fbpx

Kurssit

Heli Heiskanen

VERKKOKURSSI

Tunteiden puhdistuskuuri –verkkokurssi tunteiden käsittelyyn

Verkkokurssi on avoinna: Voit aloittaa sen milloin haluat. Kurssi alkaa kun hankit sen verkkokaupastani tästä linkistä.

Haluatko päästä käyntiin tunteiden käsittelyssä ja purkamisessa? Tunteita itsessään ei tarvitse puhdistaa: kaikki tunteet ovat luonnollisia ja sallittuja. Tunne-elämä kokonaisuudessaan sen sijaan kaipaa usein tuuletusta, virtausta ja tasapainoa.

Tunteiden käsittely on kuin siivous: kaikenlaisia tunteita kertyy mieleen ja kehoon päivittäin ja siksi tunne-elämää on myös riittävän usein puhdistettava. Muuten olotila voi muuttua tunkkaiseksi ja alkaa tulla erilaisia mielen ja kehon vaivoja. Tämä viiden viikon verkkokurssi tarjoaa sinulle lempeän, tehokkaan ja käytännönläheisen ohjauksen tunteiden kohtaamiseen ja käsittelyyn.

Tästä äänitteestä kuulet asiaa tyypillisistä tunteiden käsittelyn haasteista sekä Tunteiden puhdistuskuuri -verkkokurssista (äänitteen kesto 9min):

 

Jos tunnistat itseäsi joistakin seuraavista kysymyksistä, tämä kurssi sopii sinulle:

 • Onko sinulla taipumusta vältellä tunteita tai toisaalta pohtia ja analysoida niitä liikaakin?
 • Tuntuuko, että “jotain tarttis tehdä”, koska tunteesi ovat olleet liian kauan sivuosassa tai toisaalta liian hallitsevina elämässäsi?
 • Koetko ahdistusta, masennusta tai muita epämääräisiä olotiloja?
 • Tai koetko selittämättömiä vaivoja, särkyjä ja lihasjännityksiä, joiden taustalla saattaisi olla tukahdutettuja tunteita?
 • Haluatko oppia ymmärtämään paremmin itseäsi ja tunteitasi?
 • Haluatko oppia purkamaan tunteitasi turvallisilla ja ketään vahingoittamattomilla tavoilla?
 • Haluatko löytää helppoja ja käytännönläheisiä tapoja käsitellä tunteitasi?
 • Tiedätkö ehkä jo monenlaista tunteiden käsittelystä, mutta et ole vain saanut sitä vielä toteutettua?
 • Haluatko päästä käyntiin tunteiden käsittelyssä ja purkamisessa?

Kokeneen psykologin ja kouluttajan ohjauksessa saat olennaista ja käytännönläheistä tietoa tunteiden käsittelystä sekä opit turvallisia ja ketään vahingoittamattomia tunteiden purkutapoja.

Mitä hyötyjä on osata käsitellä tunteita terveellä ja tasapainoisella tavalla?

 • Itsetuntosi vahvistuu, kun tunnet tulevasi toimeen tunteidesi kanssa
 • Sinä et ole tunteiden vietävissä, vaan olet kuin laivasi kapteeni, joka osaa käsitellä vaikeitakin tunteita ja selviytyy isommassakin aallokossa
 • Voit paremmin, koska tukahdutetut tai hallitsemattomat tunteet eivät kuluta voimavarojasi
 • Nautit enemmän pienistäkin asioista ja myönteiset tunteesi saavat enemmän tilaa
 • Ihmissuhteesi kohenevat, kun käsittelet tunteitasi turvallisilla ja ketään vahingoittamattomilla tavoilla
 • Suoriudut paremmin myös työssäsi, kun erilaiset tunnetilat eivät suista sinua raiteiltasi niin helposti, vaan osaat kohdata ja käsitellä tunteitasi paremmin

Tunteiden puhdistuskuuri -verkkokurssi sopii aikuisille ja nuorille:

