Tämä on syventävä ihmisenä kehittymisen ryhmä kohti:
* aitoa minääsi
* syvempää itsetuntemusta
* tervettä itsesi arvostamista ja rakastamista
* omaa voimaasi, luovuutta ja ainutlaatuisia lahjojasi
* omannäköistäsi elämää.

Kurssilta saat tietoa, tukea ja opastusta ihmisenä kehittymiseesi ja elämääsi kokeneen ihmisyyden ammattilaisen ja samanhenkisen ryhmän kanssa.

Kurssin pitkä kesto tarjoaa sinulle tukea koko kevään ajaksi.

Kevään 2019 tapaamisajat ovat:
ti 26.2. klo 17.30-20.30
ti 19.3. klo 17.00-20.00
ti 2.4. klo 17.00-20.00
ti 23.4. etäohjauskerta noin 1h
ti 21.5. klo 17.00-20.00

Kurssiaika on jaettu tasapainoisesti ihmisyyden ymmärrystä syventäviin alustuksiin, kokemusten jakamiseen sekä kehon ja mielen harjoituksiin, luovaan liikkeeseen ja hoitavaan rentoutukseen. Ryhmässä käsitellään myös osallistujien esille nostamia kysymyksiä.

Tarjolla on kolme Aito minä -kurssia, jotka täydentävät toisiaan, joten voit osallistua valintasi mukaan yhteen tai useampaan kurssiin. Näet kaikki tulossa olevat kurssini tästä.

Tämä kurssi sopii niin naisille kuin miehille, erittäin hyvin jatkokurssiksi muiden kurssieni jälkeen sekä kirjani Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään lukeneille, mutta on yhtä lailla avoin muillekin kiinnostuneille.

Ryhmän ohjaajana on psykologi Heli Heiskanen. Minulla on 15 vuoden kokemus psykologina ja kouluttajana, ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta, ja lisäksi yli 30 vuoden kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä. Olen itse kulkenut pitkän matkan kohti omaa aitoa itseäni: kurssilla jaan sekä ammatti- että elämänkokemustani ihmisenä kehittymisestä.

Kurssin hinta on 250€, sisältää yhteensä 12 tuntia/4 kertaa lähitapaamista ja 1 etäohjauskerran.
Voit ilmoittautua kurssille tästä.

Paikka: Helsinki, hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

0

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä etsiäksesi