fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Vuoden 2019 kaikki kurssit ovat keväällä

Kaikki tämän vuoden kurssini ovat keväällä, ja Suomessa, joten TERVETULOA MUKAAN NYT, jos aito minä sekä itsesi ja toisten rakastaminen kutsuu sinua.

Vuosi 2018 oli minulle sukellusta yhä vain syvemmälle omaan aitoon minääni. Sen myötä suuntasin työtäni yhä enemmän herkkyydestä aitoon minään ja rakkauteen. Edelleen suurin osa asiakkaistani ja kursseilleni osallistujista on herkkiä ihmisiä, mutta sisällöt palvelevat kaikkia ihmisenä kehittymisestä kiinnostuneita.

Tänä vuonna uudistuminen sen kun jatkuu. Olen nyt tehnyt 15 vuotta työtä psykologina ja kouluttajana, josta 13 vuotta yrittäjänä. Jatkuvasti olen muovannut työtäni oman ihmisenä kehittymiseni ja sisäisten inspiraatioiden mukana, mutta nyt on todellisen mullistuksen vuosi.

Aion pitää koko syksyn kestävän luovan vapaan, joka on omistettu vain ja ainoastaan luovuudelle, vapaudelle ja seikkailulle. Vaikuttaa myös siltä, että olen vähitellen muuttamassa ainakin osittain ulkomaille, joten arvatenkin ainakin osa tulevaisuuden kursseista tulee olemaan ulkomailla. Aika näyttää mihin elämä kuljettaa.

Toisin sanoen kaikki tämän vuoden kurssini ovat siis keväällä, ja Suomessa, joten TULE NYT, jos aito minä sekä itsesi ja toisten rakastaminen kutsuu sinua!

Kurssivaihtoehdot ovat:

Aito minä: Uskalla rakastaa

Kurssilta saat ymmärrystä, miksei rakkaussuhteet ole aina niin helppoja sekä löydät lisää uskallusta rakkauteen ja aitoon yhteyteen. Tietoa, kehon ja mielen harjoituksia sekä kokemusten jakamista.

Helsingissä la-su 25.-26.5.2019 klo 10-17, ilmoittaudu tästä.
Katso tarkemmat kurssitiedot Aito minä: Uskalla rakastaa -kurssista täältä.

Aito minä: Itsensä rakastaminen

Kurssi on tarkoitettu naisille ja miehille, jotka haluavat oppia rakastamaan ja hyväksymään itsensä sellaisena kuin ovat, syventää itsetuntemustaan ja oppia olemaan yhä enemmän oma aito itsensä.

Helsingissä la-su 16.-17.3.2019 klo 10-17, ilmoittaudu tästä.
Katso tarkemmat tiedot kurssista tästä.

Aito minä -kasvuryhmä

Tämä on syventävä ihmisenä kehittymisen ryhmä kohti aitoa minääsi, omaa ainutlaatuista potentiaaliasi ja lahjojasi sekä omannäköistäsi elämää.

Kevään 2019 tapaamisajat ovat:
ti 26.2. klo 17.30-20.30
ti 19.3. klo 17-30-20.30
ti 2.4. klo 17-30-20.30
ti 23.4. etäohjauskerta noin 1h
ti 21.5. klo 17-30-20.30

Voit ilmoittautua ryhmään tästäLisätietoa Aito minä -kasvuryhmästä näet tästä.

Lämpimästi tervetuloa!

Tästä linkistä näet kaikki tulevat kurssit kerralla ja alla erikseen. Kysy lisätietoja kursseista ja tilauskoulutuksista heli.heiskanen/a/origonova.fi