Miesten itsetuntemuskurssi -infotilaisuus 12.5.2017

 Kategoria Ajankohtaista

Infotilaisuus pe 12.5.2017 klo 17-18.30 Helsingin Kampissa

Infossa kerrotaan 16.11.2017 alkavasta miesten itsetuntemuskurssista, kurssin synnystä, sisällöstä ja tarkoituksesta sekä keskustellaan aiheesta miehet ja itsetuntemus.

Miehet ovat tervetulleita kaikille kursseilleni, mutta tuntuu siltä, että myös miesten omalle kurssille voisi olla tarvetta. Olen huomannut, että nykyisin yhä useampi mies on kiinnostunut elämän syvällisistä kysymyksistä, itsetuntemuksesta ja hyvinvoinnista.

Moni miettii näitä asioita itsekseen tai lukee kirjoja kotona, mutta voi olla vaikea löytää samanhenkistä keskustelukumppania varsinkaan toisista miehistä. Vaatii myös hieman rohkeutta osallistua kursseille, joissa tavallisesti suurin osa osallistujista on naisia.

Olen jo vuosien ajan ajatellut, että haluaisin pitää kursseja miehille ja tarjota paikan saada tietoa ja keskustella syvällisesti ja pohtia elämän tärkeitä kysymyksiä yhdessä. Ehkä aika olisi nyt kypsä miesten oman itsetuntemuskurssin järjestämiselle: ainakin haluan tarjota siihen mahdollisuuden.

Tervetuloa infotilaisuuteen kaikki aiheesta kiinnostuneet itsesi, läheisesi (kuten puolison, veljen, ystävän) tai vaikkapa asiakkaasi puolesta. Erityisesti lämpimästi tervetuloa kaikki miehet yksin tai kaverin/avecin kanssa!

Tilaisuus on maksuton tai vapaaehtoinen oviraha 5€. Infoon osallistuminen ei luonnollisesti sido mihinkään. Kahvi- ja teetarjoilu.

Ilmoittautuminen infotilaisuuteen ja lisätiedot sähköpostilla heli.heiskanen/a/origonova.fi.

Katso lisätietoa miesten itsetuntemuskurssista ja ilmoittautumisohjeet kurssille tästä.

Recommended Posts
0

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä etsiäksesi