fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Uusi kurssi: Aito minä -jatkoryhmä alkaa 21.3.2018

Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka ovat käyneet yhden tai useamman kurssini aiemmin.Olen ollut psykologina ja pitänyt erilaisia ihmisyyteen ja hyvinvointiin liittyviä kursseja vuodesta 2003 alkaen aluksi Jyväskylässä ja nykyisin Helsingissä. Jokaisen kurssin jälkeen moni on kysynyt, miten voisi jatkaa prosessia, mutta varsinaista jatkoryhmää minulla ei ole aikaisemmin ollut tarjolla ja vastaanottoa ehdin pitämään vain vähän.

Tämän jatkoryhmän myötä tarjoan mahdollisuuden jatkaa ihmisenä kehittymisen ja hyvinvoinnin vahvistamisen prosessia ohjatusti ja ryhmän tuella. Kasvun suunta on kohti omaa aitoa minää: sitä mikä todella olet kaikkien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla. Työskentelyssä yhdistyy kehon ja mielen harjoitukset.

Ryhmään voi osallistua kevät- ja syyskaudeksi kerrallaan.

Lue lisää Aito minä -jatkoryhmästä tästä.
Jos et ole ollut vielä kursseillani tai haluat käydä ensin useamman kurssin, katso tästä muutkin tarjolla olevat kurssit (keväällä 2018 Miesten itsetuntemuskurssi, Herkkien hyvinvointikurssi, Herkän lapsen tukeminen ja Löydä herkkyyden voima).