fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Rauhoittava ja maadoittava äänite

Tein tämän rauhoittavan ja maadoittavan rentoutusharjoituksen avuksesi rauhoittumiseen ja turvallisuudentunteen sekä luottamuksen vahvistamiseen.

Äänite on maksuton lahja sinulle. Voit kuunnella sitä niin usein kuin haluat, aina kun kaipaat pysähtymistä ja rauhoittumista ja/tai vaikka päivittäisenä harjoituksena. Se sopii kaiken ikäisille. HUOM. Älä kuuntele äänitettä auton ratissa tai muussa tarkkuutta ja keskittymistä vaativassa tilanteessa.
Jos pidät tästä harjoituksesta, lisää rentouttavia äänitteitäni löydät verkkokaupastani täältä. Ja tästä pääset kuuntelemaan: Rauhoittava ja maadoittava äänite (kesto noin 8min), ole hyvä.
Seuraavien linkkien kautta näet muita ajankohtaisia palveluitani:
Tervetuloa postituslistalleni, voit liittyä tästä linkistä, niin saat tietoa uusista julkaisuistani, koulutuksista ja tarjouksista suoraan sähköpostiisi (viestejä noin kerran kuussa).
– Tarjoan psykologin etävastaanottoa, katso lisätietoa psykologin vastaanotosta tästä.
– Voit tilata kirjani Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään, pääset verkkokauppaan tästä.
– Intuitiivisen hoitamisen koulutus alkaa kesäkuussa ja Aito minä -kurssit ovat elokuussa, katso tulevat kurssini tästä.
– Tilauskoulutuksia myös etäyhteyksiä hyödyntäen esimerkiksi työhyvinvointiin ja erityisherkkyyteen liittyen. Katso tästä lisätietoa tilauskoulutuksista.
Kiitos ja lämpimin terveisin,
Heli