koulutuksesta (lue lisää palautteita sivun alareunasta):
“Olen saanut paljon enemmän kuin olisin voinut etukäteen kuvitella tai uskoa.”
“Kurssin lopussa on sellainen olo kuin olisi matkan päässä. Matkan, jolla on itse hurjasti muuttunut. Mieli on kiitollisuutta täynnä.”
“Huikeaa, miten käsi kädessä henkisen kasvun prosessi ja intuitiivinen hoitaminen ovat menneet.”

IMG_20190925_150109

Milloin ja missä?

Seuraava ryhmä alkaa kesällä 2023.

Osa jaksoista toteutetään lähiopiskeluna ja osa etäyhteyksien kautta. Poikkeustilanteessa myös lähijaksoille on mahdollisuus osallistua etänä videoyhteyden kautta.

Tilaa tarkempi esite ja hakuohjeet tai kysy lisätietoa Heliltä [email protected]

Kenelle?

Koulutus soveltuu niin hoitoalan ammattilaisille kuin muillekin intuitiivisesta hoitamisesta kiinnostuneille aikuisille, jotka haluavat panostaa myös omaan henkiseen kasvuunsa.

Soveltuvuus varmistetaan yksilöllisesti ennakkokyselyllä. Osallistuminen edellyttää riittävän hyvää terveydentilaa ja voimavaroja niin itsensä työstämiseen kuin muiden hoitamiseen.

Heli-Heiskanen-2021-kuvaaja-Petros-Kondilis.jpeg

Kouluttaja

Kouluttajana on psykologi Heli Heiskanen. Olen kokonaisvaltainen psykologi ja yhdistän psykologian ja henkisen kasvun ymmärrystä sekä kehollista luovaa työskentelyä. Olen toiminut psykologina 19 vuotta ja käynyt läpi perinpohjaisen 37 vuoden oman ihmisenä kehittymisen ja henkisen kasvun prosessin.

Olen ohjannut yli kymmenen intuitiivisen hoitamisen koulutusryhmää alkaen vuodesta 2012. Kehitän ja uudistan koulutusta jatkuvasti.

Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni: kurssilla jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä sekä hoitamisesta.

Kokemuksia kurssistani

Ryhmän turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri ovat mahdollistaneet minulle uusien taitojen harjoittelemisen. Olen saattanut tulla ryhmään juuri sellaisena kuin olen. Nyt vasta todella ymmärrän ´tule sellaisena kuin olet´-lauseen todellisen merkityksen. Tätähän lupailtiin jo kurssin esittelykirjeessä.
*
Kaikki koulutukseen liittyvät tehtävät ja kirjat ovat vieneet voimakkaasti eteenpäin sekä omassa henkisessä kasvussa että energiahoitajana. En voinut kuvitellakaan, miten paljon tämä koulutus tulee muuttamaan minua. Uskomaan omaan itseeni ja löytämään oman totuuden. Menemään kohti sitä, mikä tuntuu oikealta ja minulta.

Kiitokset aidosta ohjauksesta. Olen pitänyt siitä, että olet ollut selkeä ja ymmärrettävä, “tavallinen”. Ilman liikaa korkealentoisuutta tai vaikeaselkoista termistöä.
*
Sopivasti hoitamista suhteessa teoriaan. Luontoelementeillä hoitaminen kosketti erityisesti! Ohjaus oli ammattitaitoista, riittävää ja myös yksilöllistä, mikä oli hyvä juttu. Sain kurssilta paljon enemmän kuin odotin, erityisesti oman henkisen kasvun suhteen. Elämänlaatu on parantunut huomattavasti.

Suuri kiitos kuuluu Helille upeana, läsnäolevana, hyväksyvänä ja kannustavana kouluttajana. Toinen suuri kiitos kuuluu ihanalle ryhmälle täydellisestä hyväksymisestä, rohkaisemisesta ja kannustamisesta.
*
Koulutuksessa käydyt asiat ovat avanneet minulle uuden maailman. Olen saanut esiin elämäni oppiläksyjä ja saanut käsiteltyä niitä turvallisessa ympäristössä. Yhdessä muiden kurssilaisten kanssa olen saanut taittaa tätä matkaa minuun itseeni.

Kyky kuunnella kehoa ja sen viestejä sekä omaa sisintä on parantunut. Intuition kuuntelu ja erityisesti siihen luottaminen on lisääntynyt huimasti. Koen hyvin tärkeänä sen, että koulutuksessa on kannustettu oman sisäisen viisauden kuunteluun eikä ulkoa opiskeluun. Meissä jokaisessa on valtava potentiaali, joka odottaa esiintuloa.
*
Koulutus on auttanut minua löytämään itseni ja uskallusta olla minä. Annan maailman pauhata ympärilläni ahdistumatta siitä itse. Ymmärrän enemmän muita ja muiden käyttäytymistä mutta minun ja muiden väliin jää raja jonka ylittäminen ei enää onnistu ilman minun lupaani.

Päällimmäisenä on mielessä uskomattoman turvallinen ja ammattitaitoinen ohjaus ja “kuljetus” suurelle, melkeinpä elämää suuremmalle prosessille. Jo aiemmin herkkyyskurssilla ajattelin ja sanoinkin, että on harvinaista tavata ihminen, joka elää niin kuin opettaa. Se on entisestään sinussa vahvistunut ja se jos mikä antaa luottamusta ja toivoa, että ihminen voi löytää yhteyden itseen ja korkeampaan olematta silti ylihenkinen ja leijuva.

Egon ja sisäisen minän esittely toi loppuelämäkseni työkalun, josta olen tosi kiitollinen. Hoitamisen lempeys, sallivuus ja intuitioon luottaminen kolahtivat. Ihana kun sinulta saa hyvän esimerkin ja tuen henkisestä kasvusta ja sen merkityksestä tasapainoiseen ja onnelliseen elämään. Olet siis itse kävelevä esimerkki ja käyntikortti työstäsi :)

Rakkaudellisesti haluan kiittää tästä matkasta, jonka olen saanut kanssasi tehdä, viisaudestasi, lämmöstäsi, armollisuudestasi, valostasi. Koulutus oli minulle hyvin ainutkertainen kokemus, kaikkea on vaikea pukea sanoiksi. Olet ollut merkittävä ihminen, sisko ja opettajani polullani. Ilman tätä koulutusta en olisi siinä missä nyt olen ja mistä käsin lähden tätä maailmaa taas uusin silmin ja eheämpänä tutkailemaan.

Koulutus on edennyt ja rakentunut mielestäni todella hyvin ja omaa henkistä kehitystäni tukien. Jokainen jakso on ollut oma eheä kokonaisuutensa, ja oppeja on tehtävien ja pohdintojen kautta ollut helppo integroida omaan elämään. Se miten ohjaat ryhmää on ollut minulle hyvin merkityksellistä. Loit rakkaudella hyvin turvallisen ja inspiroivan ympäristön oppia uutta, ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin on -rakastettu omana itsenään. Kaunis ja lämmin kiitos ihana Heli.