fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Lyhytterapiaa etävastaanottona

Vastaanotolla tulet kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin olet. Autan sinua ymmärtämään ja käsittelemään haasteitasi syvällisesti sekä kehittymään ihmisenä yhä enemmän aidoksi itseksesi.

Nyt on tilaa joillekin uusille asiakkaille! Tarjoan psykologin etävastaanottoa nuorille ja aikuisille, pareille, herkän lapsen vanhemmille sekä pienryhmissä avuksi esimerkiksi:
* itsetunnon vahvistamiseen, itsetuntemukseen ja henkiseen kasvuun
* erityisherkkyyden ymmärtämiseen ja muuntamiseen vahvuudeksi
* haasteisiin ihmissuhteissa, esim parisuhde, vanhemmuus, yksinäisyys, parinhaku
* stressin säätelyyn, työssä jaksamiseen ja uupumukseen
* ahdistukseen, masennukseen ja muihin mielenterveysongelmiin
* muutos- ja kriisitilanteisiin, esim menetykset, ero, lapsettomuus
* tunteiden ja menneisyyden kokemusten käsittelyyn
* sekä ylipäätänsä selviytymisen tueksi omassa elämäntilanteessa.

Tarpeesi ja toiveesi mukaan voit varata yhden etätapaamisen kerrallaan tai voimme aloittaa viiden kerran lyhytterapian, jota voit halutessasi jatkaa.

I offer therapy sessions online also in English.

Olen toiminut psykologina vuodesta 2003 alkaen, työterveyspsykologina vuodesta 2005 sekä perehtynyt ihmisyyden ymmärtämiseen paitsi ammattini niin myös oman elämäni ja yli 35 vuoden tietoisen ja perinpohjaisen henkisen kasvun kokemukseni kautta.

Olen auttanut yli 10 000 ihmistä vastaanotollani ja koulutuksissani. Lisäksi olen julkaissut kolme tietokirjaa herkkyydestä ja rakkaudesta: Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään, Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä ja Erityisherkän lapsen kanssa.

Näen ihmisen kokonaisvaltaisesti ja yhdistän työssäni psykologian ja henkisen kasvun ymmärrystä, kehon ja mielen harjoituksia, luovaa ilmaisua ja tietoisen läsnäolon harjoituksia.

Vastaanotolla tulet kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin olet. Autan sinua ymmärtämään tilanteesi syvällisesti ja löytämään käytännön keinoja käsitellä haasteita sekä kasvaa ja kehittyä ihmisenä yhä enemmän omaksi aidoksi itseksesi.

Voit varata ajan ja kysyä lisätietoja sähköpostitse [email protected]
Ensimmäinen etätapaaminen / arviokäynti on hyvä olla 90min ja sen jälkeen usein riittää 60min / kerta. Paritapaamisiin suosittelen 90min.

Katso etävastaanoton ja lyhytterapiapakettien hinnasto täältä.

Voit kysyä myös mahdollisuudesta osallistua terapeuttiseen kasvuryhmään, joka on etävastaanotto pienryhmässä.

Laitathan viestiä, jos haluat kysyä jotain!

Lämpimin terveisin,
Heli 🙂