Kurssit

Heli Heiskanen

VERKKOKURSSI

Tunteiden puhdistuskuuri – opi käytännön tunnetaitoja

Verkkokurssi on tulossa pian!
Seuraa tilannetta tältä sivulta tai tilaamalla uutiskirjeeni sivun alalaidasta täältä. (Rullaa sivun alalaitaan). Postituslistalla lähetän tietoa palveluistani ja tarjouksista noin kerran kuussa.

Tunteet ovat olennainen osa ihmisyyttä ja useimmilla meistä on niiden kanssa haasteita. Tunnemme päivittäin lukemattomia tunteita: iloa, surua, vihaa, pettymystä, innostusta, rakkautta, pelkoa, syyllisyyttä jne. Monesti saatamme kuitenkin olla enemmän tai vähemmän hukassa tunteidemme kanssa tai hukassa tunteiltamme, tunteet vievät meitä ja purkautuvat hallitsemattomasti ja /tai tukahdutamme ja pakenemme tunteitamme aivan liikaa.

Jos emme osaa kohdata ja käsitellä tunteitamme tasapainoisella tavalla, niistä voi koitua monia ongelmia ja vaikeuksia niin itsetunnollemme, terveydelle, ihmissuhteille kuin työelämäänkin.

Tunnistatko itsesi seuraavista kysymyksistä:

 • Onko sinulla taipumusta vältellä tunteita tai toisaalta pohtia ja analysoida niitä liikaakin?
 • Koetko epämääräistä ahdistusta tai selittämättömiä vaivoja ja kolotuksia, joiden taustalla saattaisi olla tukahdutettuja tunteita?
 • Tuntuuko, että ”jotain tarttis tehdä”, koska tunteesi ovat olleet liian kauan sivuosassa tai toisaalta liian hallitsevina elämässäsi?
 • Haluatko oppia ymmärtämään paremmin itseäsi ja tunteitasi?
 • Haluatko oppia purkamaan tunteitasi turvallisilla ja ketään vahingoittamattomilla tavoilla?
 • Haluatko löytää helppoja ja käytännönläheisiä tapoja käsitellä tunteitasi?
 • Tiedätkö ehkä jo monenlaista tunteiden käsittelystä, mutta et ole vain saanut sitä vielä toteutettua?
 • Haluatko päästä käyntiin tunteiden käsittelyn ja purkamisen toteutuksessa?

Tunteiden käsittely on niin kuin siivous: kaikenlaisia tunteita kertyy mieleen ja kehoon päivittäisessä elämässä ja siksi niitä on myös riittävän usein puhdistettava. Muuten olotila voi muuttua tunkkaiseksi ja alkaa tulla erilaisia vaivoja ja kolotuksia.

Esimerkkejä vaikutuksista, joita saat, kun opit käsittelemään tunteitasi terveellä ja tasapainoisella tavalla:

 • Sinä et ole tunteiden vietävissä, vaan olet kuin laivasi kapteeni, joka tietää miten toimia vaikeidenkin tunteiden kanssa
 • Itsetuntosi kohenee, kun tunnet tulevasi toimeen tunteidesi kanssa
 • Voit paremmin, koska tukahdutetut tai hallitsemattomat tunteet eivät kuluta liikaa voimavarojasi
 • Nautit enemmän pienistäkin asioista, kun myönteiset tunteesi saavat mahdollisuuden voimistua ja tulla näkyvämmiksi
 • Ihmissuhteesi kehittyvät entistä antoisammiksi, kun tiedät miten käsitellä tunteitasi turvallisella ja ketään vahingoittamattomalla tavalla
 • Työssä suoriutumisesikin saa mahdollisuuden parantua, kun erilaiset tunnetilat, kuten turhautuminen tai pettymykset, eivät suista sinua raiteiltasi niin helposti, kun osaat kohdata ja käsitellä tunteitasi paremmin

Näihin hyvin yleisiin tunnetaitojen tarpeisiin kehitin verkkokurssin nimeltä Tunteiden puhdistuskuuri

