fbpx

Kurssit

Heli Heiskanen

KURSSI

Rakkausryhmä sinkuille -online

Tämä uusi kurssi on tarkoitettu sinkuille, jotka haluaisivat löytää parisuhteen, mutta kokevat sen jollakin tavalla vaikeaksi ja haluavat tukea itsetuntemukseen ja parinhakuun.

Kurssi toteutetaan ryhmän etätapaamisina videoyhteyden kautta viisi kertaa maanantaisin 28.2.-13.6.2022 välisenä aikana. Varaa paikkasi hyvissä ajoin ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Oletko kokenut parinhaussa:
* vaikeuksia kohdata sopivia kumppaniehdokkaita?
* pettymyksiä ja sydänsuruja deittailumaailmassa?
* ongelmia saada hyvin alkaneitakaan suhteita jatkumaan alkua pidemmälle?
* vaikeuksia osata olla oma aito itsesi kumppaniehdokkaiden kanssa tai uskaltautua parisuhteeseen?

Ehkä olet yrittänyt löytää itsellesi kumppania jo pidempään tai olet vasta avautumassa parisuhteen mahdollisuuteen. Voi olla, että olet kokellut virtuaalisia parinhakutapoja, kuten Tinderiä ja muita parinhakusivustoja, mutta toivomiasi tuloksia ei ole tullut.

Voi olla että olet haavoittanut sydäntäsi nykyajan deittailukulttuurissa, jossa joillakin on tapana kadota kesken tutustumisen, tapailla monia ihmisiä samaan aikaan kertomatta siitä tai muutenkin käyttäytyä tökerösti kumppaniehdokkaitaan kohtaan.

Voi olla, ettet ole uskaltanut tai osannut lähestyä kiinnostavia ja mahdollisia kumppaniehdokkaita. Tai et ole keksinyt tapaa, miten voisit tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin tai yhteyden kokeminen muihin voi tuntua kaiken kaikkiaan hankalalta.

Tunnistatko itseäsi edellisistä kuvauksista?
Oli tilanteesi mikä tahansa, mutta jos toiveesi ja päämääräsi on oppia avautumaan enemmän rakkaudelle ja aidolle tunneyhteydelle sekä löytää hyvä parisuhde, tämä on sinun kurssisi.

Kouluttajana on kokenut psykologi Heli Heiskanen

Kurssi tarjoaa kokeneen ammattilaisen ohjausta ja tietoa itsetuntemukseen, parinhakuun sekä parisuhteen muodostamiseen. Pääset syventämään itsetuntemustasi ja kehittymään ihmisenä kohti aidon rakkauden ja tunneyhteyden kokemista. Kurssilta saat myös vertaisryhmän tukea ja kokemusten jakamista sekä tehdään hyvinvointia ja itsetuntemusta syventäviä kehon ja mielen harjoituksia.

Heli Heiskanen

Milloin ja missä?

Ryhmän etätapaamisajat ovat viisi kertaa maanantai-iltaisin 28.2., 28.3., 25.4., 16.5. ja 13.6.2022 klo 17-20.

Tapaamiset ovat videoyhteyden kautta. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ja nettiyhteyden.

Kurssin hinta on 250€ / hlö. Kurssin voi maksaa 1-2 erässä. Eräpäivä on 2 vkoa ennen kurssia.

Ilmoittaudu mukaan kurssille tästä.

Kenelle?

Kurssi soveltuu täysi-ikäisille sinkuille, jotka haluavat tukea itsetuntemukseen ja parinhakuun. Osallistumiseen et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja, olet tervetullut sellaisena kuin olet.

Kurssi ei sovellu vakavan kriisin tai mielenterveysongelman aikana, silloin on parempi hakea yksilöllistä tukea.

Jos olet epävarma kurssin soveltuvuudesta itsellesi tai haluat kysyä lisätietoja, laita rohkeasti sähköpostia [email protected]

Heli-Heiskanen-2021-kuvaaja-Petros-Kondilis.jpeg

Kouluttaja

Kouluttajana psykologi Heli Heiskanen.
Olen toiminut psykologina vuodesta 2003 alkaen ja auttanut tuhansia ihmisiä erilaisissa ihmisyyden ja ihmissuhteiden haasteissa.
Rakkaudesta olen kirjoittanut kirjan Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä, joka kannattaa hankkia oheislukemistoksi tälle kurssille. Tee tilaus verkkokaupastani täältä.
Omakohtaista kokemusta minulla on parinkymmenen vuoden ajan parisuhteista ja usean vuoden ajan sinkkuudesta. Olen nähnyt ja kokenut kuinka vaikeaa sopivan kumppanin löytäminen monille on ja haluan omalta osaltani edistää rakkautta ja rakkaussuhteita maailmassa ♥

Kokemuksia kurssistani