fbpx

Kurssit

Heli Heiskanen

KURSSI

Aito minä: Uskalla rakastaa

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittyä kyvyssäsi antaa ja vastaanottaa rakkautta sekä oppia olemaan yhä aidommin yhteydessä toisiin ihmisiin.
Seuraava ryhmä Helsingissä pe-su 28.-30.8.2020. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu tästä linkistä.

Uskalla rakastaa -kurssilta saat eväitä:
* Itsesi ja muiden rakastamiseen ja rakkauden vastaanottamiseen
* Tyypillisten rakkauden esteiden ja haasteiden ymmärtämiseen ja purkamiseen (kuten kiintymyssuhdemallit, pelot, epävarmuudet, suojautumisen keinot)
* Turvallisen tunneyhteyden luomiseen
* Omien tunteiden ja tarpeiden ilmaisemiseen
* Rakkaudellisen yhteyden kokemiseen toisten kanssa

Ihmisyyteen kuuluu kaipaus rakastaa ja tulla rakastetuksi. Tarkoitan tässä rakkautta sen laajassa muodossa: rentoa, aitoa, turvallista, hyväksyvää, hyväntahtoista rakkauden ja yhteyden tunnetta ihmisten välillä. Se ei kuitenkaan ole aina niin helppoa.

Kurssi auttaa ymmärtämään tyypillisiä epävarmuuksia ja pelkoja, jotka saavat ihmisen rakentamaan erilaisia suojakuoria ja muureja rakkauden ja yhteyden kokemisen esteeksi. Opit myös ymmärtämään jo lapsuudessa omaksuttujen kiintymyssuhdemallien vaikutuksia läheisiin ihmissuhteisiin. Ne vaikuttavat vahvasti siihen, kuinka turvallisena kokee tunneyhteyden toisiin.

Kurssi tukee syvällistä ymmärrystä ja hyväksyntää niin itseäsi kuin muitakin ihmisiä ja ihmissuhteita kohtaan. Turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä on myös mahdollista hellittää ja luopua joistakin jo aikansa eläneistä peloista tai rajoittavista uskomuksista sekä oppia ilmaisemaan itseäsi entistä aidommin.

Kurssiaika on jaettu tasapainoisesti tiedollisiin alustuksiin, kokemuksellisiin kehon ja mielen harjoituksiin, kokemusten jakamiseen, luovaan liikkeeseen ja hoitavaan rentoutukseen. Harjoitukset tehdään yksin, parin kanssa tai ryhmässä. Olet vapaa valitsemaan itse oman tapasi osallistua harjoituksiin. Jokainen ihmissuhde ja kohtaaminen on mahdollisuus harjoitella, kuinka olla oma aito itsensä ja kokea aitoa yhteyttä toisten kanssa.

Aito minä -kurssini auttavat syventämään itsetuntemustasi ja tukevat ihmisenä kehittymistäsi sekä mielen että kehon kautta. Kasvun suunta on kohti omaa aitoa minää: sitä kuka todella olet kaikkien tarpeettomien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla.

 

Heli Heiskanen

Milloin ja missä?

Aito minä: Uskalla rakastaa -kurssi on Helsingissä Seuraava ryhmä Helsingissä on pe-su 28.-30.8.2020.
Pe klo 17-20, la klo 10-17 ja su klo 9-16.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Kurssin hinta on 250€/hlö ja 480€/pari. Huom. pari ilmoittautuu samalla lomakkeella. Voidaan maksaa 1-2 erässä. Jos haluat maksaa erissä, sovithan siitä sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi

Ilmoittautuminen

Kenelle?

Kurssi sopii niin sinkuille kuin suhteessa oleville, voit tulla kurssille yksin tai läheisen kanssa. Voit tulla kurssille parantaaksesi parisuhdetaitojasi ja yhteyttä muihin läheisiin tai yleensäkin ihmisiin.

Kurssi voi antaa paljon niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin ihmisyyden ja rakkauden tuntijalle. Ennakkotietoja  tai -taitoja ei tarvita. Tule sellaisena kuin olet!

Kurssi ei sovellu vakavan mielenterveysongelman, voimakkaan kriisin tai akuutin uupumuksen aikana. Jos olet epävarma kurssin soveltuvuudesta tai haluat kysyä jotakin, laitathan viestiä heli.heiskanen/a/origonova.fi, kiitos.

Heli Heiskanen

Kouluttaja

Kouluttajana on psykologi Heli Heiskanen. Minulla on 17 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni: kursseillani jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä.

Rakkaus on se teema, joka on puhutellut minua alakouluikäisestä asti. Rakkautta, ihmissuhteita ja ihmisenä kehittymistä olen opiskellut ja havainnoinut kaikki nämä vuodet ja myös kirjoitan aiheesta parhaillaan.

Olen myös kirjoittanut tietokirjan Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään ja tehnyt rentouttavia äänitteitä Uuden alku ja Kotona omassa kehossa.

Kokemuksia kurssistani

Hyvin ”mitoitettu” viikonloppu harjoituksineen, luennointeineen ja taukoineen. Suojakuoret ja rajat kolahtivat itsellä. Kurssi vain jollain tavalla puhutteli minua ja intuitiolla sitten päädyin tulemaan ja onneksi tulin! Kaikki tuntui hyödylliseltä, varsinkin harjoitukset.

Loistavia käytännön harjoituksia. Sai antaa ja vastaanottaa omien voimavarojen mukaan. Jämäkät teoriaosuudet tukivat kokonaisuutta. Opin läsnäolevampaa kehotietoisuutta.

Harjoitteet olivat todella hyviä, sopivasti teoriaa ja fyysistä tekemistä vuorotellen. Erittäin hyvä kurssi, olen todella tyytyväinen että tulin!

Kiitos jälleen! Loit turvallisen ilmapiirin. Harjoitukset menivät syvälle. Roolien ja suojakuorten poistaminen kevensi tosi paljon, sain tunteen siitä mitä voisi olla aito minä. Läpi käydyt asiat olivat hyödyllisiä ja odotan uutta kirjaasi näistä aiheista.

Mielenkiintoisia aiheita kansantajuisesti ja hyvin esimerkein kerrottuna. Heli omana loistavana itsenään. Kurssi oli oivalluksia ja ajatuksia herättävä.

Hyvät ihmiset ryhmässä! Harjoitukset ja sisältö oli hyvin sopeutettu ihmisten tarpeisiin. Teoriat esitettiin sopivan laveasti ja ymmärrettävästi ja niihin liittyvät harjoitukset olivat hyödyllisiä. Oman itsen kuva kehittyi tietoisempaan suuntaan.

Viikonloppu kokonaisuutena oli hyvä. Hyväksyvä lämmin tunnelma, Helin halu opastaa ja kouluttaa välittyy, teet työtäsi rakkaudella ja intohimolla, josta saa paljon eväitä itselle! Omien rajojen vahvistamisen tarve oli tärkeä oivallus. Kaikki harjoitukset olivat hyödyllisiä. Kiitos Heli, olet ihana ja annat paljon.

Turvallinen olotila. Sopivasti teoriaa, tehtäviä ja rentoutuksia. Opin kiintymyssuhdemalleista ymmärtämään enemmän itseäni ja kehitystarpeitani. Kiitos.