fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Tämän syksyn ainoat live-koulutukset heinä-elokuussa

Nyt on aika osallistua koulutuksiini Helsingissä: Aito minä: Itsensä rakastaminen 30.7.-1.8. ja Uskalla rakastaa 27.-29.8. sekä Intuitiivisen hoitamisen koulutus, joka alkaa 6.-8.8.2021

Aito minä: Itsensä rakastaminen

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia rakastamaan ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, syventää itsetuntemustasi ja oppia olemaan yhä enemmän oma aito itsesi.

Seuraava ryhmä on live-viikonloppukurssi pe-su 30.7.-1.8.2021 Helsingissä, katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistäVoit osallistua paikan päällä tai etänä videoyhteyden kautta. Otamme huomioon ajankohtaiset koronarajoitukset ja ryhmäkoko on rajattu pieneksi. Kurssipaikka on Joogakoulu Shantin suuri ja tilava sali, jossa turvavälitkin on mahdollista säilyttää.

Aito minä: Uskalla rakastaa

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittyä kyvyssäsi antaa ja vastaanottaa rakkautta sekä oppia olemaan yhä aidommin yhteydessä toisiin ihmisiin.

Seuraava ryhmä Helsingissä pe-su 27.-29.8.2021. Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Voit osallistua paikan päällä tai etänä videoyhteyden kautta.
Otamme huomioon ajankohtaiset koronarajoitukset ja ryhmäkoko on rajattu pieneksi. Kurssipaikka on Joogakoulu Shantin suuri ja tilava sali, jossa turvavälitkin on mahdollista säilyttää.

Intuitiivisen hoitamisen koulutus

Koulutus on yhdistelmä henkisen kasvun matkaa ja intuitiivisen hoitamisen opiskelua. Sen perustana on tietoisen läsnäolon taidon syventäminen, intuition kuuntelun harjoittaminen sekä syvällinen itsetutkiskelu- ja kasvuprosessi.

Seuraava ryhmä aloittaa pe-su 6.-8.8.2021 Helsingissä ja kestää reilun vuoden ajan.

Saat ennakko-materiaalit ja -harjoitukset käyttöösi ilmoittautumisen jälkeen. Ryhmään on vielä pari paikkaa tilaa (tilanne 20.7.). Katso lisätietoa koulutuksesta täältä. Tilaa esite ja hakuohjeet sähköpostitse [email protected]