Kurssi on tarkoitettu miehille, jotka haluavat saada itsetuntemuksesta voimaa.

Seuraava ryhmä alkaa 14.9.2017 Helsingissä.

Haluatko oppia entistä paremmin:

  • tuntemaan ja ymmärtämään itseäsi?
  • ilmaisemaan itseäsi ja käsittelemään tunteitasi?
  • arvostamaan itseäsi ja sen myötä myös muita?
  • yhteensovittamaan ns. pehmeämpiä ja kovempia puolia itsestäsi?
  • saamaan vahvuutesi ja potentiaalisi käyttöön?
  • elämään itsesi näköistä elämää ja arkea?

Kurssi on suunnattu ihan tavallisille miehille, erityisherkille ja ei-erityisherkille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan itseensä ja kehittymään ihmisenä ja miehenä. Miehet ovat tervetulleita kaikille kursseilleni, mutta tuntuu siltä, että myös miesten omalle kurssille voisi olla tarvetta.

Miksi oma kurssi miehille?

Olen huomannut, että nykyisin yhä useampi mies on kiinnostunut elämän syvällisistä kysymyksistä, itsetuntemuksesta ja hyvinvoinnista. Moni miettii näitä asioita itsekseen tai lukee kirjoja kotona, mutta voi olla vaikea löytää samanhenkistä keskustelukumppania varsinkaan toisista miehistä. Vaatii myös hieman rohkeutta osallistua kursseille, joissa tavallisesti suurin osa osallistujista on naisia.

Olen jo vuosien ajan ajatellut, että haluaisin pitää kursseja miehille ja tarjota paikan saada tietoa ja keskustella syvällisesti ja pohtia elämän tärkeitä kysymyksiä yhdessä. Nyt on sen aika.

Mitä aiheita kurssilla käsitellään?

Teemat valitaan yhdessä ryhmän kanssa, esim.
– kultuuriset miehet mallit, roolit ja suojakuoret
– itsetunto ja itsensä hyväksyminen
– työ, stressi ja hyvinvointi (Huom. katso myös Herkkien hyvinvointikurssi)
– tunteiden tunnistaminen ja käsittely
– ihmissuhteet, vuorovaikutus ja rajat
– parisuhde ja rakkaus
– muut osallistujien toivomat aiheet

Mitä hyötyjä kurssista voi olla?

Kurssi auttaa sinua tuntemaan itseäsi paremmin eli tunnistamaan esimerkiksi omia ajatuksia, tunteita, toiveita ja tarpeita sekä taipumuksia, lahjoja ja kehittymisen kohteita entistä syvemmin. Samalla itsearvostuksesi paranee kun opit hyväksymään itseäsi sellaisena kuin olet ja saat keinoja kehittyä ihmisenä haluamaasi suuntaan.

Pääset myös tunnistamaan erilaisia kulttuurisia miehen malleja, rooleja ja suojakuoria, jotka määrittelevät millainen miehen pitäisi olla ja millainen ei saisi olla. Pääset vähitellen vapautumaan näistä turhista ulkoapäin annetuista ja rajoittavista ajatusmalleista ja uskomuksista: vapaudut olemaan yhä enemmän sellainen kuin luonnostasi olet.

Kurssin myötä löydät omia piilotettuja voimavaroja, kykyjä, ymmärrystä ja arvostusta itseäsi kohtaan. Kurssi tukee myös hyvinvointiasi ja ihmissuhteidesi kehittymistä entistä toimivammiksi.

Mitä kurssilla tehdään?

Kurssilla on alustuksia, keskustelua ja omakohtaisia tehtäviä valituista teemoista. Asioita käsitellään käytännönläheisesti ja samalla syvällisesti ja asioista puhutaan niin kuin ne ovat. Jokainen saa olla sellainen kuin on, valita itse mitä haluaa itsestään kertoa ja osallistujat sitoutuvat pitämään toisten asiat salassa. Lisäksi joka kerta tehdään ohjattu rentoutus- ja läsnäoloharjoitus, joka osaltaan vahvistaa hyvinvointia ja tukee itsetuntemusta.

Kurssille osallistuminen ei vaadi mitään aikaisempia tietoja tai taitoja. Saatat olla perehtynyt itsetuntemukseen jo pidemmän aikaa tai kiinnostuksesi on vasta herännyt, tervetuloa rohkeasti mukaan!

Kurssitapaamisia on neljä:
to 14.9.2017 klo 17-20
to 12.10. klo 17-20
to 16.11. klo 17-20
to 14.12. klo 17-20

Kurssipaikka on Helsingin keskustassa.

Kouluttajana toimii psykologi Heli Heiskanen, jolla on pitkä kokemus ihmisten ohjaamisesta ja tukemisesta psykologina (vuodesta 2003 alkaen) ja lisäksi vuosikymmenten kokemus omasta itsetuntemustyöskentelystä.

Kurssin hinta on 280€ (sis.alv 24%, voidaan maksaa 1-2 erässä).

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse heli.heiskanen/a/origonova.fi

Ilmoittaudu kurssille tästä.

0