Miltonin salaisuus, Eckhart Tolle

Miltonin salaisuus, Eckhart Tolle

17,00  sis. alv.

Helin suositus: “Vihdoinkin kirja, jossa läsnäolon oppimisesta kerrotaan lapsille avautuvassa muodossa! Kirjan kertomuksen avulla lukija oppii soveltamaan läsnäolon taitoa esimerkiksi huoliin, pelkoihin ja muihin hankaliin tilanteisiin. Aluksi kirja saattaa vaikuttaa pienten lasten kuvakirjalta, mutta tarina soveltuu kaiken ikäisille, niin leikki-ikäisille, kouluikäisille, nuorille kuin aikuisillekin. Suosittelen!”

Kiusaamisen takia Milton alkaa pelätä kouluun menemistä, ja samalla kouluun menemisestä häviää mielekkyys. Kun Milton ymmärtää eron menneen, nykyhetken ja tulevan välillä, alkaa pelko irrottaa otetettaan. Läsnäolo antaa pojalle voimaa kohdata kiusaajansa.

Miltonin salaisuus esittelee Tollen ydinajatuksen kiehtovasti kuvitetussa muodossa. Se sopii Tollen aikaisempien teosten ystäville, mutta myös vanhemmille, jotka haluavat tutustuttaa lapsensa läsnäolon voimaan.

Eckhart Tolle on aikamme kuuluisimpia henkisiä opettajia. Tolle ei ole sitoutunut mihinkään tiettyyn uskontoon tai henkiseen perinteeseen. Kirjoituksissaan hän yhdistää yksinkertaisen mutta syvällisen sanomansa vanhojen henkisten mestarien ajattomaan selkeyteen: on olemassa tie kärsimyksestä rauhaan.

6 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Paino 0.150 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Miltonin salaisuus, Eckhart Tolle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *