fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Online: Erityisherkkyys voimaksi – työnohjauksellinen hyvinvointikoulutus alkaa 10.11.2021

Marraskuussa alkaa etänä verkon kautta toteutettava Erityisherkkyys voimaksi – työnohjauksellinen hyvinvointikoulutus.

Koulutus on suunnattu kasvatus-, opetus-, terveydenhoito- ja sosiaalialan ammattilaisille sekä eri alojen esimiehille, jotka haluavat oppia tunnistamaan, ymmärtämään ja tukemaan erityisherkkiä lapsia ja aikuisia.

Osallistuja voi soveltaa koulutuksen oppeja sekä itseensä että työssään kohtaamiensa lasten ja aikuisten tueksi. Koulutukseen ovat tervetulleita myös kaikki erityisherkät ihmiset ja erityisherkän hyvinvoinnista kiinnostuneet, jotka haluavat vahvistaa omaa tai läheisen jaksamista ja hyvinvointia.

Koulutuksen järjestäjänä toimii Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto.
Ilmoittautusminen Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon.
Koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä.
Näet lisätietoa koulutuksesta ja pääset ilmoittautumaan tästä.

Tervetuloa osallistumaan siis verkon kautta paikasta riippumatta ympäri Suomen!

Etätapaamisajat ovat:

Keskiviikko 10.11., 1.12.21, 12.1., 9.2., 2.3. ja 6.4.22 klo 14-17 verkossa, tarkemmat ohjeet kerrotaan sähköpostiin lähetettävässä kutsussa. HUOM. Aloituspäivä muuttunut aiemmasta.

Koulutus toteutetaan työnohjauksellisena prosessina, joka koostuu kuudesta kolmen tunnin etätapaamisesta sekä tapaamisten välissä tehtävistä käytäntöön soveltavista tehtävistä.

Jokaisella tapaamiskerralla on alustus erityisherkkyyden kannalta olennaisesta teemasta, käsitellään osallistujien ajankohtaisia kysymyksiä sekä tehdään ohjattu hyvinvointia tukeva käytännön harjoitus. Moni tietää, mitä kannattaisi tehdä voidakseen hyvin, mutta tiedon käytäntöön saamisessa voi olla vaikeuksia. Tämä kurssi tukee juuri käytännön toimissa. Kotitehtävät tukevat jaksamista ja hyvinvointia sekä auttavat soveltamaan koulutuksen antia arkeen.

Kouluttaja

Psykologi, työterveyspsykologi Heli Heiskanen, jolla on vankka kokemus vuodesta 2003 alkaen mm. yksilöllisen stressinsäätelyn ja hyvinvoinnin ohjaamisesta psykologin vastaanotolla, koulutuksissa ja työnohjausryhmissä sekä näiden taitojen omaksumisesta myös omassa elämässään. Lisäksi hän on kouluttanut ja ohjannut yksityisellä psykologin vastaanotollaan yhteensä tuhansia ammattilaisia ja yksityishenkilöitä erityisherkkyyden ymmärtämiseen ja saamiseen voimavaraksi. Hänen kirjansa Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään on suositeltavaa oheislukemistoa tähän koulutukseen.

Lue lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan koulutukseen Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kautta tästä linkistä.
Tilaa kirjani Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään verkkokaupastani täältä.