fbpx

Kurssit

Heli Heiskanen

KURSSI

Aito minä: Uskalla rakastaa

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittyä kyvyssäsi antaa ja vastaanottaa rakkautta sekä oppia olemaan yhä aidommin yhteydessä toisiin ihmisiin.

VIIMEINEN ryhmä Helsingissä pe-su 5.-7.8.2022, joten NYT on aika osallistua. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu tästä linkistä. Voit osallistua paikan päällä tai etänä videoyhteyden kautta.

Uskalla rakastaa -kurssilta saat eväitä:
* Itsesi ja muiden rakastamiseen ja rakkauden vastaanottamiseen
* Tyypillisten rakkauden esteiden ja haasteiden ymmärtämiseen ja purkamiseen
* Turvallisen tunneyhteyden luomiseen
* Omien tunteiden ja tarpeiden ilmaisemiseen
* Rakkaudellisen yhteyden kokemiseen toisten kanssa

Ihmisyyteen kuuluu kaipaus rakastaa ja tulla rakastetuksi. Tarkoitan tässä rakkautta sen laajassa muodossa: rentoa, aitoa, turvallista, hyväksyvää, hyväntahtoista rakkauden ja yhteyden tunnetta ihmisten välillä. Se ei kuitenkaan ole aina niin helppoa.

Kurssi auttaa ymmärtämään tyypillisiä epävarmuuksia ja pelkoja, jotka saavat ihmisen rakentamaan erilaisia suojakuoria ja muureja rakkauden ja yhteyden kokemisen esteeksi. Opit myös ymmärtämään jo lapsuudessa omaksuttujen kiintymyssuhdemallien vaikutuksia läheisiin ihmissuhteisiin. Ne vaikuttavat vahvasti siihen, kuinka turvallisena kokee tunneyhteyden toisiin.

Kurssi tukee syvällistä ymmärrystä ja hyväksyntää niin itseäsi kuin muitakin ihmisiä ja ihmissuhteita kohtaan. Turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä ja lempeiden käytännön harjoitusten avulla on myös mahdollista hellittää ja luopua joistakin jo aikansa eläneistä peloista tai rajoittavista uskomuksista sekä oppia ilmaisemaan itseäsi entistä aidommin.

Kurssiaika on jaettu tasapainoisesti tiedollisiin alustuksiin, kokemuksellisiin kehon ja mielen harjoituksiin, kokemusten jakamiseen, luovaan liikkeeseen ja hoitavaan rentoutukseen. Harjoitukset tehdään yksin, parin kanssa tai ryhmässä.  Olet vapaa valitsemaan itse oman tapasi osallistua harjoituksiin. Jokainen ihmissuhde ja kohtaaminen on mahdollisuus harjoitella, kuinka olla oma aito itsensä ja kokea aitoa yhteyttä toisten kanssa.

Aito minä -kurssini auttavat syventämään itsetuntemustasi ja tukevat ihmisenä kehittymistäsi sekä mielen että kehon kautta. Kasvun suunta on kohti omaa aitoa minää: sitä kuka todella olet kaikkien tarpeettomien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla.

Voit katsoa kaikki tulevat kurssini tästä.

Heli Heiskanen

Milloin ja missä?

Aito minä: Uskalla rakastaa -kurssi on Helsingissä pe-su 5.-7.8.2022. Kurssiajat ovat pe klo 17-20, la klo 10-17 ja su klo 10-16.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Kurssin hinta on 250€/hlö ja 450€/pari. Huom. pari ilmoittautuu samalla lomakkeella. Voidaan maksaa 1-2 erässä. Jos haluat maksaa erissä, sovithan siitä sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi

Kenelle?

Kurssi sopii niin sinkuille kuin suhteessa oleville, voit tulla kurssille yksin tai läheisen kanssa. Voit tulla kurssille parantaaksesi parisuhdetaitojasi ja yhteyttä muihin läheisiin tai yleensäkin ihmisiin.

Jos tulet kurssille oman parin kanssa, saatte yhteisiä kokemuksia ja ymmärrystä, joka auttaa arjessa käsittelemään näitä aiheita jatkossakin.

Kurssi voi antaa paljon niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin ihmisyyden ja rakkauden tuntijalle. Ennakkotietoja  tai -taitoja ei tarvita. Tule sellaisena kuin olet!

