fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Rauhoittava ja maadoittava harjoitus

Tänä maailman aikana sisäisen rauhan ja turvan vahvistaminen on erityisen tärkeää. Tein tämän harjoituksen avuksesi rauhoittumiseen ja turvallisuudentunteen sekä luottamuksen vahvistamiseen.

Äänite on maksuton lahja sinulle. Voit kuunnella sitä niin usein kuin haluat, aina kun kaipaat pysähtymistä ja rauhoittumista. Se sopii kaiken ikäisille. HUOM. Älä kuuntele äänitettä auton ratissa tai muussa tarkkuutta ja keskittymistä vaativassa tilanteessa.
Jos pidät tästä harjoituksesta, tervetuloa mukaan kursseilleni, joilla teemme aina myös läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia tai voit hankkia lisää rentouttavia äänitteitäni verkkokaupastani täältä. Ja tästä pääset kuuntelemaan: Rauhoittava ja maadoittava äänite (kesto noin 8min), ole hyvä.
Seuraavien linkkien kautta näet muita ajankohtaisia palveluitani:
Tervetuloa postituslistalleni, voit liittyä tästä linkistä, niin saat tietoa kirjoistani, koulutuksistani ja tarjouksista suoraan sähköpostiisi (viestejä kerran pari kuussa).
– Tarjoan psykologin etävastaanottoa, katso lisätietoa psykologin vastaanotosta tästä.
– Hanki kirjojani, rentouttavia äänitteitäni ja verkkokurssejani verkkokaupastani tästä.
– Katso tulevat kurssini tästä.
– Tilauskoulutuksia myös etäyhteyksiä hyödyntäen esimerkiksi työhyvinvointiin ja erityisherkkyyteen liittyen. Katso tästä lisätietoa tilauskoulutuksista.

 

Lämpimin terveisin,
Heli