Ale!

Pakettitarjous: Herkkyyden voima & mp3-rentoutusäänitteet, Heli Heiskanen

61,00  45,00  sis. alv.

Suosittelen tekemiäni Uuden alku – ja Kotona omassa kehossa -meditaatioäänitteitä, joiden harjoitukset tukevat Herkkyyden voima -kirjan sanomaa. Ostaessasi ne mp3-versioina yhdessä kirjan kanssa, yhteishinta on 45€ (norm 61€).
Kustantaja Origonova.
ISBN 978-952-93-7819-7 (nid.)
Kirjan painovuosi 2016. Kirjasta on ilmestynyt 2.painos (2017)
222 sivua

Herkkyyden voima -opas omannäköiseen elämään auttaa tunnistamaan erityisherkkyytensä ja tekemään siitä todellisen voiman ja vahvuuden.

Kirjoittaja johdattaa lukijan hyvin käytännönläheisellä tavalla syventämään itsetuntemustaan sekä auttaa tunnistamaan ja purkamaan rajoittavia ja kuormittavia suojakuoria, säätelemään arjen kuormitusta ja löytämään itselleen sopivan ja tasapainoisen elämäntavan.

Kirja on suunnattu erityisherkille ihmisille, niin naisille kuin miehille, ja heidän läheisilleen, terveys-, sosiaali-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille, eri alojen esimiehille sekä muille ihmisten ymmärtämisestä, henkisestä kasvusta ja herkkyyden voimasta kiinnostuneille.

Uuden alku -meditaatioita mp3
Uudistavia ja puhdistavia meditaatioita rentoutumiseen ja läsnäoloon.

1. Läsnäolo hengityksessä (7:34)
2. Kehomeditaatio (12:08)
3. Sateenkaarienkeli (18:17)
4. Kristalliliekki (12:37)
5. Kultainen kaupunki (16:29)
Kokonaiskesto 1:07:05

Kotona omassa kehossa -meditaatioita mp3
Rentouttavia ja hoitavia läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia.

1. Oma tila (9:54)
2. Läsnäolo tunteiden kanssa (14:35)
3. Lepo luonnon sylissä (21:17)
4. Perhosen syntymä (17:06)
5. Kotona omassa kehossa (7:23)
Kokonaiskesto 1:10:15

Voit lukea lisätietoa kirjasta ja kirjoittajasta alla olevasta tuotekuvauksesta. Herkkyystestin aikuisille ja lapsille löydät tästä.

Lisätuote

Kuvaus

Noin viidesosa ihmisistä on synnynnäisesti hermojärjestelmältään tavanomaista herkempiä, erityisherkkiä. He saavat nauttia monista herkkyyden tuomista lahjoista, kuten voimakkaasta tunne-elämästä, empatiakyvystä, luovuudesta ja intuitiosta. Tunne- ja aistiherkkyytensä vuoksi he saattavat kuitenkin ylikuormittua arkisistakin tilanteista tavallista nopeammin.

Heli Heiskanen on psykologi, työterveyspsykologi ja kouluttaja. Hän kouluttaa sekä erityisherkkiä ihmisiä että eri alojen ammattilaisia esimerkiksi erityisherkkyydestä, stressinsäätelystä, työssä jaksamisesta ja henkisestä hyvivoinnista. Pitkän ammattikokemuksensa lisäksi hän teki tätä kirjaa varten selvityksen, johon vastasi 181 erityisherkkää ihmistä. Helin tulevat koulutukset löydät tästä. Helin maalauksesta tehty Herkkyyden voima -taidejuliste on tilattavissa tästä. Kirjan tilaaminen jälleenmyyntiin ja luentopyynnöt heli.heiskanen/a/origonova.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pakettitarjous: Herkkyyden voima & mp3-rentoutusäänitteet, Heli Heiskanen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *