Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittyä kyvyssäsi antaa ja vastaanottaa rakkautta sekä oppia olemaan yhä aidommin yhteydessä toisiin ihmisiin.

Uskalla rakastaa -kurssilta saat eväitä:
* itsesi ja muiden rakastamiseen ja rakkauden vastaanottamiseen
* tyypillisten rakkauden esteiden ja haasteiden ymmärtämiseen ja purkamiseen (kuten kiintymyssuhdemallit, pelot, epävarmuudet, suojautumisen keinot)
* turvallisen tunneyhteyden luomiseen
* omien tunteiden ja tarpeiden ilmaisemiseen
* rakkaudellisen yhteyden kokemiseen toisten kanssa

Ihmisyyteen kuuluu kaipaus rakastaa ja tulla rakastetuksi. Tarkoitan tässä rakkautta sen laajassa muodossa: rentoa, aitoa, turvallista, hyväksyvää, hyväntahtoista rakkauden tunnetta ihmisten välillä. Se ei kuitenkaan ole aina niin helppoa.

Kurssilla käydään läpi tyypillisiä epävarmuuksia ja pelkoja, jotka saavat ihmisen rakentamaan erilaisia suojakuoria ja muureja rakkauden ja yhteyden kokemisen esteeksi. Opit myös ymmärtämään jo lapsuudessa omaksuttujen kiintymyssuhdemallien vaikutuksia läheisiin ihmissuhteisiin. Ne vaikuttavat vahvasti siihen, kuinka turvallisena kokee tunneyhteyden toisiin.

Kurssin tavoitteena on tarjota syvällistä ymmärrystä ja hyväksyntää niin itseäsi kuin muitakin ihmisiä ja erilaisia ihmissuhteita kohtaan. Turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä on myös mahdollista hellittää ja luopua joistakin jo aikansa eläneistä peloista tai rajoittavista uskomuksista sekä oppia ilmaisemaan itseäsi entistä aidommin.

Aito minä -kurssit auttavat syventämään itsetuntemusta ja tukevat ihmisenä kehittymistäsi sekä mielen että kehon kautta. Kasvun suunta on kohti omaa aitoa minää: sitä kuka todella olet kaikkien tarpeettomien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla.

Kurssiaika on jaettu tasapainoisesti tiedollisiin alustuksiin, kokemuksellisiin kehon ja mielen harjoituksiin, kokemusten jakamiseen, luovaan liikkeeseen ja hoitavaan rentoutukseen. Harjoitukset tehdään yksin, parin kanssa tai ryhmässä. Olet vapaa valitsemaan itse oman tapasi osallistua harjoituksiin. Jokainen ihmissuhde ja kohtaaminen on mahdollisuus harjoitella, kuinka olla oma aito itsensä ja kokea aitoa yhteyttä toisten kanssa.

Kurssi on tarkoitettu sekä sinkuille että parisuhteessa oleville ja voit tulla kurssille yksin tai läheisen kanssa. Voit myös tulla parantaaksesi yhteyttä muihin läheisiin tai yleensäkin ihmisiin. Tämä sopii erittäin hyvin jatkokurssiksi muiden kurssieni jälkeen sekä kirjani Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään lukeneille, mutta on yhtä lailla avoin muillekin kiinnostuneille. (Huom. kurssi ei sovi voimakkaan kriisin aikana, varmistathan tällöin kurssin sopivuuden sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi).

Kouluttajana on psykologi Heli Heiskanen. Minulla on 15 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni ja rakastavaa yhteyttä ihmisten kanssa: kurssilla jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä.

Rakkaus on se teema, joka on puhutellut minua alakouluikäisestä asti. Rakkautta, ihmissuhteita ja ihmisenä kehittymistä olen opiskellut ja havainnoinut kaikki nämä vuodet, kirjoitan aiheesta parhaillaan ja nyt on aika tuoda rakkaus-teema entistä vahvemmin myös koulutuksiini. 

Aito minä: Uskalla rakastaa keväällä 2019
Helsingissä la-su 25.-26.5.2019 klo 10-17, ilmoittaudu tästä.
Huom. pari ilmoittautuu samalla lomakkeella.
Tämä on ainoa tulossa oleva ryhmä tänä vuonna, koska syksyn 2019 pidän luovaa vapaata, joten nyt kannattaa osallistua.

Kurssin hinta on 220€/hlö ja 420€/pari. Hinnat sis.alv.24% ja voidaan maksaa 1-2 erässä. Jos haluat maksaa erissä, sovithan siitä sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi

Paikka: Helsingin Töölössä, keskustan tuntumassa

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hyvin ”mitoitettu” viikonloppu harjoituksineen, luennointeineen ja taukoineen. Suojakuoret ja rajat kolahtivat itsellä. Kurssi vain jollain tavalla puhutteli minua ja intuitiolla sitten päädyin tulemaan ja onneksi tulin! Kaikki tuntui hyödylliseltä, varsinkin harjoitukset.

Loistavia käytännön harjoituksia. Sai antaa ja vastaanottaa omien voimavarojen mukaan. Jämäkät teoriaosuudet tukivat kokonaisuutta. Opin läsnäolevampaa kehotietoisuutta.

Harjoitteet olivat todella hyviä, sopivasti teoriaa ja fyysistä tekemistä vuorotellen. Erittäin hyvä kurssi, olen todella tyytyväinen että tulin!

Kiitos jälleen! Loit turvallisen ilmapiirin. Harjoitukset menivät syvälle. Roolien ja suojakuorten poistaminen kevensi tosi paljon, sain tunteen siitä mitä voisi olla aito minä. Läpi käydyt asiat olivat hyödyllisiä ja odotan uutta kirjaasi näistä aiheista.

Mielenkiintoisia aiheita kansantajuisesti ja hyvin esimerkein kerrottuna. Heli omana loistavana itsenään 🙂 Kurssi oli oivalluksia ja ajatuksia herättävä.

Hyvät ihmiset ryhmässä! Harjoitukset ja sisältö oli hyvin sopeutettu ihmisten tarpeisiin. Teoriat esitettiin sopivan laveasti ja ymmärrettävästi ja niihin liittyvät harjoitukset olivat hyödyllisiä. Oman itsen kuva kehittyi tietoisempaan suuntaan.

Viikonloppu kokonaisuutena oli hyvä. Hyväksyvä lämmin tunnelma, Helin halu opastaa ja kouluttaa välittyy, teet työtäsi rakkaudella ja intohimolla, josta saa paljon eväitä itselle! Kiintymyssuhdemallit auttoivat ymmärtämään itseä ja kirkastivat omien kehittymisen kohtien työstämistä. Suojakuorien tarkastelu ja tunnistaminen auttaa eteenpäin. Omien rajojen vahvistamisen tarve oli tärkeä oivallus. Kaikki harjoitukset olivat hyödyllisiä. Kiitos Heli, olet ihana ja annat paljon 🙂

Turvallinen olotila. Sopivasti teoriaa, tehtäviä ja rentoutuksia. Opin kiintymyssuhdemalleista ymmärtämään enemmän itseäni ja kehitystarpeitani. Kiitos.

0

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä etsiäksesi