Ale!
ErityisherkkaLapsi_kansi

Erityisherkkä lapsi, Elaine Aron

34,00  30,00  sis. alv.

Helin suositus: “Hyvä ja monipuolinen kirja erityisherkistä lapsista ja vanhemmuudesta. Nyt suomennettuna tämäkin, hienoa!”

Erityisherkkyys on synnynnäinen ominaisuus, joka ilmenee jo vastasyntyneillä lapsilla. Erityisherkät ihmiset ovat tavallista alttiimpia ulkoisille ärsykkeille, muiden mielialoille ja sosiaalisille tilanteille. Taipumus voi olla haastava etenkin lapsille ja nuorille, sillä he kohtaavat jatkuvasti uutta ja heidän minäkuvansa ja elämäntaitonsa ovat vasta kehittymässä. Parhaassa tapauksessa herkkyys on etu, mutta jos sitä ei tunnisteta, lapsi voidaan väärin tulkita ujoksi, sisäänpäinkääntyneeksi tai keskittymishäiriöiseksi.

Psykologi Elaine N. Aron esittelee kirjassa tutkimustensa paljastaman tiedon erityisherkistä lapsista. Lisäksi hän jakaa haastattelemiensa vanhempien parhaat neuvot herkkien lasten kasvattajille. Kirjan ensimmäinen osa kertoo, millaisia ovat erityisherkkien lasten tavallisimmat ongelmat ja miten vanhemman oma herkkyys tai sen puute vaikuttavat arkeen ja kasvatukseen. Toinen osa pureutuu tarkemmin erityisherkkiin lapsiin ikäryhmittäin: vauvat ja leikki-ikäiset, koululaiset sekä teinit ja nuoret aikuiset.

Osasto:

Tuotekuvaus

Huomaathan myös:
Voit tehdä Lapsen herkkyystestin tästä.
Tee Herkkyystesti aikuisille tästä.
Näet Herkän lapsen tukeminen -koulutukseni tästä.
Katso Herkkyytesi voima -koulutukseni tästä.

Lisätiedot

Paino 0.509 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Erityisherkkä lapsi, Elaine Aron”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *