fbpx

Kurssit

Heli Heiskanen

KURSSI

Rakkausryhmä sinkuille -online

Rakkausryhmän tapaamiset ovat tarkoitettu sinkuille, jotka haluavat tukea itsetuntemukseen, parinhakuun ja hyvään elämään.

Oletko kokenut parinhaussa:
* vaikeuksia kohdata sopivia kumppaniehdokkaita?
* pettymyksiä ja sydänsuruja deittailumaailmassa?
* ongelmia saada hyvin alkaneitakaan suhteita jatkumaan alkua pidemmälle?
* vaikeuksia osata olla oma aito itsesi kumppaniehdokkaiden kanssa tai uskaltautua parisuhteeseen?

Haluaisitko:
* vapautua vanhoista pettymyksistä parinhaussa ja rakkaudessa
* oppia avautumaan aidolle rakkaudelle ja hyvälle suhteelle
* ymmärtää itseäsi ja parisuhteita paremmin
* saada syvällistä ja käytännönläheistä tukea parinhakuun ja parisuhteen muodostamiseen
* tuntea enemmän merkityksellisyyttä myös ilman parisuhdetta

Ehkä olet yrittänyt löytää itsellesi kumppania jo pidempään tai olet vasta avautumassa parisuhteen mahdollisuuteen. Voi olla, että olet kokellut virtuaalisia parinhakutapoja, kuten Tinderiä ja muita parinhakusivustoja, mutta toivomiasi tuloksia ei ole tullut.

Voi olla että olet haavoittanut sydäntäsi nykyajan deittailukulttuurissa, jossa joillakin on tapana kadota kesken tutustumisen, tapailla monia ihmisiä samaan aikaan kertomatta siitä tai muutenkin käyttäytyä tökerösti kumppaniehdokkaitaan kohtaan.

Voi olla, ettet ole uskaltanut tai osannut lähestyä kiinnostavia ja mahdollisia kumppaniehdokkaita. Tai et ole keksinyt tapaa, miten voisit tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin tai yhteyden kokeminen muihin voi tuntua kaiken kaikkiaan hankalalta.

Tunnistatko itseäsi edellisistä kuvauksista?
Voit olla sinkku tai alkavassa parisuhteessa tai jotakin muuta. Oli tilanteesi mikä tahansa, mutta jos toiveesi on oppia avautumaan enemmän rakkaudelle ja aidolle tunneyhteydelle, muodostaa hyvä parisuhde ja oppia nauttimaan elämästäsi enemmän yksin tai suhteessa, tämä ryhmä on sinulle.

Kouluttajana on kokonaisvaltainen psykologi Heli Heiskanen. Rakkausryhmän tapaamiset tarjoavat kokeneen ammattilaisen ohjausta ja tietoa itsetuntemukseen, parinhakuun sekä parisuhteen muodostamiseen. Pääset syventämään itsetuntemustasi ja kehittymään ihmisenä kohti aidon rakkauden ja tunneyhteyden kokemista. Saat myös vahvistusta hyvään elämään sellaisena kuin se on, yksin tai parisuhteessa. Ryhmästä saat myös vertaisten tukea ja kokemusten jakamista sekä pääset tekemään hyvinvointia ja itsetuntemusta syventäviä kehon ja mielen harjoituksia.

Heli Heiskanen

Milloin ja missä?

Kurssin ajankohdat päivitetään tälle sivulle. Jos olet kiinnostunut kurssista, voit lähettää minulle sähköpostiosoitteesi osoitteeseen [email protected], niin tiedotan kurssin alkamisesta sinulle.

Tapaamiset ovat videoyhteyden kautta. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ja nettiyhteyden.

Kenelle?

Kurssi soveltuu täysi-ikäisille sinkuille, jotka haluavat tukea itsetuntemukseen, parinhakuun ja hyvään elämään. Osallistumiseen et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja, olet tervetullut sellaisena kuin olet.

Kurssi ei sovellu vakavan kriisin tai mielenterveysongelman aikana, silloin on parempi hakea yksilöllistä tukea.

Jos olet epävarma kurssin soveltuvuudesta itsellesi tai haluat kysyä lisätietoja, laita rohkeasti sähköpostia [email protected]

Heli-Heiskanen-2021-kuvaaja-Petros-Kondilis.jpeg

Kouluttaja

Kouluttajana psykologi Heli Heiskanen. Olen toiminut psykologina vuodesta 2003 alkaen ja auttanut toista kymmentä tuhatta ihmistä erilaisissa ihmisyyden ja ihmissuhteiden haasteissa.

Rakkaudesta olen kirjoittanut kirjan Uskalla rakastaa -kohti aitoa tunneyhteyttä, joka kannattaa hankkia oheislukemistoksi tälle kurssille. Tee tilaus verkkokaupastani täältä.

Omakohtaista kokemusta minulla on parinkymmenen vuoden ajan parisuhteista ja usean vuoden ajan sinkkuudesta. Olen nähnyt ja kokenut kuinka vaikeaa sopivan kumppanin löytäminen monille on ja haluan omalta osaltani edistää rakkautta ja rakkaussuhteita maailmassa ♥

Kokemuksia kurssistani