fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Kuuntele radiokeskustelut rakkaudesta

Miksi rakastaminen ja aitojen tunteiden kertominen voi olla vaikeaa? Kuinka rakastaa ja tulla rakastetuksi omana aitona itsenään?

Olin Yleisradiossa Sari Valton vieraana keskustelemassa uuden kirjani pohjalta rakkaudesta ja rakastamisen vaikeudesta. Ohjelma (52 min) on kuunneltavissa Yle Areenan kautta täältä.
Lisäksi olin Keskisuomalaisen radiossa puhumassa rakkaudesta ja aitojen tunteiden kertomisen vaikeudesta, voit kuunnella 12 minuutin podcastin täältä.
Keskusteluista saat pienen maistiaisen Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä kirjani teemoista. Tilaa kirja omaksesi verkkokaupastani täältä.

Uskalla rakastaa on suunnattu kaikille rakkaudesta ja ihmisenä kehittymisestä kiinnostuneille, parisuhteessa oleville ja sinkuille, jotka haluavat tuntea enemmän rakkautta ja aitoa tunneyhteyttä sekä terapeuteille ja ihmissuhdealan ammattilaisille. Kirja sopii nuorille (aikuisille) ja aikuisille, jo parisuhdekokemusta omaaville ja parisuhdetta toivoville.
Olen koonnut kirjaan monipuolisesti tietoa ja ymmärrystä rakkaudesta ja rakkauden esteiden purkamisesta. Kirja auttaa ymmärtämään aiempia ja nykyisiä parisuhdekokemuksia pintaa syvemmältä sekä valmistautumaan tulevaan, ettei kaikkea tarvitsisi oppia kantapään kautta.
Ensimmäisten lukijoiden kommentteja kirjasta:
”Tämä opas on erilainen kuin muut vastaavat, siis monipuolinen, kivet ja kannot kääntävä, lempeä, lohduttava ja auttava.”
”Pareille erittäin hyvä kirja, voi hyvässä hengessä lukea sitä vaikka yhteisenä iltasatuna ja löytää uusia näkökulmia ja hedelmällisempiä tapoja toimia.”
”Hyvällä tavalla purevaa, ajankohtaista, suoraan sanottua, lempeää ja ikivihreää! – Niin hyviä aiheita!”
”Suora, lempeä ja kuin ajatuksia lukeva. Terapeuttista tekstiä.”
Antoisia lukuhetkiä ja rakkaudellisia aikoja toivottaen,
Heli ❤