Herkkyyden voima – Helin uusi kirja ennakkotilattavissa

Herkkyyden voima -kirja ennakkotilauksessa! Ilmestyy 8.12.2016

Kirjan tilaaminen verkkokaupasta tapahtuu tästä.

Koetko olevasi herkkä ihminen?
Haluaisitko oppia arvostamaan itseäsi ja herkkyyttäsi enemmän?
Haluaisitko saada herkkyytesi lahjat ja voiman paremmin käyttöön?

Noin viidesosa ihmisistä on synnynnäisesti hermojärjestelmältään tavanomaista herkempiä, erityisherkkiä. He saavat nauttia monista herkkyyden tuomista lahjoista, kuten voimakkaasta tunne-elämästä, empatiakyvystä, luovuudesta ja intuitiosta. Tunne- ja aistiherkkyytensä vuoksi he saattavat kuitenkin ylikuormittua arkisistakin tilanteista tavallista nopeammin.

Yhteiskunnan arvot korostavat tehokkuutta ja suorittamista niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Kiireinen oravanpyörä ei kuitenkaan sovellu herkälle ihmiselle, vaan se voi johtaa ylikuormitukseen ja lopulta terveysongelmiin. Hyvinvointinsa vuoksi ja saadakseen herkkyytensä lahjat esille, herkän ihmisen onkin opittava säätelemään kuormitusta ja löydettävä omannäköinen tapansa elää.

Psykologi Heli Heiskasen tietokirja Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään auttaa lukijaa tunnistamaan herkkyytensä ja tekemään siitä aiempaa suuremman voimavaran. Se tuo kaivatun lisän aiemmin julkaistuun erityisherkkyyskirjallisuuteen vastaamalla myös kysymykseen entä sitten, kun on tunnistanut olevansa erityisherkkä? Mitä tuolla tiedolla kannattaa tehdä ja miten voisi saada herkkyyden voiman ja lahjat parhaiten käyttöön?

Kirja johdattaa syventämään itsetuntemusta ja hyväksymään itsensä sellaisena kuin on. Se auttaa purkamaan rajoittavia suojakuoria, naamioita ja rooleja, joita herkkä ihminen on saattanut rakentaa suojatakseen sisintään. Kirja auttaa myös säätelemään arjen kuormitusta sekä löytämään itselleen sopivan ja tasapainoisen elämäntavan. Kirjan avulla herkkyyden lahjat pääsevät vahvistumaan.

Kirja on suunnattu erityisherkille ihmisille, niin naisille kuin miehille, ja heidän läheisilleen, terveys-, sosiaali-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille, eri alojen esimiehille sekä muille ihmisten ymmärtämisestä, henkisestä kasvusta ja herkkyyden voimasta kiinnostuneille.

Heli Heiskanen on psykologi, työterveyspsykologi ja kouluttaja. Vuodesta 2003 alkaen hän on auttanut tuhansia ihmisiä niin psykologin vastaanotollaan kuin koulutuksissakin hyväksymään itsensä, voimaan paremmin ja elämään omannäköistään elämää. Vuosien aikana hän on vetänyt koulutuksia erityisherkkyydestä sekä erityisherkille ihmisille että herkkien ihmisten kanssa työskenteleville terveys-, sosiaali-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille. Tätä kirjaa varten hän teki herkkyysselvityksen, johon vastasi 181 suomalaista erityisherkkää ihmistä. Lisäksi hän on kertonut aiheesta lukuisissa medioissa.

Kirjan tilaaminen jälleenmyyntiin ja luentopyynnöt heli.heiskanen/a/origonova.fi

Katso myös Helin koulutukset tästä.

Kustantaja Origonova.
ISBN 978-952-93-7819-7 (nid.)
Noin 200 sivua.