Kurssi on tarkoitettu sinulle mies, joka haluat vahvistaa sisäistä voimaasi sekä oppia lisää ihmissuhde- ja tunnetaitoja.

Seuraava ryhmä alkaa ti 13.2.2018 Helsingissä

Kurssin teemoja ovat:
– millainen mies sinä todella olet ja haluat olla
– itsetunto ja itsensä hyväksyminen
– tunteiden tunnistaminen ja käsittely
– ihmissuhteet, vuorovaikutus ja rajat
– parisuhde ja rakkaus
– muut osallistujien toivomat aiheet

Miksi oma kurssi miehille?

Nykyisin yhä useampi mies on kiinnostunut elämän syvällisistä kysymyksistä, itsetuntemuksesta ja hyvinvoinnista. Moni miettii näitä asioita itsekseen tai lukee kirjoja kotona, mutta voi olla vaikea keksiä mihin siitä etenisi ja mistä saisi elävän elämän ohjausta.

Miehet ovat tervetulleita kaikille kursseilleni, mutta voi olla kynnys osallistua kursseille, joissa tavallisesti suurin osa osallistujista on naisia. Olenkin jo vuosien ajan ajatellut, että haluaisin pitää kursseja miehille ja tarjota paikan saada tietoa ja jakaa kokemuksia elämän tärkeistä kysymyksistä miesporukassa. Ja naiskouluttajana voin tarjota paitsi oman ihmisyyden osaamiseni ryhmän hyödyksi, myös vastauksia ja vinkkejä naisnäkökulmasta.

Kurssin hyötyjä?

Kurssi vahvistaa sisäistä voimaasi, itsesi arvostusta ja itseluottamusta. Opit tuntemaan itseäsi paremmin eli tunnistamaan esimerkiksi omia ajatuksia, tunteita, toiveita ja tarpeita sekä taipumuksia, lahjoja ja kehittymisen kohteita entistä syvemmin. Samalla opit hyväksymään itseäsi sellaisena kuin olet ja saat käytännönläheisiä keinoja kehittyä ihmisenä haluamaasi suuntaan.

Pääset myös tunnistamaan erilaisia kulttuurisia miehen malleja, rooleja ja suojakuoria, jotka määrittelevät millainen miehen pitäisi olla ja millainen ei saisi olla. Pääset vähitellen vapautumaan näistä turhista ulkoapäin annetuista ja rajoittavista ajatusmalleista ja uskomuksista: vapaudut olemaan yhä enemmän sellainen mies kuin luonnostasi olet. Samalla turhat paineet, epävarmuudet ja jännitykset saavat vähitellen väistyä terveen itseluottamuksen ja -arvostuksen tieltä.

Kurssin myötä löydät omia piilotettuja voimavaroja, kykyjä, ymmärrystä ja arvostusta itseäsi kohtaan. Kurssi tukee myös hyvinvointiasi sekä ihmissuhdetaitojasi niin parisuhteessa, ystävänä kuin työkaverinakin. Opit olemaan entistä parempi mies kumppanillesi, parempi ystävä, vanhempi ja työkaveri.

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla on alustuksia, keskustelua, helppoja toiminnallisia ja liikkeellisiä harjoituksia sekä muita omakohtaisia tehtäviä. Asioita käsitellään käytännönläheisesti ja puhutaan asioista niin kuin ne ovat. Jokainen saa olla sellainen kuin on, valita itse mitä haluaa itsestään kertoa ja osallistujat sitoutuvat pitämään toisten asiat salassa. Joka kerta tehdään ohjattu rentoutus- ja läsnäoloharjoitus, joka osaltaan vahvistaa hyvinvointia, itsetuntemusta ja itsensä hyväksymistä.

Kurssille osallistuminen ei vaadi mitään aikaisempia tietoja tai taitoja. Saatat olla perehtynyt itsetuntemukseen jo pidemmän aikaa tai kiinnostuksesi on vasta herännyt, tervetuloa rohkeasti mukaan!

Kurssitapaamisia on neljä:
ti 13.2.2018 klo 17-20
ti 13.3. klo 17-20
ti 10.4. klo 17-20
ti 15.5. klo 17-20

Kurssipaikka on Helsingin keskustassa tai hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta.

Kouluttajana toimii psykologi Heli Heiskanen, jolla on pitkä kokemus ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta psykologina ja kouluttajana (vuodesta 2003 alkaen) ja lisäksi vuosikymmenten kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä.

Kurssin hinta on 240€ (sis.alv 24%, voidaan maksaa 1-2 erässä).

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi

Ilmoittaudu kurssille tästä.

0