fbpx

Kurssit

Heli Heiskanen

KURSSI

Herkän lapsen vanhemmuus -online-ryhmä ke 19.5.-9.6.2021

Kaipaatko tukea herkän lapsen vanhemmuuteen?

Jos vastaat kyllä, tervetuloa mukaan pian alkavaan ohjattuun ryhmään, jonka tapaamiset ovat etänä netin kautta. Voit siis osallistua helposti ja koronaturvallisesti kotoasi käsin!

Varaa paikkasi pian ja ilmoittaudu tästä linkistä.

Erityisherkkä lapsi ja vanhemmat ovat usein kovilla nykypäivän elämänmenossa, kiireessä, isoissa ryhmissä, hälyssä ja vaatimusten keskellä. Ryhmästä saat välineitä ymmärtää herkän lapsen kokemuksia ja käyttäytymistä sekä keinoja, kuinka tukea häntä parhaalla mahdollisella tavalla kasvamaan ja elämään herkkänä ihmisenä.

Käsittelemme erityisherkän lapsen tukemisen kannalta olennaisia teemoja sekä muita osallistujia pohdittuttavia vanhemmuuden kysymyksiä. Joka kerta on myös ohjattu rentoutusharjoitus oman hyvinvointisi tueksi.

Ryhmä tarjoaa tietoa, kokemusten jakamista ja käytännön vinkkejä arjen tilanteisiin, sekä herkän lapsen että oman vanhemmuutesi tukemiseen. Saat ammattilaisen opastusta ja vertaistuen voimaa.

Tapaamme helpon ja maksuttoman videoyhteyden kautta eli voit osallistua kotoasi käsin tai muusta sopivasta paikasta. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen (tai tabletin tai älypuhelimen) ja internet-yhteyden.

Jokainen osallistuja sitoutuu luottamuksellisuuteen ja vaitioloon muiden osallistujien asioista.

Jos haluat(te) tarkempaa ja yksilöllisempää perehtymistä ja ohjausta tilanteeseenne, voitte  varata minulta ajan yksilölliseen psykologin etävastaanottoon. Lisätietoa etävastaanotosta näet täältä.

Katso sivun alalaidasta osallistujien palautteita aiemmilta Herkän lapsen tukeminen -live-viikonloppukursseiltani.

Heli Heiskanen

Milloin ja missä?

Ryhmän etätapaamis-ajankohdat:
Ke 19.5. klo 17-19.30
Ke 26.5.klo 17-19.30
Ke 2.6. klo 17-19.30
Ke 9.6. klo 17-19.30

Ryhmän hinnat 240€/hlö tai 300€/molemmat vanhemmat.

ILMOITTAUDU MUKAAN tästä. HUOM. Jos molemmat vanhemmat osallistuvat, ilmoittauduttehan samalla lomakkeella.

Tapaamme videoyhteyden kautta eli voit osallistua kotoasi käsin tai muusta sopivasta paikasta. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen (tai tabletin tai älypuhelimen) ja internet-yhteyden.

Kenelle?

Ryhmä on tarkoitettu herkän lapsen vanhemmille ja läheisille sekä kasvatusalan ammattilaisille.

Jos haluat kysyä jotakin tai varata aikaa etävastaanottoon, olethan yhteydessä [email protected]

 

Heli

Kouluttaja

Ryhmän ohjaajana on erityisherkkyyteen perehtynyt psykologi ja kouluttaja Heli Heiskanen.

“Olen toiminut psykologina ja kouluttajana vuodesta 2003. Vuosien varrella, erityisesti vuodesta 2013 alkaen, olen pitänyt kymmeniä koulutuksia erityisherkän lapsen tukemiseen sekä vanhemmille että eri alojen ammattilaisille, sekä opastanut lukuisia herkän lapsen vanhempia psykologin vastaanotollani.

Kirjani Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään sopii hyvin tämän ryhmän oheislukemistoksi. Lisäksi rentouttavat äänitteeni Kotona omassa kehossa ja Uuden alku sopivat avuksi rentoutumisen ja läsnäolon taitojen kotiharjoitteluun.

Voit tilata kirjan ja/tai rentouttavat äänitteeni verkkokaupastani täältä.”

Kokemuksia kurssistani

Kattavasti ideoita, pystyy soveltamaan omaan elämään ja tilanteisiin. Ymmärrys omaa lasta kohtaan kasvoi entisestään ja sai voimavaroja uudelleen.

Hyvää oli vetäjän eläytymistaidot, asiantuntemus/oma kokemus sekä vertaistuki. Vapaa tunnelma ja sai olla oma itsensä. Rentoutusharjoitukset olivat hyviä.

Konkreettiset esimerkit, vertaistuki, omien tuntemusten vahvistuminen. Sisältöä, keskustelua ja harjoituksia oli kaikkia hyvin mukana. Huomaa, että tiedät mistä puhut.

Paljon tuli uusia välineitä arkeen ja odotan innolla pääseväni kokeilemaan lapseni kanssa mikä toimii meillä. Ja pitämään myös itsestäni parempaa huolta. Kiitos Heli!

Asiaan perehtyneenäkin koko kurssin ajan anti oli sellaista, mikä toi itselle oivalluksia ja uutta, tai vähintäänkin vahvisti omaa käsitystä.

Paljon asiaa ja tietämystä, joka osui ja upposi. Vertaisryhmä oli kiva kokemus. Avasi monia asioita.

Lisäsi ymmärrystä herkkiä lapsia kohtaan. Rauhallinen hyvä tunnelma. Tätä olisi tarvittu jo 7 vuotta sitten.

Kiitos hyvästä kurssista ja monista uusista ajatuksista. Kurssin parasta antia on ollut oman ajattelun tukeminen ja laajentaminen.