Tämä kurssi saatavana vain tilauskoulutuksena (luento tai 1-2 päivän kokonaisuus). Kysy lisää heli.heiskanen/a/origonova.fi

Koetko olevasi herkkä ihminen?
Haluaisitko oppia arvostamaan itseäsi ja herkkyyttäsi enemmän?
Haluaisitko saada herkkyytesi lahjat ja voiman paremmin käyttöön?

Arviolta viidesosa niin naisista kuin miehistä on synnynnäisesti hermojärjestelmältään tavanomaista herkempiä. Erityisherkkyys on normaali ominaisuus eli kyse ei ole viasta tai diagnoosista.

Olet saattanut oppia pitämään herkkyyttäsi heikkoutena tai puutteena, vaikka todellisuudessa se voi olla suuri lahja itselle ja ympäristölle. Tältä kurssilta saat ymmärrystä ja keinoja siihen, miten tehdä herkkyydestäsi todellinen voima ja vahvuus.

Voit arvioida erityisherkkyyttäsi herkkyystestin avulla tästä.

KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssin tarkoitus on antaa eväitä oppia elämään entistä paremmin itseäsi ja herkkyyttäsi kunnioittaen.

Kurssi auttaa:
* ymmärtämään herkkyyttä ja itseäsi monipuolisesti
* arvostamaan itseäsi sellaisena kuin olet
* keventämään erilaisia suojakuoria ja rajoittavia käyttäytymismalleja
* löytämään terveitä rajoja ihmissuhteissa
* muovaamaan arkeasi enemmän itsesi näköiseksi
* saamaan yhteyden sisäiseen voimaasi
* aktivoimaan herkkyytesi lahjoja ja nauttimaan elämästä

Lisäksi kurssilla:
* saat jakaa kokemuksia toisten herkkien ihmisten kanssa hyväksyvässä ja ymmärtävässä ilmapiirissä
* opit läsnäoloa ja rentoutumista helppojen kehollisten ja luovien harjoitusten avulla

Kurssipäivät rytmittyvät alustuksiin, kysymyksiin ja keskusteluun, rentouttaviin harjoituksiin ja taukoihin.

KENELLE

Kurssi soveltuu itsensä herkäksi kokeville naisille ja miehille. Se täydentää kirjaani Herkkyyden voimaopas omannäköiseen elämään ja auttaa soveltamaan sen oppeja käytäntöön. Kurssin anti palvelee sinua olet sitten lukenut kirjani tai et.

KOULUTTAJA

Kouluttajana on psykologi Heli Heiskanen. Olen perehtynyt erityisherkkyyteen syvällisesti sekä psykologin ammatissani, kouluttajana, kirjoittajana sekä omakohtaisen elämänkokemuksen kautta. Kurssilla jaan ymmärrystäni herkkyyden voimasta ja keinoista kohti itse kunkin omannäköistä elämää.

Alla on palautteita aiempien herkkyyskurssieni osallistujilta. Kirjaani ja rentoutuslevyjäni on tilattavissa verkkokaupastani tästä.

Kurssi oli erittäin mielenkiintoinen ja antoi ajateltavaa pitkäksi aikaa. Kurssilla huomasi, mitä kaikkea “turhaa” kantaa mukanaan. Sai myös keskustella ja vaihtaa ajatuksia samoin tuntevien kanssa.

Hyvä kurssi! Heli on tosi hyvä, rauhallinen ja asiantunteva herkkyysasioissa. Sain edelleen uutta tietoa ja ideoita oman elämäntilanteen parantamiseksi. Mukavat osaanottajat, hyvä henki ja turvallinen tunnelma.

Niin paljon hyvää… Vilpittömyys! Olet täysin vilpitön olemisessasi. Se luo pohjan kaikelle muulle.

Hyvä viikonloppu ja hienoa tavata samanlaisia ihmisiä 🙂 Hyvät tiedot herkkyydestä ja paljon muistiinpanoja kotiin vietäväksi. Avartavia keskusteluja ja oivalluksia. Varmuus siitä, että olen oikealla tiellä ja saan olla tällainen luvan kanssa.

Todella paljon hyvää ja käytännönläheistä tietoa. Sain vastauksia kysymyksiim. Välitön tunnelma. Mahtava tyyppi ja esimerkki oman minuuden löytämisestä olet, Heli!

Tärkeitä asioita monipuolisesti mm.rajaamisesta, suojakuorista ja oman vastuun rajoista. Iso ja antoisa tietopaketti ja tätä kautta saan jotain liikahdusta käytäntöönkin. Helillä on hyvä ulosanti ja laaja tietopohja.

Aivan ihana lempeän salliva tunnelma, joka mahdollisti aidon läsnäolon ja omien aitojen tunteiden esilletuonnin. Sinulla on ihana taito kiteyttää asioita ja tuoda esiin se kaikkein oleellisin.

Olet todella asiantunteva ammattilainen ja kun olet itsekin erityisherkkä, niin asiat todella “osuvat ja uppoavat”. Lähden kurssiltasi helpottuneena siitä, että olen ihan normaali erityisherkkine ominaisuuksineni 🙂

Looginen ja hyvin etenevä ohjelma. Loi uskoa selviytymiseen elämässä ja konkretia oli hyvä suunnitelmissa. Omakohtaisuus ohjaajassa ja aihepiirissä oli hyvällä tavalla vaikuttavaa.

0

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä etsiäksesi