Kurssit

Heli Heiskanen

VERKKOKURSSI

Tunteiden puhdistuskuuri – opi käytännön tunnetaitoja

Verkkokurssi on tulossa pian!
Seuraa tilannetta tältä sivulta tai tilaamalla uutiskirjeeni sivun alalaidasta täältä. (Rullaa sivun alalaitaan). Postituslistalla lähetän tietoa palveluistani ja tarjouksista noin kerran kuussa.

Tämän kahdeksan viikon kurssin aikana opit ymmärtämään entistä paremmin itseäsi ja tunteitasi ja pääset harjoittelemaan monia helppoja käytännön tunteiden käsittelykeinoja. Kokeneen psykologin ja kouluttajan ohjauksessa saat syvällistä, tiivistettyä ja käytännönläheistä tietoa tunteista sekä opit turvallisia ja ketään vahingoittamattomia tunteiden purkutapoja.

Olen valinnut harjoitukset auttamaan sinua parantamaan yhteyttä tunteisiisi ja saamaan niitä purettua erityisesti kehosta ja siinä samalla myös mieli puhdistuu.

Kurssi on suunnattu sekä nuorille että aikuisille:
  • Haluatko oppia ymmärtämään paremmin itseäsi ja tunteitasi?
  • Haluatko oppia purkamaan tunteitasi turvallisilla ja ketään vahingoittamattomilla tavoilla?
  • Haluatko löytää helppoja ja käytännönläheisiä tapoja käsitellä tunteitasi?
  • Onko sinulla taipumusta vältellä tunteita tai toisaalta pohtia ja analysoida liikaakin?
  • Koetko epämääräistä ahdistusta tai selittämättömiä vaivoja ja kolotuksia, joiden taustalla saattaisi olla tukahdutettuja tunteita?
  • Tuntuuko, että ”jotain tarttis tehdä”, koska tunteesi ovat olleet liian kauan sivuosassa tai toisaalta liian hallitsevina elämässäsi?
  • Tiedätkö ehkä jo monenlaista tunteiden käsittelystä, mutta et ole vain saanut sitä vielä toteutettua?
  • Haluatko päästä käyntiin tunteiden käsittelyn ja purkamisen toteutuksessa?

Jos tunnistit itsesi edelläolevista kysymyksistä, tämä kurssi sopii sinulle. Voit aloittaa sen milloin haluat, juuri sinulle sopivaan aikaan, ja opiskella paikasta riippumatta verkon kautta.

Tervetuloa mukaan!

Tähän tulee lähiaikoina äänite,  jossa kerron hieman tarkemmin kurssista.

Kurssi alkaa silloin kun hankit sen verkkokaupastani. Se sisältää viisi kurssikertaa, jotka saat käyttöösi kahden viikon välein. Kurssikertojen välissä on tarkoitus tehdä annettuja tunteiden purku- ja käsittelyharjoituksia. Materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan kurssin aloituksesta, joten voit jaksottaa kurssikerrat oman aikataulusi mukaan ja palata aiheisiin ja harjoituksiin niin monta kertaa kuin haluat.

Tunteiden käsittely on niin kuin siivous: kaikenlaisia tunteita kertyy mieleen ja kehoon päivittäisessä elämässä ja siksi niitä on myös riittävän usein puhdistettava. Muuten olotila voi muuttua tunkkaiseksi ja alkaa tulla erilaisia vaivoja ja kolotuksia.

Tunteiden puhdistuskuuri

Hintatiedot ja suorittaminen

Kurssin hinta on 99€ (sis. alv. 24%), joka sisältää viisi kurssikertaa harjoituksineen ja kurssisisältöjen käyttämisen vuoden ajan kurssin aloittamisesta alkaen.

Tilaaminen onnistuu vasta kun kurssi on julkaistu, se julkaistaan lähiaikoina!

(Hinta vastaa yhden tunnin yksilöllistä konsultaatiota, mutta nyt saat sillä kokonaisen kurssin ja sisällöt vuodeksi käyttöösi.)

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille ostamalla se verkkokaupastani. Saat sähköpostiisi maksun jälkeen lisätietoja kurssin suorittamisesta.

Kenelle?

Kurssi soveltuu nuorille ja aikuisille, naisille ja miehille, kaikille jotka haluavat oppia käytännön tunnetaitoja. Alle 18-vuotiaalla osallistujalla tulee olla mahdollisuus saada aikuisen tukea kurssin aikana. Nuori ja aikuinen voivat käydä kurssia myös yhdessä ja kaikki esitetyt tunteiden käsittelykeinot itsessään soveltuvat kaiken ikäisille.

Jos sinulla on vakavia mielenterveysongelmia, keskustelethan kurssin soveltuvuudesta itsellesi ensin terapeuttisi tai lääkärisi kanssa ja huolehdithan, että sinulla on tarvittaessa tukea saatavana.

Kurssit

Kouluttaja

Olen Heli Heiskanen. Minulla on yli 15 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Näen ihmisyyden kokonaisvaltaisesti ja yhdistän työssäni psykologian ja ihmisen henkisen kasvun ymmärrystä, kehon ja mielen harjoituksia, luovaa ilmaisua ja tietoisen läsnäolon harjoituksia. Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni: kursseillani jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä. Olen myös kirjoittanut tietokirjan Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään ja tehnyt rentouttavia äänitteitä Uuden alku ja Kotona omassa kehossa. Ne kaikki sopivat hyvin myös tämän kurssin oheismateriaaliksi ja voit hankkia ne verkkokaupastani täältä.

Kokemuksia kurssistani