Olen koonnut tähän kurssiin olennaista tietoa ja ymmärrystä tunteista ja tunteiden käsittelystä sekä ohjattuja käytännön harjoituksia. Olen valinnut harjoitukset huolellisesti auttamaan sinua parantamaan yhteyttä tunteisiisi ja saamaan niitä purettua erityisesti kehosta ja siinä samalla myös mieli puhdistuu. Neljän viikon kurssin aikana opit ymmärtämään entistä paremmin itseäsi ja tunteitasi ja pääset harjoittelemaan monia helppoja käytännön tunteiden käsittelykeinoja.

Kokeneen psykologin ja kouluttajan ohjauksessa saat syvällistä, tiivistettyä ja käytännönläheistä tietoa tunteista sekä opit turvallisia ja ketään vahingoittamattomia tunteiden purkutapoja.

Jos haluat oppia lisää käytännön tunnetaitoja, tämä kurssi sopii sinulle. Voit aloittaa sen milloin haluat, juuri sinulle sopivaan aikaan, ja opiskella ajasta ja paikasta riippumatta verkon kautta.

Tervetuloa mukaan!

Tähän tulee lähiaikoina äänite,  jossa kerron hieman tarkemmin kurssista.

Tunteiden puhdistuskuuri

Hintatiedot ja suorittaminen

Kurssin hinta on 129€ (sis. alv. 24%), joka sisältää viisi kurssikertaa harjoituksineen ja kurssisisältöjen käyttämisen vuoden ajan kurssin aloittamisesta alkaen.

HUOM. Tilaaminen onnistuu vasta kun kurssi on julkaistu, se julkaistaan lähiaikoina!

Kurssi alkaa silloin kun hankit sen verkkokaupastani. Se sisältää viisi kurssikertaa, jotka saat käyttöösi viikon välein. Kurssikertojen välissä on tarkoitus tehdä annettuja tunteiden purku- ja käsittelyharjoituksia. Materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan kurssin aloituksesta, joten voit jaksottaa kurssikerrat oman aikataulusi mukaan ja palata aiheisiin ja harjoituksiin niin monta kertaa kuin haluat.

(Hinta vastaa reilun tunnin yksilöllistä konsultaatiota, mutta nyt saat sillä kokonaisen kurssin ja sisällöt vuodeksi käyttöösi.)

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille ostamalla se verkkokaupastani. Saat sähköpostiisi maksun jälkeen lisätietoja kurssin suorittamisesta.

Kenelle?

Kurssi soveltuu nuorille ja aikuisille, naisille ja miehille, kaikille jotka haluavat oppia käytännön tunnetaitoja. Alle 18-vuotiaalla osallistujalla tulee olla mahdollisuus saada aikuisen tukea kurssin aikana. Nuori ja aikuinen voivat käydä kurssia myös yhdessä ja kaikki esitetyt tunteiden käsittelykeinot itsessään soveltuvat kaiken ikäisille.

Jos sinulla on vakavia mielenterveysongelmia, keskustelethan kurssin soveltuvuudesta itsellesi ensin terapeuttisi tai lääkärisi kanssa ja huolehdithan, että sinulla on tarvittaessa tukea saatavana.

Kurssit

Kouluttaja

Olen Heli Heiskanen. Minulla on yli 15 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Näen ihmisyyden kokonaisvaltaisesti ja yhdistän työssäni psykologian ja ihmisen henkisen kasvun ymmärrystä, kehon ja mielen harjoituksia, luovaa ilmaisua ja tietoisen läsnäolon harjoituksia. Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni: kursseillani jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä. Olen myös kirjoittanut tietokirjan Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään ja tehnyt rentouttavia äänitteitä Uuden alku ja Kotona omassa kehossa. Ne kaikki sopivat hyvin myös tämän kurssin oheismateriaaliksi ja voit hankkia ne verkkokaupastani täältä.

Kokemuksia kurssistani