fbpx

Ajankohtaista

Heli Heiskanen

Koulutus Erityisherkän lapsen tukeminen 17.3.2021

Koulutus eri alojen ammattilaisille sekä erityisherkkien lasten vanhemmille järjestetään lähiopetuksena ja etäyhteyksillä netin kautta 17.3.2021 – ilmoittaudu mukaan 1.3. mennessä!

Liian kuormittavassa ympäristössä ja puutteellisen palautumisen seurauksena erityisherkällä ihmisellä voi ilmetä mm. tunteiden- tai käyttäytymisen säätelyn ongelmia tai alisuoriutumista, jotka ovat ehkäistävissä ja korjattavissa oikeanlaisin tukikeinoin.

Herkkyys ilmenee yksilöllisesti ja itsessään se ei ole sairaus, vika tai vamma, vaan neutraali ja oikeissa olosuhteissa varsin myönteinen ominaisuus.

Joskus erityisherkällä ihmisellä on lisäksi jokin diagnosoitu sairaus ja myös silloin erityisherkkyyden tunnistamisesta ja ymmärtämisestä on apua muun hoidon ohella.

Kouluttajana: psykologi ja työterveyspsykologi Heli Heiskanen

Koulutuksessa:

  • Saat tietoa erityisherkän lapsen ja aikuisen tunnistamiseksi.
  • Saat välineitä ymmärtää herkän lapsen kokemuksia ja käyttäytymistä sekä vinkkejä, kuinka tukea häntä parhaalla mahdollisella tavalla kehittymään ja saamaan omat kykynsä käyttöön.
  • Opit ymmärtämään myös mikä ei ole erityisherkkyyttä.
  • Lisäksi koulutus tarjoaa eväitä esimiestyöhön ja oman työkyvyn ja jaksamisen tukemiseen.

Koulutus on suunnattu kasvatus- ja opetusalan sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, eri alojen esimiehille, erityisherkkien lasten vanhemmille sekä muille erityisherkkyyden ymmärtämisestä kiinnostuneille.

Erityisherkän lapsen ja asiakkaan kohtaaminen ja tukeminen -koulutus
Ajankohta: Ke 17.3.2021 klo 9.00–15.00

Lähiopetus Oulussa, etäryhmät Kuusamossa, Pyhäjärvellä, Raahessa ja Ylivieskassa.
Voit osallistua koulutukseen etäluentona myös omalta koneeltasi.

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kautta tästä.