fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Vielä ehdit intuitiivisen hoitamisen koulutukseen

Lue tästä edellisen 14.8.2022 valmistuneen ryhmän palautteita koulutuksesta. Vielä ehdit mukaan, jos tämä kutsuu.

Lämmin tervehdys edellisen intuitiivisen hoitamisen ryhmän päättäjäisviikonlopusta!

Olen syvästi kiitollinen, että saan tehdä tätä työtä ja olla mukana opastamassa ja todistamassa ihmisten kasvua aitoon minään, tietoiseen hyväksyvään läsnäoloon, intuitioon ja sydäntietoisuuteen.  Tässä muutamia palautteita tänään valmistuneelta ryhmältä:

“Silloin kun hain koulutukseen, tiesin, että nyt tapahtuu elämäni kannalta jotain hyvin merkityksellistä. Tiesin, että mikään ei nyt ole kasvuni kannalta niin tärkeää kuin tämä. Oikeassa olin.”

“Matka tässä koulutuksessa on yllättänyt monella tasolla ja muutos on valtava henkilökohtaisella matkalla. Konkretian tasolla elämässäni on juuri samat elementit kuin koulutukseen hakeutuessa. Ikäänkuin kaikki on samaa, mutta näkökyky, suhde on muuttunut.”

“Kiitos Heli tästä uskomattomasta vuodesta. En olisi voinut kuvitella vuosi sitten, että pystyn olemaan läsnä ja näin kiitollinen tässä hetkestä kuin nyt olen. Sanat eivät riitä kuvaamaan kiitollisuuttani. Kiitos!”

“Ryhmässä oleminen ja asioiden jakaminen on ollut minulle maailmaa ja silmiä avaava kokemus. On muitakin ihmisiä, jotka ovat kokeneet ja tunteneet asioita samalla tavalla. Olen tavannut ihmisiä, joista minulla on alusta asti ollut tunne, että kuulumme samaan heimoon.”

“Koulutuksen aikana minulle on tullut tunne, että saan olla kuka olen ja minut hyväksytään sellaisena kuin olen. Se kosketti ja itketti minua syvältä.”

Kurssikuvauksen ja aikaisempien osallistujien palautteita näet nettisivuiltani https://heliheiskanen.fi/koulutus/intuitiivisen-hoitamisen-koulutus/

Ja vielä muutama palaute tänään valmistuneelta ryhmältä:

“Ajallisesti koulutuksen aloituksesta ei ole kauaa, mutta henkinen matka on ollut niin käänteentekevä, että tuntuu kuin siitä olisi pieni ikuisuus. Kun ilmoittauduin kurssille vahvan tunteen ja intuition ajamana,en tiennyt mitä odottaa. Olin avoin kaikelle. Ajattelin tuolloin, että mitä tahansa kurssilla eteeni tuleekin, se on varmasti parhaakseni. Ja nyt, reilua vuotta myöhemmin voin todeta olleeni oikeassa.”

“Tämä koulutus voisi kulkea nimellä ”Pakettimatka itseesi”. Arvostan todella paljon sitä, miten teet työtäsi. Loit meille tilan ja ohjasit sydämesi äänellä. Kiitos. Minulle arvokkainta antia olivat kurssin itsetuntemukseen ohjaavat harjoitteet. Kiitos kun sain kohdata pelkoni tässä turvallisessa ryhmässä, jonka sinä omalla olemuksellasi teit turvalliseksi.”

Jos sinäkin kaipaat syvällistä ja pitkäkestoista tukea henkiseen kasvuusi ja haluat oppia intuitiivista hoitamista, vielä mahdut ja ehdit mukaan seuraavaan koulutusryhmään, joka alkaa 26.-28.8.2022 Helsingissä ja kestää vuoden ajan.  Katso lisätietoja ja tilaa hakuohjeet täältä.

Jos kuulet ja tunnet sisälläsi kutsun osallistua nyt, ilmoittauduthan mukaan pian!

Ja tämä kiinnostaa, mutta jokin pohdituttaa, niin laitathan viestiä [email protected], mielellään vastaan kysymyksiin ja voimme keskustella asiasta.

Lämpimin terveisin,
Heli 🙂

Ps. Jos kaipaat ennemmin tukea hyvinvointiisi, jaksamiseen, mielialaan tai vaikkapa ahdistukseen, katso Herkkien hyvinvointikurssi -online, joka alkaa 14.9.2022 ja jatkuu puolen vuoden ajan kerran kuussa. Saat pitkäkestoista ja käytännönläheistä tukea hyvinvointiisi ja itsesi arvostamiseen herkkänä ihmisenä. Katso lisätietoja herkkien hyvinvointikurssista ja ilmoittaudu mukaan tästä.