fbpx

Kurssit

Heli Heiskanen

Kaikki live-kurssini

Kaikille avoimet kurssini käsittelevät monipuolisesti rakkautta, itsetuntemusta ja henkistä kasvua. Lähestymistapa kaikilla kursseillani on hyväksyvä ja käytännönläheinen. Kaikki kurssini täydentävät toisiaan, joten voit halutessasi osallistua yhdelle tai useammalle kurssille valitsemassasi järjestyksessä. Lisäksi teen tilauskoulutuksia (työ)hyvinvoinnista ja erityisherkkyydestä. Lue lisää tilauskoulutuksista.

Kouluttajana psykologi ja työterveyspsykologi Heli Heiskanen.

Aito minä -retriitti Kreetalla 2.-9.5.2023

Aito minä -retriitti Kreetalla 2.-9.5.2023. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan matkalle Kreikan meren rannalle latautumaan, eheytymään ja syventämään yhteyttä aitoon minääsi.

Tutustu kurssiin ja ilmoittaudu

Herkkien hyvinvointikurssi -online

Kurssi on tarkoitettu itsensä herkäksi kokeville naisille ja miehille. Jos koet stressiä, unettomuutta, väsymystä, uupumusta, masennusta tai muita stressiperäisiä vaivoja ja toivot niihin apua, tämä ryhmä on Sinua varten.

Seuraava ryhmä aloittaa 12.10.2022.

Tutustu kurssiin ja ilmoittaudu

Intuitiivisen hoitamisen koulutus

Koulutus on yhdistelmä henkisen kasvun matkaa ja intuitiivisen hoitamisen opiskelua. Sen perustana on tietoisen läsnäolon ja intuition kuuntelun harjoittaminen, sydäntietoisuuteen avautuminen sekä syvällinen itsetutkiskelu- ja kasvuprosessi.

Seuraava noin vuoden kestävä ryhmä alkaa kesällä 2023 Helsingissä.

Tutustu kurssiin ja ilmoittaudu

Rakkausryhmä sinkuille -online

Tämä ryhmä on tarkoitettu sinkuille, jotka haluavat syvällistä ja käytännönläheistä tukea itsetuntemukseen, parinhakuun ja hyvään elämään.

Kurssin ajankohta päivitetään tälle sivulle.

Tutustu kurssiin ja ilmoittaudu

HUOM. Tällä hetkellä työaikani on suunnattu koulutuksiin ja kirjoittamiseen. Sen vuoksi yksilöllisiä konsultaatioaikoja ei juuri ole tarjolla, joten toivon tapaavani Sinutkin kurssilla!

Pidätetään oikeudet muutoksiin.