 • Saat olennaista ja kiteytettyä tietoa, jotta opit ymmärtämään entistä paremmin itseäsi ja tunteitasi.
 • Opit tehokkaita ja helppoja käytännön harjoituksia, jotka auttavat käsittelemään ja purkamaan tunteita erityisesti kehosta, ja siinä samalla mielikin puhdistuu ja kevenee.
 • Kurssi on suunniteltu lempeäksi, mutta tehokkaaksi viiden viikon “puhdistuskuuriksi”, jonka aikana opit kohtaamaan ja hyväksymään tunteitasi, yhteytesi tunteisiisi syvenee, saat niitä virtaamaan luonnollisemmin ja löydät tasapainoa tunteidesi kanssa.
 • Kurssi vie aikaasi vain puolesta tunnista tuntiin per uusi kurssikerta sekä noin vartin päivässä harjoituksiin. Harjoituksia toistamalla sisäistät tunteiden käsittelyn taitoja.
 • Kurssimateriaalit ovat pääasiassa äänitteinä, jotka ovat käytössäsi puolen vuoden ajan kurssin aloittamisesta, joten voit muovata opiskelutahtia oman aikataulusi mukaan.

Kun haluat oppia käytännön tunteiden käsittelyä, tämä kurssi sopii sinulle. Voit aloittaa sen milloin haluat, juuri sinulle sopivaan aikaan, ja opiskella ajasta ja paikasta riippumatta verkon kautta.

Tervetuloa mukaan!

HUOM. Katso myös alla olevia kurssipalautteita.

Tunteiden puhdistuskuuri

Hintatiedot ja suorittaminen

Kurssin hinta on 129€ (sis. alv. 24%), joka sisältää viisi kurssikertaa ohjattuine harjoituksineen ja kurssisisältöjen käyttämisen puolen vuoden ajan kurssin hankkimisesta alkaen.

Hanki kurssi käyttöösi nyt verkkokaupastani tästä linkistä.

Voit aloittaa kurssin milloin itse haluat ja käydä sen kotoa käsin tai mistä tahansa, missä sinulla on internet-yhteys käytössäsi. Saat uuden kurssikerran ja ohjatun harjoituksen aina viikon välein. Voit kuunnella kurssin tiedolliset äänitteet ja ohjatut harjoitukset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.

(Hinta vastaa reilun tunnin yksilöllistä konsultaatiota, mutta nyt saat sillä kokonaisen kurssin ja sen sisällöt puoleksi vuodeksi käyttöösi.)

HUOM. Kurssin voi tilata ulkomaillekin, mutta silloin ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi, kiitos.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille ostamalla se verkkokaupastani. Saat sähköpostiisi maksun jälkeen lisätietoja kurssin suorittamisesta.

Kenelle?

Kurssi soveltuu nuorille ja aikuisille, naisille ja miehille, kaikille jotka haluavat oppia käytännön tunteiden käsittelyä. Alle 18-vuotiaalla osallistujalla tulee olla mahdollisuus saada aikuisen tukea kurssin aikana.

Jos sinulla on vakavia mielenterveysongelmia, keskustelethan kurssin soveltuvuudesta itsellesi ensin terapeuttisi tai lääkärisi kanssa ja huolehdithan, että sinulla on tarvittaessa tukea saatavana.

Jos olet epävarma kurssin soveltuvuudesta itsellesi tai haluat kysyä muita lisätietoja, laitathan sähköpostia heli.heiskanen/a/origonova.fi

Heli-Heiskanen-2021-kuvaaja-Petros-Kondilis.jpeg

Kouluttaja

Olen Heli Heiskanen. Minulla on 17 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Näen ihmisyyden kokonaisvaltaisesti ja yhdistän työssäni psykologian ja ihmisen henkisen kasvun ymmärrystä, kehon ja mielen harjoituksia, luovaa ilmaisua ja tietoisen läsnäolon harjoituksia.

Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni: kursseillani jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä. Olen myös kirjoittanut tietokirjan Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään ja tehnyt rentouttavia äänitteitä Uuden alku ja Kotona omassa kehossa.

Kokemuksia kurssistani

Kurssi oli erittäin hyvä, arvosana 5 (asteikolla 1-5). Ihmeellistä, miten se vastasi kaikkeen tarvitsemaani!! Aina uuden kokonaisuuden alkaessa ja sen sisällön avautuessa olin ällistynyt miten siinä oli vastauksia juuri niihin asioihin, jotka olivat minulle vaikeita ja tärkeitä. Harjoitukset ovat olleet erinomaisia. Tunnen saaneeni toimivia työkaluja ja tietoa, myös vapauttavia oivalluksia. Myös kirjasi tuntuu nyt avautuvan uudella tavalla tämän kurssin oppien myötä. Kumpikin syventää toistensa antia.
– loppupalaute kurssin 5. kerran jälkeen

