fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Uusin kirjani Erityisherkän lapsen kanssa on ilmestynyt

Kuinka ymmärtää ja tukea erityisherkkää lasta – ensimmäinen suomalainen kirja lasten erityisherkkyydestä.

Aistiiko lapsi herkästi muiden mielialoja?
Onko hän tunnollinen ja pohtiiko hän syvällisiä kysymyksiä?
Rasittuuko hän melusta ja hakeutuu mieluummin omaan rauhaan?

Erityisherkkä lapsi kokee asiat syvästi ja kokonaisvaltaisesti, liikuttuu helposti ja on empaattinen. Herkät lapset ovat kovilla tämän päivän elämänmenossa, jossa tehokkuus, suorittaminen, kiire ja häly ovat arkipäivää. Noin viidesosa ihmisistä on synnynnäisesti erityisherkkiä, ja yleensä ainakin toinen herkän lapsen vanhemmista on erityisherkkä. Herkkä lapsi haastaa vanhempansa kohtaamaan myös oman herkkyytensä ja kehittymään vanhempana.

Tämä kirja auttaa käytännönläheisesti tukemaan herkkää lasta kasvamaan onnelliseksi ja tasapainoiseksi aikuiseksi. Kirjasta saat tukea myös vanhemman itsetuntemukseen ja hyvinvointiin sekä herkän aikuisen omien lapsuuden kokemusten tarkasteluun.

Kun tilaat tämän kirjani verkkokaupastani täältä, saat lahjaksi tekemäni rentouttavan äänitteen herkälle lapselle ja aikuiselle. Lue lisää kirjasta, kirjoittajasta sekä lukijoiden palautteista (arviot) verkkokaupastani täältä.

Herkkyys on suuri lahja, jota kannattaa vaalia, jotta sen parhaat puolet saa valjastettua käyttöön. Jotta jokainen lapsi tulisi nähdyksi ja arvostetuksi sellaisena kuin hän on.