fbpx

Kurssit

Heli Heiskanen

KURSSI

Rauhan ja rakkauden ilta

Kaipaatko lisää mielenrauhaa ja hyvää oloa?
Huolettaako maailman tilanne tai oman arjen asiat?
Haluatko vahvistaa rakkauden ja turvallisuuden tunnetta sisälläsi?
Tahdotko samalla tehdä oman osuutesi rauhan ja rakkaudellisuuden lisäämiseksi ympärilläsi?

Jos edelliset kysymykset puhuttelevat sinua, tämä tilaisuus on sinua varten. Etenkin haastavina aikoina tarvitsemme lisää rauhaa ja läsnäolon tilan syventämistä.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Seuraa ilmoittelua seuraavasta ajankohdasta tältä sivulta, tai liittymällä postituslistalleni tästä saat ajankohtaiset tiedot kursseistani ja kirjoistani suoraan säköpostiisi (viestejä noin 1-2krt/kk).

Oli maailman tilanne, oma olotila tai ympäröivä arki millainen tahansa, voimme aina vahvistaa omaa sisäistä rauhan ja rakkauden tilaa. Kun mielenrauha ja hyvä olo sisällämme lisääntyy, voimme myös säteillä sitä ympärillemme läheisten ja maailman hyväksi.

Kaikki tunteet ovat luonnollisia ja hyväksyttyjä, niin myös pelko, turvattomuuden tunne tai huolestuneisuus. Ihminen itse tai maailma ei kuitenkaan hyödy siitä, jos olemme liiaksi ahdistuneita ja peloissamme. Pelko käpertää ihmisen kasaan, hänen on vaikea toimia tärkeiden asioiden eteen eikä hän saa voimavarojaan käyttöön. On mahdollista vahvistaa sisäistä hyvinvointia vaikeuksienkin keskellä ja tehdä samalla hyvää maailmalle.

Ohjaan rakkaudellisen, rauhoittavan ja turvallisuuden tunnetta vahvistavan illan, joka sisältää syvällistä ja käytännönläheistä puhetta, rauhoittavia ja rentouttavia kehon ja mielen harjoituksia sekä kokemusten jakamista luottamuksellisessa ja voimauttavassa hengessä.

Lämpimästi tervetuloa!
Tehdään yhdessä maailmasta parempi paikka.

Katso aiempien osallistujien palautteita sivun alalaidasta.

vahva puu 2022

Milloin ja missä?

Ilmoittautuminen on päättynyt. Seuraa ilmoittelua seuraavasta ajankohdasta tältä sivulta.

Lisätietoja voit kysyä [email protected]

Kenelle?

Ilta on tarkoitettu sinulle, joka haluat vahvistaa mielenrauhaa, rakkautta ja turvallisuuden tunnetta sisälläsi. Osallistu sellaisena kuin olet.

Heli-Heiskanen-2021-kuvaaja-Petros-Kondilis.jpeg

Kouluttaja

Illan ohjaa kokonaisvaltainen psykologi Heli Heiskanen. Minulla on 19 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 35 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni ja sisäistä rauhaa: työssäni jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä ja henkisestä kasvusta.

Olen myös kirjoittanut tietokirjat Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään, Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä ja Erityisherkän lapsen kanssa sekä tehnyt rentouttavia äänitteitä Uuden alku ja Kotona omassa kehossa.

Kokemuksia kurssistani

Onneksi uskalsin tulla. Ehdottomasti tarpeellinen, kiitos!

Oli todella rauhoittavaa, ihana kokonaisuus!

Ahdistunut olo helpottui, tällaista pitäisi tehdä useammin.

Konkreettisia keinoja rauhoittumiseen ja maadoittumiseen.

Yhdessä valoa ja lämpöä sekä rajoja. Rauha lisääntyi ja lämpö valtasi koko kehon. Levollinen hyvä mieli maadoittumisen kautta.

Ajankohtainen aihe ja henkisyys. Meditaatio oli super-rentouttava! Helillä avoin ja ymmärtävä suhtautuminen osallistujiin. Tuli tunne, että on lupa sanoa omat ajatukset ääneen.