Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittyä kyvyssäsi antaa ja vastaanottaa rakkautta sekä oppia olemaan yhä aidommin yhteydessä toisiin ihmisiin.

Rakkaus ja ihmissuhteet -kurssilta saat eväitä:
* itsesi ja muiden rakastamiseen ja rakkauden vastaanottamiseen
* rakastamisen esteiden ja haasteiden ymmärtämiseen ja purkamiseen
* aidon rakkauden ja yhteyden kokemiseen toisten kanssa

Monen mielestä elämän tarkoitus on rakastaa ja tulla rakastetuksi. Se ei kuitenkaan ole aina niin helppoa. Monet epävarmuudet ja pelot jarruttelevat todelliselle rakkaudelle ja yhteydelle antautumista. Esimerkiksi vaikeus arvostaa itseä, luottamisen haasteet, hylätyksi ja haavoitetuksi tulemisen pelko ovat tyypillisiä esteitä syvien ja tyydyttävien ihmissuhteiden luomiselle. Tällä kurssilla opit tunnistamaan tyypillisiä rakkauden esteitä ja purkamaan niitä.

Voit haluta kehittää suhdettasi kumppaniisi tai yhtä hyvin lapseesi, ystäviin, vanhempiin tai yleensäkin ihmisiin. Kurssi on tarkoitettu sekä sinkuille että parisuhteessa oleville, kun haluat parantaa valmiuttasi rakkaussuhteeseen, ja voit tulla kurssille yksin tai läheisen kanssa.

Aito minä -kurssit auttavat syventämään itsetuntemusta ja tukevat ihmisenä kehittymistäsi sekä mielen että kehon kautta. Kasvun suunta on kohti omaa aitoa minää: sitä kuka todella olet kaikkien tarpeettomien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla.

Kurssiaika on jaettu tasapainoisesti alustuksille, kokemusten jakamiselle, ryhmästä nousevien kysymysten ja teemojen käsittelylle, itsetuntemusta ja rakkauden taitoja tukeviin harjoituksiin, helppoihin kehollisiin harjoituksiin ja luovaan liikkeeseen sekä hoitavaan rentoutukseen.

Aito minä: Rakkaus ja ihmissuhteet -kurssin ajankohta on la-su 6.-7.10.2018 klo 10-17
Viikonloppukurssin early bird -hinta on 200€ (voimassa 6.9. asti) ja sen jälkeen ilmoittautuneille hinta on 220€  (voi maksaa 1-2 erässä).
Viikonloppukurssille ilmoittautuminen tapahtuu tästä.

Paikka: Helsinki, hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta

Saatat olla kiinnostunut myös Aito minä: Itsensä rakastaminen -kurssista, joka pidetään keskiviikko-iltaisin Helsingissä. Katso lisätietoa kurssista tästä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

0