Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittyä kyvyssäsi antaa ja vastaanottaa rakkautta sekä oppia olemaan yhä aidommin yhteydessä toisiin ihmisiin.

Rakkaus ja ihmissuhteet -kurssilta saat eväitä:
* itsesi ja muiden rakastamiseen ja rakkauden vastaanottamiseen
* tyypillisten rakkauden esteiden ja haasteiden ymmärtämiseen ja purkamiseen (kuten pelot, epävarmuudet, suojakuoret, kiintymyssuhdemallit)
* turvallisen tunneyhteyden luomiseen
* rakkaudellisen yhteyden kokemiseen toisten kanssa

Rakkaus on se teema, joka on puhutellut minua alakouluikäisestä asti. Rakkautta, ihmissuhteita ja ihmisenä kehittymistä olen opiskellut ja havainnoinut kaikki nämä vuodet, kirjoitan aiheesta parhaillaan ja nyt on aika tuoda rakkaus-teema entistä vahvemmin myös koulutuksiini.

Aito minä -kurssit auttavat syventämään itsetuntemusta ja tukevat ihmisenä kehittymistäsi sekä mielen että kehon kautta. Kasvun suunta on kohti omaa aitoa minää: sitä kuka todella olet kaikkien tarpeettomien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla.

Ihmisyyteen kuuluu kaipaus rakastaa ja tulla rakastetuksi. Tarkoitan tässä rakkautta sen laajassa muodossa: rentoa, aitoa, lempeää, hyväksyvää, hyväntahtoista rakkauden tunnetta ihmisten välillä. Se ei kuitenkaan ole aina niin helppoa. Kurssilla käydään läpi tyypillisiä epävarmuuksia ja pelkoja, jotka saavat ihmisen rakentamaan suojakuoria ja muureja rakkauden ja yhteyden kokemisen esteeksi. Opit myös ymmärtämään jo lapsuudessa omaksuttujen kiintymyssuhdemallien vaikutuksia läheisiin ihmissuhteisiin. Ne vaikuttavat vahvasti siihen, kuinka turvallisena kokee tunneyhteyden toisiin.

Kurssin tavoitteena on tarjota syvällistä ymmärrystä ja hyväksyntää niin itseäsi kuin muitakin ihmisiä ja erilaisia ihmissuhteita kohtaan. Turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä on myös mahdollista hellittää ja luopua joistakin jo aikansa eläneistä peloista tai rajoittavista uskomuksista.

Kurssiaika on jaettu tasapainoisesti kokemusten jakamiseen, itsetuntemusta ja rakastavan yhteyden kokemista tukeviin alustuksiin sekä kehon ja mielen harjoituksiin, luovaan liikkeeseen ja hoitavaan rentoutukseen. Harjoitukset tehdään yksin, parin kanssa tai ryhmässä. Jokainen ihmissuhde ja kohtaaminen on mahdollisuus harjoitella, kuinka olla oma aito itsensä ja kokea aitoa yhteyttä toisten kanssa.

Kurssi on tarkoitettu sekä sinkuille että parisuhteessa oleville ja voit tulla kurssille yksin tai läheisen kanssa. Voit myös tulla parantaaksesi yhteyttä muihin läheisiin tai yleensäkin ihmisiin. Tämä sopii erittäin hyvin jatkokurssiksi muiden kurssieni jälkeen sekä kirjani Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään lukeneille, mutta on yhtä lailla avoin muillekin kiinnostuneille.

Kouluttajana on psykologi Heli Heiskanen. Minulla on 15 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni ja rakastavaa yhteyttä ihmisten kanssa: kurssilla jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä.

Aito minä: Rakkaus ja ihmissuhteet -kurssin ajankohta on la 6.10.2018 klo 9-16 ja su 7.10. klo 10-17
Viikonloppukurssin hinta on 220€  (voi maksaa 1-2 erässä).
Viikonloppukurssille ilmoittautuminen tapahtuu tästä.

Paikka: Helsingin keskustassa

Saatat olla kiinnostunut myös Aito minä: Itsensä rakastaminen -kurssista, joka pidetään keskiviikko-iltaisin Helsingissä. Katso lisätietoa kurssista tästä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

0

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä etsiäksesi