Ale!

Erityisherkkä ihminen ja parisuhde, Elaine Aron

34,00  25,00  sis. alv.

Helin suositus: “Psykologi Elaine Aronin tutkimuksiin perustuva monipuolinen tietopaketti erityisherkkyydestä parisuhteessa. Suosittelen lämpimästi!”

Erityisherkän alttiit vaistot, hyvä havainnointikyky ja taipumus syvälliseen pohdintaan ovat etu rakkauselämässä, jos sekä hän että kumppani ymmärtävät persoonallisuuden vaikutukset. Jos tämä ymmärrys on puutteellinen, herkkyys saattaa tuoda lähisuhteisiin ongelmia ja monimutkaisuutta.

Tutkimustyönsä ja psykoterapiakokemuksensa ansiosta Elaine N. Aron neuvoo herkkiä ihmisiä, jotka haluavat onnellisempia, terveempiä parisuhteita. Kirja käsittelee erityisherkän näkökulmasta sukupuoliroolien aiheuttamia odotuksia, rakastumisesta seuraavia mullistuksia, seksuaalisuutta sekä henkistä tasapainoa hyvän suhteen perustana.

Käytännönläheiset ohjeet esimerkiksi vähemmän stressaavasta tavasta riidellä auttavat kaikkia pareja, olipa heistä kumpikin tai vain toinen erityisherkkä. Monet kirjan neuvoista ovat sovellettavissa myös ystävyys- ja sukulaisuussuhteisiin.

 

1 varastossa

Osasto:

Lisätiedot

Paino 0.455 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Erityisherkkä ihminen ja parisuhde, Elaine Aron”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *