Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittyä kyvyssäsi antaa ja vastaanottaa rakkautta sekä oppia olemaan yhä aidommin yhteydessä toisiin ihmisiin.

Uskalla rakastaa -kurssilta saat eväitä:
* itsesi ja muiden rakastamiseen ja rakkauden vastaanottamiseen
* tyypillisten rakkauden esteiden ja haasteiden ymmärtämiseen ja purkamiseen (kuten kiintymyssuhdemallit, pelot, epävarmuudet, suojautumisen keinot)
* turvallisen tunneyhteyden luomiseen
* omien tunteiden ja tarpeiden ilmaisemiseen
* rakkaudellisen yhteyden kokemiseen toisten kanssa

Ihmisyyteen kuuluu kaipaus rakastaa ja tulla rakastetuksi. Tarkoitan tässä rakkautta sen laajassa muodossa: rentoa, aitoa, turvallista, hyväksyvää, hyväntahtoista rakkauden tunnetta ihmisten välillä. Se ei kuitenkaan ole aina niin helppoa.

Kurssilla käydään läpi tyypillisiä epävarmuuksia ja pelkoja, jotka saavat ihmisen rakentamaan erilaisia suojakuoria ja muureja rakkauden ja yhteyden kokemisen esteeksi. Opit myös ymmärtämään jo lapsuudessa omaksuttujen kiintymyssuhdemallien vaikutuksia läheisiin ihmissuhteisiin. Ne vaikuttavat vahvasti siihen, kuinka turvallisena kokee tunneyhteyden toisiin.

Kurssin tavoitteena on tarjota syvällistä ymmärrystä ja hyväksyntää niin itseäsi kuin muitakin ihmisiä ja erilaisia ihmissuhteita kohtaan. Turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä on myös mahdollista hellittää ja luopua joistakin jo aikansa eläneistä peloista tai rajoittavista uskomuksista sekä oppia ilmaisemaan itseäsi entistä aidommin.

Aito minä -kurssit auttavat syventämään itsetuntemusta ja tukevat ihmisenä kehittymistäsi sekä mielen että kehon kautta. Kasvun suunta on kohti omaa aitoa minää: sitä kuka todella olet kaikkien tarpeettomien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla.

Kurssiaika on jaettu tasapainoisesti tiedollisiin alustuksiin, kokemuksellisiin kehon ja mielen harjoituksiin, kokemusten jakamiseen, luovaan liikkeeseen ja hoitavaan rentoutukseen. Harjoitukset tehdään yksin, parin kanssa tai ryhmässä. Olet vapaa valitsemaan itse oman tapasi osallistua harjoituksiin. Jokainen ihmissuhde ja kohtaaminen on mahdollisuus harjoitella, kuinka olla oma aito itsensä ja kokea aitoa yhteyttä toisten kanssa.

Kurssi on tarkoitettu sekä sinkuille että parisuhteessa oleville ja voit tulla kurssille yksin tai läheisen kanssa. Voit myös tulla parantaaksesi yhteyttä muihin läheisiin tai yleensäkin ihmisiin. Tämä sopii erittäin hyvin jatkokurssiksi muiden kurssieni jälkeen sekä kirjani Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään lukeneille, mutta on yhtä lailla avoin muillekin kiinnostuneille.

Kouluttajana on psykologi Heli Heiskanen. Minulla on 15 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni ja rakastavaa yhteyttä ihmisten kanssa: kurssilla jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä.

Rakkaus on se teema, joka on puhutellut minua alakouluikäisestä asti. Rakkautta, ihmissuhteita ja ihmisenä kehittymistä olen opiskellut ja havainnoinut kaikki nämä vuodet, kirjoitan aiheesta parhaillaan ja nyt on aika tuoda rakkaus-teema entistä vahvemmin myös koulutuksiini. 

Aito minä: Uskalla rakastaa keväällä 2019
Kaksi vaihtoehtoista ryhmää Helsingissä
la-su 26.-27.1.2019 klo 10-17, ilmoittaudu tästä.
la-su 25.-26.5.2019 klo 10-17, ilmoittaudu tästä.
Huom. pari ilmoittautuu samalla lomakkeella.

Aikaisen ilmoittautujan hinta on 200€/hlö tai 380€/pari, kun ilmoittaudut ja maksat kurssin 15.12. mennessä.

Sen jälkeen kurssimaksut ovat 220€/hlö ja 420€/pari. Hinnat sis.alv.24% ja voidaan maksaa 1-2 erässä. Jos haluat maksaa erissä, sovithan siitä sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi

Paikka: Helsingin keskustan tuntumassa

Saatat olla kiinnostunut myös Aito minä: Itsensä rakastaminen -kurssista. Katso lisätietoa kurssista tästä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

0

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä etsiäksesi