Arvosana 5, selkeä ja lämmin tapa käydä tärkeitä asioita läpi. Edellinen kerta jo valmisti jotenkin seuraavaan. Helin ääni pysäyttää tähän hetkeen sitä on miellyttävä kuunnella. Selkeä paketti ja harjoitteet. Opin, että olen aktiivinen oman elämän toimija, pienistä asoista itselle tärkeistä on hyvä aloittaa. Kehon viestit ja intuitio on tärkeitä, niiden viestiä ei kannata piilottaa. Tärkeä on ollut myös huomata pelon tunne: välillä se on myös suunnan näyttäjä, että ei enää tätä, vaan jotakin muuta.
– loppupalaute kurssin 5. kerran jälkeen

Ohjatut harjoitukset ovat ihanan selkeitä ja mukava kuunnella myös rauhoittavaa ääntäsi. Teen jotain harjoitusta melkein joka päivä. Olen oppinut kuulemaan ja ihan tuntemaankin kehoani eri lailla. Muutenkin olen hyvässä mielessä herkempi tunnistamaan ja huomaamaan kehon tuntemuksia. Myös mieli on alkanut vapautua ja tulle keveämmäksi. Hyväksyn paremmin ikäviä tunteita ja sitä kautta myös hyväksyn itseäni ihmisenä helpommin. Myötätunto itseäni kohtaan on lisääntynyt ja se on myös tuonut lisää energiaa, kun haluan kohdella itseäni hyvin.
– asiakaspalaute kurssin keskivaiheilta

Tämä kurssi on ollut niin hyödyllinen ja olen kuunnellut äänitteitä kiitollisena. Aihe on mennyt syvälle minuun, helpottanut niin paljon ja auttanut ymmärtämään omia tunteita. Paljon vanhaa ja uudempaa kipeää on löytänyt tiensä kehoon ja keventynyt, jopa päässyt vapaaksikin. Ymmärrys siitä miten paljon olen piilottanut ja vältellyt tunteitani. Itsensä hyväksyminen kaikenlaisien tunteiden kanssa.
Harjoitukset ovat erittäin hyviä ja toimivia. Ne tuntuvat joka kerta erilaisilta, ja pääasiassa koen ne aika voimallisesti, olen itkenyt paljon.
– asiakaspalaute 2. kurssikerran jälkeen

Hyödyllistä on hyväksyä kaikenlaiset tunteet. Oivalsin, että kehossa saa tuntua. Se on elämää. Ohjatut harjoitukset ovat toimivia. Tunteita nousee pintaan, itkua ja vihaa. Olen huomannut, että tunteet nousevat nyt helpommin pintaan ja en enää yritä tukahduttaa niitä. Ne saavat tulla ja tuntua ja kohta onkin parempi olo.
– asiakaspalaute 2. kurssikerran jälkeen

Olen tehnyt paljon aiemminkin rentoutusharjoituksia. Tämä kerta oli kuitenkin jotenkin erilainen. Sain luvan tuntea tunteeni ja myös näyttää ne. Olen liikuttunut siitä miten helposti se lopulta tapahtui. Heli, äänesi on jotenkin todella rauhoittava ja hyväksyvä. Voin antaa myös itseni olla sellainen kuin olen kaikkine tunteineni. Kiitos!
– asiakaspalaute 2. kurssikerran jälkeen

Paras oli lomake,johon hankalia tunteita kirjasin. Olen oppinut sen kanssa tunteistani ja käytösmalleistani tosi paljon. Erittäin hyvä ja onnistunut työkalu minulle!!! Olen aiemminkin tehnyt läsnäoloharjoituksia, mutta tuntuu, että vasta nyt alan ymmärtää ja sisäistää tietoisen hyväksyvän läsnäolon. Hyvin selostettu ja käyty asiat läpi äänitteessä.
– asiakaspalaute 2. kurssikerran jälkeen

Oivalsin tunteiden sijaitsevan kehossa. Tästä haluan oppia lisää. Olen käynyt vuosia psykoterapiassa. Siellä sanallistin asioita ja elin paljon pääni sisällä, nyt haluan konkreettisesti tuntea kehossa. Ehkä harjoituksia on myös helpompi tehdä yksin kotona äänitteen avulla, kun ei tarvitse miettiä, että katsooko joku ja miltä minä näytän.
– asiakaspalaute 2. kurssikerran jälkeen