Kurssi on tarkoitettu miehille, jotka haluavat vahvistaa sisäistä voimaansa sekä oppia lisää ihmissuhde- ja tunnetaitoja. Voit suositella kurssia myös läheiselle (puoliso, veli, ystävä, työkaveri)!

Kevään ryhmä alkoi ti 13.2.2018 Helsingissä
Seuraava ryhmä alkaa syksyllä, tarkemmat ajankohdat ja ilmoittautumislinkki avautuu kevään aikana tällä sivulla.

Kurssilta saat työkaluja niin itsesi ymmärtämiseen kuin parisuhteeseen, ystävyyteen ja työyhteisössä toimimiseenkin.

Kurssin teemoja ovat:
– millainen mies sinä todella olet ja haluat olla
– itsetunto ja itsensä hyväksyminen
– tunteiden tunnistaminen, ilmaisu ja käsittely
– ihmissuhteet, vuorovaikutus ja rajat
– parisuhde ja rakkaus
– muut osallistujien toivomat aiheet

Miksi oma kurssi miehille?

Nykyisin yhä useampi mies on kiinnostunut elämän syvällisistä kysymyksistä, itsetuntemuksesta ja hyvinvoinnista. Tavatessani miehiä muilla kursseillani ja vastaanotollani, olen jo vuosien ajan ajatellut, että haluaisin pitää heille omia ryhmiä: tarjota paikan käsitellä elämän tärkeitä kysymyksiä miesporukassa. Ja naiskouluttajana voin tarjota paitsi oman psykologian ja ihmisyyden osaamiseni ryhmän hyödyksi, myös ymmärrystä ja vinkkejä naisnäkökulmasta.

Kurssin hyötyjä?

Kurssi vahvistaa sisäistä voimaasi, itsesi arvostusta ja itseluottamusta. Opit tuntemaan itseäsi paremmin eli tunnistamaan esimerkiksi omia ajatuksia, tunteita, toiveita ja tarpeita sekä taipumuksia, lahjoja ja kehittymisen kohteita entistä syvemmin. Samalla opit hyväksymään itseäsi sellaisena kuin olet ja saat käytännönläheisiä keinoja kehittyä ihmisenä haluamaasi suuntaan.

Pääset myös tunnistamaan erilaisia kulttuurisia miehen malleja, rooleja ja suojakuoria, jotka määrittelevät millainen miehen pitäisi olla ja millainen ei saisi olla. Pääset vähitellen vapautumaan näistä turhista ulkoapäin annetuista ja rajoittavista ajatusmalleista ja uskomuksista: vapaudut olemaan yhä enemmän sellainen mies kuin luonnostasi olet. Samalla turhat paineet, epävarmuudet ja jännitykset saavat vähitellen väistyä terveen itseluottamuksen ja -arvostuksen tieltä.

Kurssin myötä löydät omia piilotettuja voimavaroja, kykyjä, ymmärrystä ja arvostusta itseäsi kohtaan. Kurssi tukee myös hyvinvointiasi sekä ihmissuhdetaitojasi niin parisuhteessa, ystävänä kuin työkaverinakin. Opit olemaan entistä parempi mies kumppanillesi, parempi ystävä, vanhempi ja työkaveri.

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla on alustuksia, keskustelua, helppoja toiminnallisia ja liikkeellisiä harjoituksia sekä muita omakohtaisia tehtäviä. Asioita käsitellään käytännönläheisesti ja puhutaan asioista niin kuin ne ovat. Jokainen saa olla sellainen kuin on, valita itse mitä haluaa itsestään kertoa ja osallistujat sitoutuvat pitämään toisten asiat salassa. Joka kerta tehdään ohjattu rentoutus- ja läsnäoloharjoitus, joka osaltaan vahvistaa hyvinvointia, itsetuntemusta ja itsensä hyväksymistä.

Kurssille osallistuminen ei vaadi mitään aikaisempia tietoja tai taitoja. Saatat olla perehtynyt itsetuntemukseen jo pidemmän aikaa tai kiinnostuksesi on vasta herännyt, tervetuloa rohkeasti mukaan!

Kurssipaikka on Helsingin keskustassa tai hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta.

Kouluttajana toimii psykologi Heli Heiskanen, jolla on 15 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta ja lisäksi 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi

0