fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Herkkien hyvinvointikurssi online-ryhmä alkaa 11.5.2021

Haluatko oppia kuulemaan kehosi ja mielesi tarpeita paremmin sekä toimimaan niiden mukaan itsesi ja terveytesi parhaaksi? Kurssi on tarkoitettu itsensä herkäksi kokeville naisille ja miehille.

Jos koet stressiä, unettomuutta, väsymystä, uupumusta, masennusta tai muita stressiperäisiä vaivoja ja toivot niihin apua, tämä ryhmä on Sinua varten. Sopii hyvin niin työssä käyville, sairauslomalla oleville, työelämään tähtääville kuin opiskelijoillekin.

Moni tietää mitä kannattaisi tehdä voidakseen hyvin, mutta tiedon käytäntöön saamisessa voi olla vaikeuksia. Tämä kurssi tukee juuri käytännön toimissa. Samalla itsesi ja herkkyytesi hyväksyminen ja arvostaminen vahvistuu.

Olen pitänyt vastaavaa kurssia vuosien ajan livenä, ja nyt parin vuoden tauon jälkeen se tulee takaisin etänä: voit osallistua helposti ja koronaturvallisesti kotoasi käsin netin kautta.

Kuusi etätapaamista noin kerran kuussa tiistaisin 11.5.-16.11.2021 klo 17-20. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Huom. ennakkoilmoittautujan hinta 4.5. mennessä ilmoittautuneille.

Katso lisätietoa kurssista ja aiempien osallistujien palautteita täältä.