Kurssi ei sovellu vakavan mielenterveysongelman, voimakkaan kriisin tai akuutin uupumuksen aikana. Jos olet epävarma kurssin soveltuvuudesta tai haluat kysyä jotakin, laitathan viestiä heli.heiskanen/a/origonova.fi, kiitos.

Heli-Heiskanen-2021-kuvaaja-Petros-Kondilis.jpeg

Kouluttaja

Kouluttajana on psykologi Heli Heiskanen. Minulla on 18 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni: kursseillani jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä.

Rakkaus on se teema, joka on puhutellut minua alakouluikäisestä asti. Rakkautta, ihmissuhteita ja ihmisenä kehittymistä olen opiskellut ja havainnoinut kaikki nämä vuodet ja myös kirjoitan aiheesta parhaillaan.

Olen myös kirjoittanut tietokirjan Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään ja tehnyt rentouttavia äänitteitä Uuden alku ja Kotona omassa kehossa.

Kokemuksia kurssistani

Aivan mahtava ja käytännönläheinen kurssi itsensä ja muiden rakastamisesta! Sopiva paketti teoriaa, harjoituksia ja rentoutusta. Opin paljon uutta, jota voi hyödyntää itsensä ja puolison kanssa. Kiitos!
***
Loistavia käytännön harjoituksia. Sai antaa ja vastaanottaa omien voimavarojen mukaan. Jämäkät teoriaosuudet tukivat kokonaisuutta. Opin läsnäolevampaa kehotietoisuutta.

Kurssilta saatiin puolisoni kanssa eväitä siihen, miten jutellaan ja mistä jutellaan. Nyt on sama kieli, sanat, termit ja ajatus, joilla voi puhua parisuhteen asioista. Voidaan myös palata asioihin kotona, että muistatko sen ja sen asian kurssilta.
***
Mielenkiintoisia aiheita kansantajuisesti ja hyvin esimerkein kerrottuna. Heli omana loistavana itsenään. Kurssi oli oivalluksia ja ajatuksia herättävä.

Jännitti ihan älyttömästi tulla kurssille, mutta kyllä taas kannatti :) Harjoitukset oli mielestäni sopivan haastavia ja kaikesta uli lopulta hyvä mieli.
***
Koin sisällön hyödylliseksi, vaikka käsiteltävät aiheet olivat “suuria”. Ne oli mielestäni kiteytetty hyväksi tiiviiksi kokonaisuudeksi. Harjoitukset olivat mielenkiintoisia ja avartavia.

Turvallinen olotila. Sopivasti teoriaa, tehtäviä ja rentoutuksia. Opin kiintymyssuhdemalleista ymmärtämään enemmän itseäni ja kehitystarpeitani. Kiitos.
***
Ajankäyttö suunniteltu loistavasti, sopiva suhde teoriaa ja tekemistä. Käytännön harjoitteet toimivat hyvin, joutui ja sai haastaa itseään. Heli oli loistava vetäjä – kova ammattitaito.

Kiitos jälleen! Loit turvallisen ilmapiirin. Harjoitukset menivät syvälle. Roolien ja suojakuorten poistaminen kevensi tosi paljon, sain tunteen siitä mitä voisi olla aito minä. Läpi käydyt asiat olivat hyödyllisiä ja odotan uutta kirjaasi näistä aiheista.

Hyvät ihmiset ryhmässä! Harjoitukset ja sisältö oli hyvin sopeutettu ihmisten tarpeisiin. Teoriat esitettiin sopivan laveasti ja ymmärrettävästi ja niihin liittyvät harjoitukset olivat hyödyllisiä. Oman itsen kuva kehittyi tietoisempaan suuntaan.

Viikonloppu kokonaisuutena oli hyvä. Hyväksyvä lämmin tunnelma, Helin halu opastaa ja kouluttaa välittyy, teet työtäsi rakkaudella ja intohimolla, josta saa paljon eväitä itselle! Omien rajojen vahvistamisen tarve oli tärkeä oivallus. Kaikki harjoitukset olivat hyödyllisiä. Kiitos Heli, olet ihana ja annat paljon.

Konkretisoi monia asioita, joihin voi kiinnittää huomiota parisuhteen kunnossapitämiseksi. Suojakuoret ovat hirmu mielenkiintoinen aihe! Näihin pitää kiinnittää huomiota omassa elämässäni – hyviä periaatteita selvisi.