voimakortit lapsille
voimakortit lapsille 2voimakortit lapsille 3voimakortit lapsille 4voimakortit lapsille 5

Voimakortit lapsille, Terese Bast & Ingemo Pörn

20,00  sis. alv.

Voimakortit on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat lukea, ennen kaikkea ala-asteikäisille. Kokonaiset perheet tai luokat voivat myös käyttää näitä voimakortteja kehittääkseen yhdessä luovuutta, mielikuvitusta ja huolenpitoa toinen toisistaan.

Ajatuksena on, että kortin voi ottaa löytääkseen uuden tavan suhtautua päivään ja käsitellä tunteita, uuden tavan ajatella tai uuden tavan nähdä omat tapansa ja tottumuksensa. Kaikkein parasta on vetää yksi kortti sattumanvaraisesti, jotakin tiettyä asiaa ajatellen.

Tuotekuvaus

Kortteja on 44 kpl ja ne on jaettu neljään sarjaan (neljä elementtiä).

Tunteet – vesi

Tunteet ovat elämän tiennäyttäjiä hyvinvointiin. Joskus ne saavat yliotteen, ja silloin niihin sotkeutuu. Nämä kortit lohduttavat ja auttavat nostamaan katseen näkemään kauneuden.

Ajatukset – ilma

Monta kertaa juutumme tiettyyn tapaan ajatella. Nämä kortit auttavat näyttämällä toisen, uudenlaisen ajattelutavan. Ne rohkaisevat ja antavat voimaa etsiä uusia mahdollisuuksia.

Toiminta – tuli

Monenlainen aktiivisuus pitää meidät liikkeessä ja vie eteenpäin elämässä. Nämä kortit antavat pehmeän ja hienovaraisen potkun eteenpäin, kannustaen toimimaan.

Luominen – maa

Ihminen on luova olento, ja jokainen muotoilee elämänsä itse. Luovuus on elämää, ja uusien tapojen löytäminen elämiseen on se, mikä auttaa meitä kehittymään.

Lisätiedot

Paino 0.110 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Voimakortit lapsille, Terese Bast & Ingemo Pörn”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *