Ale!
Erityisherkka-ihminen

Erityisherkkä ihminen, Elaine Aron

34,00  30,00  sis. alv.

Helin suositus: “Tämä kirja on erityisherkkyyden alkuperäinen klassikkoteos kirjoittajanaan HSP:n pioneeri psykologi ja tutkija Elaine Aron. Jokaisen herkän ihmisen kannattaa lukea tämä.”

Erityisherkällä ihmisellä on rikas sisäinen maailma ja voimakas eläytymiskyky, mutta hän saa helposti liiallisen latauksen ympäristöstään, hälystä ja kiireestä sekä muista ihmisistä.

Tutkittuaan ujoina pidettyjä ihmisiä, jotka reagoivat tavallista herkemmin ulkoisiin ärsykkeisiin, psykoterapeutti Elaine Aron nimesi erityisherkän ihmistyypin, highly sensitive person eli HSP. Tutkimustyönsä ja satojen haastattelujen pohjalta Aron osaa neuvoa, kuinka erityisherkät voivat paremmin ymmärtää itseään ja kääntää taipumuksensa eduksi. Erityisherkkä ihminen voi oppia kukoistamaan musertavaltakin tuntuvassa maailmassa.

Aron kertoo muun muassa erityisen herkän ihmisen lapsuudesta, sosiaalisista suhteista rakkauselämän haasteista, työelämästä sekä hengellisestä ja taiteellisesta herkkyydestä. Aron antaa ohjeita myös erityisherkän ihmisen työnantajalle tai opettajalle sekä neuvoo terveydenhoitohenkilökuntaa erityisherkän hoitotilanteessa.

 

Osasto:

Tuotekuvaus

Huomaathan myös:

Tee Herkkyystesti tästä.
Katso Herkkyytesi voima -koulutukseni tästä.

Lisätiedot

Paino 0.398 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Erityisherkkä ihminen, Elaine Aron”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *