HUOM. VIIMEINEN RYHMÄ! Tätä kurssia ei tule enää syksyllä 2017, joten kannattaa osallistua nyt!

Helsingissä:
la-su 10.-11.6.2017, ilmoittaudu kurssille tästä. (Ryhmään on vielä pari paikkaa tilaa, tilanne 6.6.)

Tämä kurssi on tilattavissa. Kysy lisää heli.heiskanen/a/origonova.fi

Koetko olevasi herkkä ihminen?
Haluaisitko oppia arvostamaan itseäsi ja herkkyyttäsi enemmän?
Haluaisitko saada herkkyytesi lahjat ja voiman paremmin käyttöön?

Arviolta viidesosa niin naisista kuin miehistä on synnynnäisesti hermojärjestelmältään tavanomaista herkempiä. Erityisherkkyys on normaali ominaisuus eli kyse ei ole viasta tai diagnoosista.

Olet saattanut oppia pitämään herkkyyttäsi heikkoutena tai puutteena, vaikka todellisuudessa se voi olla suuri lahja itselle ja ympäristölle.

Voit arvioida omaa herkkyyttäsi herkkyystestin avulla tästä. 

Tämä kurssi liittyy joulukuussa 2016 julkaistuun kirjaani Herkkyyden voimaopas omannäköiseen elämään. Kurssi täydentää kirjaa ja auttaa soveltamaan sen oppeja käytäntöön. Kurssille voi tulla ennen kirjan lukemista tai kirjan lukemisen jälkeen, tai ilman kirjan lukemista.

KENELLE

Kurssi soveltuu itsensä herkäksi kokeville naisille ja miehille ja se voidaan räätälöidä myös eri alojen ammattilaisille.

KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssin tavoitteena on antaa eväitä oppia elämään entistä paremmin herkkyyttäsi kunnioittaen ja arvostamaan itseäsi sellaisena kuin olet.

* Kurssilta saat monipuolisesti tietoa herkkyydestä
* Opit tunnistamaan ja purkamaan herkkyyden voiman esteitä, kuten erilaisia suojakuoria ja ylikuormitusta.
* Itsearvostuksesi, terveet rajat ja arjen tasapaino saavat mahdollisuuden vahvistua.
* Pääset tunnistamaan herkkyyden lahjoja ja aktivoimaan niitä.
* Saat jakaa kokemuksia toisten herkkien ihmisten kanssa hyväksyvässä ja ymmärtävässä ilmapiirissä.
* Saat tehdä omakohtaisia tehtäviä, joiden tuloksena on oma suunnitelmasi kuinka huolehtia itsestäsi entistä paremmin omassa arjessa.
* Opit läsnäoloa ja rentoutumista.

 KOULUTTAJA

Kouluttajana psykologi Heli Heiskanen. Olen perehtynyt erityisherkkyyteen syvällisesti sekä psykologin ammatissani, kouluttajana, erityisherkille tekemäni herkkyyselvityksen avulla (181 vastaajaa) sekä omakohtaisen elämänkokemuksen kautta. Kurssilla jaan ymmärrystäni herkkyyden voimasta ja keinoista muovata elämää itsensä näköiseksi.

KURSSIPAIKKA
Helsingin Kruunuhaassa.

HINTA 
200€/hlö (sis.alv. 24%)

Helsingissä:
la-su 10.-11.6.2017, ilmoittaudu kurssille tästä. (Ryhmään on vielä pari paikkaa tilaa, tilanne 6.6.)

Alla on palautteita aiemmilta Vapauta herkkyyden voima -kurssin osallistujilta.

Herkkyyskirjoja ja meditaatiolevyni tilattavissa verkkokaupastani tästä.

Kurssi oli erittäin mielenkiintoinen ja antoi ajateltavaa pitkäksi aikaa. Kurssilla huomasi, mitä kaikkea “turhaa” kantaa mukanaan. Sai myös keskustella ja vaihtaa ajatuksia samoin tuntevien kanssa.

Hyvä kurssi! Heli on tosi hyvä, rauhallinen ja asiantunteva herkkyysasioissa. Sain edelleen uutta tietoa ja ideoita sekä hyvän suunnitelman oman elämäntilanteen parantamiseksi. Mukavat osaanottajat, hyvä henki ja turvallinen tunnelma. Ryhmäkeskustelutkin oli ok, vaikka yleensä inhoan ryhmätöitä 🙂

Niin paljon hyvää… Vilpittömyys! Olet täysin vilpitön olemisessasi. Se luo pohjan kaikelle muulle.

Hyvä viikonloppu ja hienoa tavata samanlaisia ihmisiä 🙂 Hyvät tiedot herkkyydestä ja paljon muistiinpanoja kotiin vietäväksi. Avartavia keskusteluja ja oivalluksia. Varmuus siitä, että olen oikealla tiellä ja saan olla tällainen luvan kanssa.

Todella paljon hyvää ja käytännönläheistä tietoa. Sain vastauksia kysymyksiim. Välitön tunnelma. Mahtava tyyppi ja esimerkki oman minuuden löytämisestä olet, Heli!

Tärkeitä asioita monipuolisesti mm.rajaamisesta, suojakuorista ja oman vastuun rajoista. Iso ja antoisa tietopaketti ja tätä kautta saan jotain liikahdusta käytäntöönkin. Helillä on hyvä ulosanti ja laaja tietopohja.

Aivan ihana lempeän salliva tunnelma, joka mahdollisti aidon läsnäolon ja omien aitojen tunteiden esilletuonnin. Sinulla on ihana taito kiteyttää asioita ja tuoda esiin se kaikkein oleellisin.

Olet todella asiantunteva ammattilainen ja kun olet itsekin erityisherkkä, niin asiat todella “osuvat ja uppoavat”. Lähden kurssiltasi helpottuneena siitä, että olen ihan normaali erityisherkkine ominaisuuksineni 🙂

Looginen ja hyvin etenevä ohjelma. Loi uskoa selviytymiseen elämässä ja konkretia oli hyvä suunnitelmissa. Omakohtaisuus ohjaajassa ja aihepiirissä oli hyvällä tavalla vaikuttavaa.

0