fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Herkkien hyvinvointikurssi online-ryhmä alkaa 25.1.2022

Kurssi on tarkoitettu itsensä herkäksi kokeville naisille ja miehille. Jos koet stressiä, unettomuutta, väsymystä, uupumusta, masennusta tai muita stressiperäisiä vaivoja ja toivot niihin apua, tämä ryhmä on Sinua varten.

Haluatko oppia kuulemaan kehosi ja mielesi tarpeita paremmin sekä toimimaan niiden mukaan itsesi ja terveytesi parhaaksi?

Kurssi tarjoaa tietoa, ymmärrystä ja keinoja sekä on tukena jokaisen osallistujan omien hyvinvointitavoitteiden käytäntöön saamisessa. Saat erityisherkän kannalta olennaista tietoa mm. stressistä, palautumisesta, rajojen säätelystä sekä hankalien ajatusten ja tunteiden käsittelystä.

Herkkien hyvinvointikurssin ryhmä kokoontuu etänä videoyhteyden kautta, joten voit osallistua helposti kotoasi käsin. Kuusi etätapaamista kerran kuussa tammikuusta kesäkuuhun 2022.

Moni tietää mitä kannattaisi tehdä voidakseen hyvin, mutta tiedon käytäntöön saamisessa voi olla vaikeuksia. Tämä kurssi tukee juuri käytännön toimissa. Samalla itsesi ja herkkyytesi hyväksyminen ja arvostaminen vahvistuu.

Olen pitänyt vastaavaa kurssia 7 vuoden ajan, yli 10 ryhmää ja se on saanut erinomaista palautetta, esim.
”Lämmin kiitos upeasta kurssikeväästä! Kurssin anti ylitti odotukseni, tunsin saavani ihan valtavasti lisää ymmärrystä ja hyväksyntää itseäni kohtaan.”
”Todella hyvä kurssi! Hyviä välineitä elämän järjestämiseen erityisherkkänä. Osaat todella hyvin jäsennellä ja esittää asiat niin, että jokaisella kerralla on tullut sopivasti asiaa. Käytännönläheistä tietoa ja vertaisryhmän voimaa.”

Lämpimästi tervetuloa mukaan jos nämä teemat ovat sinulle ajankohtaisia juuri nyt!

Katso lisätiedot kurssista ja ilmoittaudu mukaan täältä.
Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi